Company of Heroes
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Company of Heroes
tak nakoniec Opposing Fronts kvôli SP a Tales of Valor kvôli MP
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Polo-X: minimum je 10€, ale zas mozes si to vlozit na steam vallet a pouzit inokedy 
stalo sa toto niekomu pri hrani tejto hry? vzdy ked ju zapnem bezi normalne az po prve kliknutie na jednotku alebo na prvu strelbu...
zvlastne ze vypadava len zadny obraz teda obraz z boja ale menu naokolo zostava v rovnakej kvalite aj farbe po celu dobu...
grafika je na ntbk nvidia gforce 525m
a po skonceni hry sa mi vzdy same od seba zapne windows media center a stava sa mi to len pri tejto hre...
nejake typy alebo rady?
skusal som to aj na inom pc a tam to nerobi
zvlastne ze vypadava len zadny obraz teda obraz z boja ale menu naokolo zostava v rovnakej kvalite aj farbe po celu dobu...
grafika je na ntbk nvidia gforce 525m
a po skonceni hry sa mi vzdy same od seba zapne windows media center a stava sa mi to len pri tejto hre...
nejake typy alebo rady?
skusal som to aj na inom pc a tam to nerobi
caute, zahrate si niekto CoH? som na steame... PM
postahujte si do toho mody
je to lepsie
Ja hram COH. Mam ktomu mod Blitzkrieg asi najlepsi aky som hral
Chcel by som sa opytat existuje nijaka moznost ako si do company of heroes nainstalujem cestinu ked to mam kupene cez steam?
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
stiahnes klasicku CZ a nainstalujes..
uz som naisel nijaky subor staci vlozit do F:\Steam\steamapps\common\company of heroes\CoH\Engine\Locale\English a nahradit ho http://uloz.to/xM9BKRW/reliccoh-czech-ucs [iba zmazat englis a vlozit] toto nieje warez nakolko je volne v predaji ceska verzia
-
MichalkoOo
Zablokovaný
prerobili coh1 na steamworks
. Každému pribudol v knižnici
Je tu niekto kro hrá mod blitzkrieg? Hru mám originál cez steam, stiahol som teraz tú novú steamácku verziu, potom aj blitzkrieg mód 4.6.4, skúšal som multiplayer ale nechce mi to nájsť servery, zatiaľ čo kamarátovi s ktorým to chcem hrať to hladko ide. Normálna hra mi multiplayer funguje. Náhodou niekto nejaký nápad, ako to rozbehať nemáte?
viem hrat blitzkrieg mod aj ked mam leco origo COH ziadne datadiisky ?
Hra tu niekto Blitzkrieg Mod ?