Slobodomurari, Illuminati + New World Order
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Do Číny sa dostaneš s tým, že štát o tebe bude vedieť. Čína je veľmi veľká krajina, stratiť sa v nej môžeš kedykoľvek (ako keby sa niečo také v minulosti nikdy neplánovane nestalo). Ja si to viem predstaviť, ty si krok za krokom vymýšľaš furt niečo nové. Fantázii sa medze nekladú - keď ma niekto dostatok fantázie na konšpirovanie o sprostostiach, verím, že vydume v tomto prípade hocičo (nenarážam na teba, ale vo všeobecnosti).
Co nemas nic nasetrene? Peniaze ti aj tak na nic nebudu. Mozes ich pokojne vsetky minut na dobrodruznu cestu trebars ku pramenom Amazonky.TommyHot napísal:A ako sa povedzme do tej Ciny dostanem bez toho aby o mne stat vedel a aby som zaroven neporusil ziaden zakon? Predstavujes si to jak Hurvinek valku.
seth82 napísal:IvanSk: Do rehotu. Prišli, kopli si a teraz čušia, nereagujú. Tak typické (narážam na tvoju predchádzajúcu posmešnú reakciu, ktorej nezostanem dlžníkom). IvanSk, kde si ty bol a čo si videl? Koľko toho máš za sebourec precestované, bol si aspoň v tej nenávidenej Amerike? Anglicku? Izraeli? Arabsky hovoriacej krajine? Keď už tu ideš druhých poučovať o tom, že nikde neboli a nič nevideli. Tvoje intergalaktické dedukcie o iných ľuďoch tu na fóre (a máš, zdá sa, aj celkom schopného učňa v Bobalovi) sú niekedy až do plaču, neviem, či sa snažíš zosmiešniť sa ešte viac, alebo iba trolluješ.
Kto a kedy nosil občianske preukazy? Vieš ty vôbec, že ID karty alebo ich predchodcovia (bez čipov, ak by tu nejakého debila napadla hlúpa poznámka) sa používali už za čias starého Egypta (Kemetu)? Opäť dokazuješ, tak ako v prípade rodných listov a toho bludu, ktorým si sa tu prezentoval predtým, že tvoje znalosti z histórie sú na úrovni tých mojich o teórii strún. Už som to tu napísal predtým a zopakujem - spakuj sa, zahoď občiansky a môžeš ísť bývať do lesov, pripravovať sa na koniec dní a pád systému. Nik ti v tom nebráni. A ak si myslíš, že si "otrokom štátu" preto, lebo máš občiansky, tak to si pekne naivný.
Pri tom Egypte ti odporúčam pozrieť sa na Boha stvoriteľa vesmíu pretože jeho meno v slovanských jazykoch ťa vystihuje presne ako ten orgán ktorý metaforicky označuje. Keďže nič o histórii neviem odporúčam ti tiež sa pozrieť na to ako nazývali egyptania krajinu bohov "Land of the gods". Zaujimave je tiež z genetickeho hľadiska kto boli egypťania.
Moje znalosti histórie sú v poriadku, problém skôr vidím v tom že ty nepoznáš ani históriu svojej vlastnej krajiny a teda Uhroska ale poznáš históriu Egypta, teda myslíš si že poznáš. Zrejme aj preto máš prezývku aku máš. Ešte nám tu nerozprávaj ako Egypťania stavali pyramídy pomocou primitívnych kamenných nástrojov. Rád by som sa zasmial.
Možno by som na teba mal otázku, - čo hvooríš na pyramídy v BOSNE a Číne? Dáš nám k tomu nejaké doplňujúce vysvetlenie?
Ale čo sa týka uhorska tak prejdime k veci, prvé matriky sa začali viesť až v 16 str. aj to boli cirkevné a nie štátne. Cirkev si robila poriadky s ovečkami aby vedela kde má koľko ovečiek. Kto sa ským oženil, kto sa narodil a pod. Matrika sa však nedá porovnávať s občianskym preukazom. Ani rodný list. Na urkajine ešte pred nedávnom bolo umožnené sa preukazovať len rodným listom namiesto občianskeho preukazu.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_na ... by_country
Tu ale nejde len o občiansky preukaz. Ide to o to že štáty a korporácie s nimi zrastené získavjú moc nad osudmi ľudí. Občianske preukazy slúžia len na sledovanie, značkovnie svojho stáda a pod. veci.
S občianskym by nebol problém keby platil v republike ktorá má presne vymedzené pravidlá a ústavu a v ústave je presne vymedzené čo republika nemsie robiť. Lebo štáty nie sú ničím iným než neustále sa nafukujúcou byrokratickou mafiou ktorá žije z vypaľovania svojich poddaných a kradne im slobody.
