• AirSoft •
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: • AirSoft •
Je to od firmy MFH, čo je v podstate Mil-tec (neviem či dcérska spoločnosť alebo niečo podobné). Je to hnoj, shit, dobrý tak na fotky. Ruky preč a ak nutne potrebuješ za lacno niečo na nosenie vecí, tak si kúp starší origo nosák traky+sumky (napr. PLCE, niečo nemecké, ALICE...). Alebo ak chceš platecarier, tak firma warrior je na tom veľmi dobre (nosili, resp. možno ešte nosia, ju niektorí Briti v Afghane). Samozrejme pri platecarieri nezabudni na pláty (buď z karimatky a koberca alebo origo - inak sa látka údajne krúti a nenosí sa pohodlne. Ja ak musím, tak nosím PLCE 
Vďaka. Čo sa tých RICASov od Warriora týka, je tam nejaký znateľný rozdiel pri rôznych typoch?
-
Stoporko
VIP
tvar, sumky a tým aj určenie
Inú zostavu na seba navešiaš pri jednodennej vychádzke do lesa ak hráš za strelca a iné si dáš na viac dní ak si guľometčík.
Jasné. Napríklad teda v tomto výbere (http://www.tacticaldc.eu/equipment-plat ... 52_57.html) sa jedna stále o jednu vestu RICAS, ktorá má len iné druhy a rozloženie sumiek?
-
Stoporko
VIP
ak som správne pochopil, tak by mali byť 2 druhy: stará a nová generácia, líšiaca sa hlavne spôsobom rýchloodhodenia. Inak je to stále tá istá základná platforma, na ktorú sa molle väzbou pripevňujú sumky podľa chuti každého súdruha. 
Tak odhadzovanie hádam potrebovať nebudem.
Každopádne vďaka.
A osobne si myslíš že sa oplatí kúpiť už takýto hotový set, alebo radšej prázdnu a podľa potreby nakúpiť sumky? Totiž vedel by som si tam vybrať už hotovú, ale nechcem potom zistiť, že za prázdnu plus samostatne sumky zaplatím menej.
A osobne si myslíš že sa oplatí kúpiť už takýto hotový set, alebo radšej prázdnu a podľa potreby nakúpiť sumky? Totiž vedel by som si tam vybrať už hotovú, ale nechcem potom zistiť, že za prázdnu plus samostatne sumky zaplatím menej.
-
Stoporko
VIP
Ak si vieš kúpiť kvalitné sumky, tak nemá probléma - no dnes sa zväčša predáva miltecovský shunt 
Ahojte, chcel by som si kupit airsoft pistol, len tak na zabavu. Som uplny zaciatocnik, vybral som si nieco taketo:
http://www.commando.sk/zbrane/airsoft/k ... manual-6mm
Bude to dostatocne na 2-3 strielania do roka?
Dakujem
http://www.commando.sk/zbrane/airsoft/k ... manual-6mm
Bude to dostatocne na 2-3 strielania do roka?
Dakujem
-
Stoporko
VIP
Ak s tým chceš strieľať na 2-3m do papierového terča, tak hej. Na všetko ostatné je to šunt, zahodiť, zakopať, spáliť.
Ak už chceš manuálnu pištoľ (NAČO??? NIKDE si s tým nezahráš proti ľuďom s AEG...), tak jedine niečo značkové od TM, CA...
Stopor ma pravdu, s tym si nezahras absolutne nic, akurat si po dvadsiatich minutach na prvej akcii zacnes pripadat ako idiot a vyseries sa na cely airsoft.
Po 20 minutach? Od prvej chvile by som sa citil trapne s niecim takym. To uz narobi viac skod ked to po niekom hodis.
Aha, tak dakujem pekne za info, usetrili ste mi peniaze
Tak teda radsej pojdem do dakeho kamenneho obchodu a necham si poradit
Tak teda radsej pojdem do dakeho kamenneho obchodu a necham si poradit
Aj tu ti vieme poradit. Staci povedat aku mas predstavu.
-
Stoporko
VIP
Hlavne si vyber kvalitný kamenný obchod. Napr. Ba Muničák je povestný tým, že v ňom pracujú (až na 1 výnimku) POdávači, nie PREdavači. Proste hľadaj obsluhu, čo aj čosi o téme vie 
caute chcem sa spytat ci sa tu najde niekdo z okolia Bytce,ziliny,povazskej bystrice co hrava airsoft ..
-
Yos
Professional
Mate nejake overene sposoby, ako oddelit kable od konektora bez toho, aby sa konektor poskodil?
-
Stoporko
VIP
Yos - aký konektor? Tamya? Zo zlatých dutiniek to ide odpájkovať.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Aký je váš názor na FPS limit na Airsoftových akciach. Súhlasíte s obmedzením, alebo by to malo byť bez obedzenia, prípadne do akej mieri.
-
Stoporko
VIP
Limit majú zmysel na CQB kvôli bezpečnosti (dávka z blízka do tváre), teda 350fps ako bývalo. Tam nemá zmysel výkon zbrane, ale skôr ROF kvôli palebným vejárom.
Do lesa sú limity zbytočnosť - dávka z blízka poväčšinou nehrozí a naopak namiesto ROF je potrebný dostrel. Zväčša na úspešný zásah stačia max. 3 BB.
Do lesa sú limity zbytočnosť - dávka z blízka poväčšinou nehrozí a naopak namiesto ROF je potrebný dostrel. Zväčša na úspešný zásah stačia max. 3 BB.
GSG 5 R.I.S full metal,blow back,uz rok buva v krabici,nieje cas
2x 3x do tyzdna sukromne takticke sipacie akcie v opustenych fabrikach,budovach niekedy les(bavili ma viac budovy)
predtym som mal g36c a scar
granaty robene z energy drink plechoviek(natlacene suchym hrachom alebo sosovicou)
a moje oblubene natlacene mukou hladkou extra special
v miestnosti to vedelo urobit galibu 
prva akcia bola pamatna pretoze som nevedel ako boli zasah tak som prisiel obleceny ako z call of duty - kratasy-kratke tricko a takticka vesta,postavil som sa do zarubne a zacal sipat rambo stylom,po opatovanej sprske som vyzeral akoby ma osi doje*** a na cele som mal hrcu ako ked sa van damme nasere
nehody neboli len nastrelena spicka nosa a na bicepse mi asi z 10cm vysipal daky traged davku z kalacha(140pruzina)
modrina velkosti grepu co den to ina farba.Vedelo ma to psychicky ukludnit odburat stres aj som si zasportoval,zapohyboval
a nemal som rad camperov
2x 3x do tyzdna sukromne takticke sipacie akcie v opustenych fabrikach,budovach niekedy les(bavili ma viac budovy)
predtym som mal g36c a scar
granaty robene z energy drink plechoviek(natlacene suchym hrachom alebo sosovicou)
a moje oblubene natlacene mukou hladkou extra special
prva akcia bola pamatna pretoze som nevedel ako boli zasah tak som prisiel obleceny ako z call of duty - kratasy-kratke tricko a takticka vesta,postavil som sa do zarubne a zacal sipat rambo stylom,po opatovanej sprske som vyzeral akoby ma osi doje*** a na cele som mal hrcu ako ked sa van damme nasere
nehody neboli len nastrelena spicka nosa a na bicepse mi asi z 10cm vysipal daky traged davku z kalacha(140pruzina)
modrina velkosti grepu co den to ina farba.Vedelo ma to psychicky ukludnit odburat stres aj som si zasportoval,zapohyboval
a nemal som rad camperov