Okrem toho je naozaj neuveriteľné že človek musí platiť dane z pôdy ktorú vlastní. Ak je pôda moja, nemám prečo inému platiť dane, ak platím dane potom pôda môja v skutočnosti nie je. Prečo by mal niekto platiť daň štátu alebo mestu za to že vlastní pôdu? Je to rovnaký nezmysel ako v minulosti daň od komína a kopec iných daní. Bohužiaľ žijeme v dobe kedy toto považujeme za bežný štandard.
-
seth82
Darca
IvanSk: Ale no
Venuj sa téme, fiam, tvoje urážky alebo pokusy o ne sa mňa dotknúť nemôžu. Netuším vôbec, čo to splietaš o porovnávaní Uhorska s Egyptom, ty si tu dal nejaké tvrdenia, ktoré sú BLUDY, nikde si nepísal o ohraničení svojich tvrdení na Uhorsko, Slovensko, Bangladéš alebo čokoľvek iné, jednoducho si tresol dve veľké sprostosti, ktoré ukázali, aké deravé sú tvoje vedomosti z histórie a teraz sa to snažíš zahrať útokom do autu. Ale na to ti tu nik neskočí :3
Ako tak čítam tvoj celý príspevok, absolútne netuším, na čo vlastne reaguješ tými stavbami a podobne - máš snáď problém s chápaním toho, čo som napísal a tých vecí, ktorými som na teba reagoval? Lebo ja mám fakt taký pocit.
Teda pre rekapituláciu:
Tvrdil si, že rodné listy a OP donedávna neboli (a mám taký pocit, že si editoval svoj príspevok po mojej reakcii), čo je blbosť, pretože na území Slovenska sú pekne dlho a neskôr si zahlásil niečo v štýle "kto kedy nosil občianske preukazy", na čo som zareagoval napríklad Egyptom. Potom som ešte fascinovane hľadel na tvoje poučovanie Slaya o tom, že nikde nebol a nič nevidel, či čo, ako keby si ty bol nejaký svetový globetrotter - opäť si neodpovedal a nereagoval, keď som sa pýtal, že čo si ty pochodil a kde si bol, keď sa tu tak vyvyšuješ. Žiadna odpoveď. Tak ako v minulosti na to, čo máš vyštudované, prípadne keď som sa vypytoval na tvoju identitu.
Takže na to som očakával odpovede. AK chceš, reaguj, ak nie, tak nereaguj, ale nekŕm ma balastom, som síce po dovolenke v dobrej nálade ale aj tak.
Občianske preukazy slúžia na X ďalších vecí, ale nechce sa mi to vysvetľovať. Ako som už napísal skôr, nie žeby som s tebou nesúhlasil, čo sa týka štátov, ale keď proti tomu tak masívne bojuješ, odsťahuj sa do Amazónie alebo Kalahari. Tam budeš mať štáty na háku a aj oni teba.
S tou daňou s tebou taktiež súhlasím.
Ako tak čítam tvoj celý príspevok, absolútne netuším, na čo vlastne reaguješ tými stavbami a podobne - máš snáď problém s chápaním toho, čo som napísal a tých vecí, ktorými som na teba reagoval? Lebo ja mám fakt taký pocit.
Teda pre rekapituláciu:
Tvrdil si, že rodné listy a OP donedávna neboli (a mám taký pocit, že si editoval svoj príspevok po mojej reakcii), čo je blbosť, pretože na území Slovenska sú pekne dlho a neskôr si zahlásil niečo v štýle "kto kedy nosil občianske preukazy", na čo som zareagoval napríklad Egyptom. Potom som ešte fascinovane hľadel na tvoje poučovanie Slaya o tom, že nikde nebol a nič nevidel, či čo, ako keby si ty bol nejaký svetový globetrotter - opäť si neodpovedal a nereagoval, keď som sa pýtal, že čo si ty pochodil a kde si bol, keď sa tu tak vyvyšuješ. Žiadna odpoveď. Tak ako v minulosti na to, čo máš vyštudované, prípadne keď som sa vypytoval na tvoju identitu.
Takže na to som očakával odpovede. AK chceš, reaguj, ak nie, tak nereaguj, ale nekŕm ma balastom, som síce po dovolenke v dobrej nálade ale aj tak.
Občianske preukazy slúžia na X ďalších vecí, ale nechce sa mi to vysvetľovať. Ako som už napísal skôr, nie žeby som s tebou nesúhlasil, čo sa týka štátov, ale keď proti tomu tak masívne bojuješ, odsťahuj sa do Amazónie alebo Kalahari. Tam budeš mať štáty na háku a aj oni teba.
S tou daňou s tebou taktiež súhlasím.
Nechajme to tak a venujme sa téme policajného štátu ktorý kontroluje a buzeruje občanov na čo využíva aj občianske preukazy.
http://www.novespravy.sk/teleport/slove ... m-na-svete
Štúdia českého ministerstva vnútra, ktorá porovnávala policajné zbory v 27 krajinách únie, ukázala, že viac policajtov na počet obyvateľov má od nás len päť krajín.
Cyprus, Španielsko, Portugalsko, Malta a práve Česko.
http://www.sme.sk/c/6472259/poctom-poli ... elmoc.html
Nielen an korupcii ale aj tu sa stráca kopec peňazí. Na byrokratický aparát a policajný štát. Jediné riešenie je výrazne okresať štát. Neviem prečo by sme si mali platiť najväčší policajný aparát v európe keď na to nemáme.
na záver jedna perlička
http://www.rlslog.net/house-of-9-year-o ... using-tpb/
http://www.novespravy.sk/teleport/slove ... m-na-svete
Štúdia českého ministerstva vnútra, ktorá porovnávala policajné zbory v 27 krajinách únie, ukázala, že viac policajtov na počet obyvateľov má od nás len päť krajín.
Cyprus, Španielsko, Portugalsko, Malta a práve Česko.
http://www.sme.sk/c/6472259/poctom-poli ... elmoc.html
Nielen an korupcii ale aj tu sa stráca kopec peňazí. Na byrokratický aparát a policajný štát. Jediné riešenie je výrazne okresať štát. Neviem prečo by sme si mali platiť najväčší policajný aparát v európe keď na to nemáme.
na záver jedna perlička
http://www.rlslog.net/house-of-9-year-o ... using-tpb/
Poviem vam Slovensko je jeden velky strateny pripad, uz tu nemam ani chut zit. Ani nejde o to ze je policajny, ale ked som sa dozvedel akym sposobom a porstriedkami sa tu deju veci az mi zle prislo. Napr. krajsky policajny zbor aj za pomoci ''istych'' ludi po celom nasom kraji, mozno aj dalej to neviem predavaju pervitin a mozno aj ine drogy. Ako videl som uz vselico korupcia, podplacanie, ale aby do toho bolo namocenych tak vela ludi a vedelo o tom co sa deje a v podstate je to jediny zdroj tej latky. Dalej, nikdy neviete, kedy si s kym zacnete, nejaky fagan ma s vami problem, to ale netusite, ze sa pozna s istym ''podnikatelom'', ktory ked pride si moze robit co chce, policajti sa najprv musia spytat jeho, zasahovka takisto, o kuklacoch ani nehovorim, vsetko musi schvalit jeden clovek, ktory si urcite nemoze s cistym svedomim povedat ze robi spravnu vec, pretoze okrem obchodovania s drogami ma na svedomi aj vela inych trestnych cinov, samozrejme zamlcanych. Je to tu cele len 1 pretvarka, policajti tu vlastne ani nesluzia ako policajti, ale len ako spojka alebo este lepsie povedane ako prostriedok mocnejsich ludi (nie obycajnych!), neviem ako to je na celom Slovensku, ale tu konkretne to je tak a viac som ani pocut nechcel, proste cele Slovensko je skazenem, len lutujem tych ludi co tu maju svoje povinnosti a nemozu sa nikam prestahovat, pretoze nikto by nevahal kebyze sa tu stane to co sa tu stalo.
//autoeditácia príspevku (30 Nov 2012, 12:20)
Este nieco z globalizacie a kontroly mas, ten pan fakt vie o com hovori.
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2012, 21:16)
Lol tak po tomto videu mi nehovorte, ze vsetky znaky a symboly boli vzdy nahodne a stracaju zmysel, to neni normalne ako to uz na verejnosti ukazuju a ani sa tym netaja
//autoeditácia príspevku (30 Nov 2012, 12:20)
Este nieco z globalizacie a kontroly mas, ten pan fakt vie o com hovori.
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2012, 21:16)
Lol tak po tomto videu mi nehovorte, ze vsetky znaky a symboly boli vzdy nahodne a stracaju zmysel, to neni normalne ako to uz na verejnosti ukazuju a ani sa tym netaja
ktore znaky?
0:08 Illuminati Symbol 0:08 Illuminati Eye 0:11 Skull 0:12 Illuminati Card lip 0:14 Devil 0:19 Illuminati Rise 0:21 ???? 0:23 MTV 0:27 Background Illuminati EYE 0:44 Illuminati ┼ 0:47 Illuminati 0:54 Illuminati Control 1:02 Illuminati 1:04 Illuminati Devil Girl 1:10 Illuminati Devil Men 2:25 Illuminati Eye 2:27 Kesha Ring 3:10 Illuminati Eye 3:19 Kesha Pant. Illuminati Eye Kesha ?beardie napísal:ktore znaky?
-
seth82
Darca
FFS, vie mi niekto vysvetliť, že čo by akože niekto (nechcem to nazvať hudobníkom, lebo to za hudbu nepovažujem) mal z toho, že zverejňuje vo svojom klipe znaky nejakej organizácie? Veď tá organizácia je predsa už teraz najmocnejšia na svete, všetkým nám vraj ovláda životy a má pod kontrolou celé civilizácie, tak načo sa bude akože propagovať v nejakých tupých popových výtvoroch? Vie mi niekto vysvetliť základnú pointu? Lebo ja tomu fakt neviem pochopiť.
Podľa mňa majú ilumináti prsty aj v hojko logu, nechápem, ako je možné, že sa v tom klipe nevyskytlo.Son-Goku napísal: 0:08 Illuminati Symbol 0:08 Illuminati Eye 0:11 Skull 0:12 Illuminati Card lip 0:14 Devil 0:19 Illuminati Rise 0:21 ???? 0:23 MTV 0:27 Background Illuminati EYE 0:44 Illuminati ┼ 0:47 Illuminati 0:54 Illuminati Control 1:02 Illuminati 1:04 Illuminati Devil Girl 1:10 Illuminati Devil Men 2:25 Illuminati Eye 2:27 Kesha Ring 3:10 Illuminati Eye 3:19 Kesha Pant. Illuminati Eye Kesha ?
Dobre takisto je to bullshit ked sa takto na to pozries, ale rovnako je to na hlavu aj pre opacnu stranu. Kazda jedna scena, kazdy zaber kazdy predmet je v klipoch cielene riadeny, nic tam nie je nahodne. Ja osobne tiez nechapem preco to ma Gaga aj tato Kesha tym napechovane tymi symbolmi a podprahovkami polsekundovymi. NEpriklanam sa ale ani na jednu stranu lebo mi to je jedno, len to nechapem. Dviha to views na YT ked je to taketo tajomne? To by museli byt miliony konspiratorov sledujucich popscene. 
Keby to sem Son-Goku nepostol, nepozrel by som si to a malo by to teda o 1 zhliadnutie menej. Hudobnici maju u producentov svojich poradcov, ktori sleduju dianie na nete a urobia im clip tak, aby mal co najvacsiu sledovanost. Vedeli, ze konspiracni fanatici budu na ich videa odkazovat vo svojich blogoch a rapidne im tym navysia sledovanost a rozviria diskusie v komentaroch, cim zarucia, aby sa k videam diskutujuci opat vracali atd...
ked to tam budes hladat, tak to samozrejme najdes, ja tam vidim len trojuholniky a veckaSon-Goku napísal: 0:08 Illuminati Symbol 0:08 Illuminati Eye 0:11 Skull 0:12 Illuminati Card lip 0:14 Devil 0:19 Illuminati Rise 0:21 ???? 0:23 MTV 0:27 Background Illuminati EYE 0:44 Illuminati ┼ 0:47 Illuminati 0:54 Illuminati Control 1:02 Illuminati 1:04 Illuminati Devil Girl 1:10 Illuminati Devil Men 2:25 Illuminati Eye 2:27 Kesha Ring 3:10 Illuminati Eye 3:19 Kesha Pant. Illuminati Eye Kesha ?
ked budes vo ficovi hladat zlodeja tiez ho v smeti najdes.ja v nom vidim cloveka ktory je socialne citiaci.
ta smet je dost velka, ked ti padla do oka a zastrela zrak 
sme.sk snad si pochopill
Neovládajú ešte cely svet. Furt sa najde spôsob, ako si svoju moc zväčšit. Keď sa pozeráme na tie symboly, posilňujeme tie aspekty, ktoré tie symboly vyžarujú. Všetko je energia a každá energia ovplyvňuje realitu. Pyramída s okom symbolizuje najvyššiu moc.seth82 napísal:FFS, vie mi niekto vysvetliť, že čo by akože niekto (nechcem to nazvať hudobníkom, lebo to za hudbu nepovažujem) mal z toho, že zverejňuje vo svojom klipe znaky nejakej organizácie? Veď tá organizácia je predsa už teraz najmocnejšia na svete, všetkým nám vraj ovláda životy a má pod kontrolou celé civilizácie, tak načo sa bude akože propagovať v nejakých tupých popových výtvoroch? Vie mi niekto vysvetliť základnú pointu? Lebo ja tomu fakt neviem pochopiť.
som nevedel, ze uz stari Egyptania a Mayovia boli slobodomurari...