Playstation 3 alebo XBOX 360
Playstation 3 alebo XBOX 360
Zdravím,
viete mi poradit pri rozhodovani kupy Playstation 3 alebo XBOX 360 ??
vyhody respektive nevyhody, na co mam mysliet pri kupe, co potrebujem k uvedenym zariadeniam este dokupit - zohnat ??
Dakujem
viete mi poradit pri rozhodovani kupy Playstation 3 alebo XBOX 360 ??
vyhody respektive nevyhody, na co mam mysliet pri kupe, co potrebujem k uvedenym zariadeniam este dokupit - zohnat ??
Dakujem
Re: Playstation 3 alebo XBOX 360
Ja mám PS3 a dokupoval som k tomu jedine druhý gamepad, predlžovačku na USB port a HDMI kábel.
Výhoda XBoxu oproti PS3 môže byť v tom, že môžeš hrať napálené hry, pokiaľ si to budeš vedieť "zariadiť". Mal som v rukách už oboje, bol som spokojnejší s PS3 a preto som si ho aj kúpil.
Výhoda XBoxu oproti PS3 môže byť v tom, že môžeš hrať napálené hry, pokiaľ si to budeš vedieť "zariadiť". Mal som v rukách už oboje, bol som spokojnejší s PS3 a preto som si ho aj kúpil.
Takze doporucujes PS3
To hej, ale samozrejme je to len subjektívny názor, môže sem napísať niekto, kto má super skúsenosti s Xboxom.
Každopádne nie je to nejaký rapídny rozdiel a záleží, koľko hier na tom chceš hrávať. Ja hrávam 1-2 tak aktívne, čiže nevyhodím za to nejaké veľké peniaze, no ak by si chcel tak 5-6 a viac hier, tak sa možno oplatí Xbox s tým, že si to ponapaluješ.
Ja by som chcel hrat tak okolo 10-20 hier.
Hm, ak rátaš cca 40€/hra a máš veľa peňazí, s ktorými nemáš čo robiť, tak choď kludne aj do PS3. No osobne by som tým pádom zvolil asi Xbox.
Dakujem za tvoj nazor.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Musis si zvazit priority, ci chces hrat MP alebo nie, PS3 ma multiplayer zdarma, Xbox si za Live musis platit, nie je to vela, ale tak ci tak musis, dalej si musis zvazit ci si konzolu chces flashnut a ci nie, flashnut idu obe (u xboxu je to teraz myslim ze tak, ze kazdu chvilku vychadza nova ochrana, novy firmware a musis stale konzolu davat preflashovat k flasherovi za prachy...na toz ked si flashnes playko s firmwarom do 3.55 mozes hrat ktorukolvek hru aka vysla). Dalsia vec co ja velmi vyuzivam je prepojenie PC s Playkom cez PS3 Media Server, je to vlastne program, cez ktory si mozes z kompu (externeho disku etc. pripojeneho do kompu) pustat filmy/serialy/audio etc. Tuto moznost neviem ci ma xbox, kedze som ho nemal dlhu dobu. Hry si vzdy nemusis kupovat nove, tie hry, ktore vysli na playko a stoja za to, stoja smiesne peniaze (rozumej do 15 eur za hru podla datumu vydania). Ked si vezmes porovnanie grafik v multiplatformovych hrach tak prevazne vzdy to ide PC>Xbox>PS3, ale ked pustis exkluzivity ako Heavy Rain, God of War, Infamous ci Gran Turismo tak sa ti ziadny xbox nevyrovna, kazdopadne z pohladu hier je na PS3 oooooooovela viac lepsich exkluzivit, ktore si na xboxe nezahras. Pre obe konzoly su tu fore, kde ludia menia/predavaju hry, cize o to ze prejdes hru a bude ti lezat na policke nevyuzita sa nemusis bat, pretoze ju mozes jednoducho vymenit za inu hru tvojho vyberu ak si najdes niekoho kto by mal zaujem o vymenu. Co sa tyka HW tak myslim ze PS3 ma vykonnejsi HW, no zas xbox ma krajsiu grafiku, ale to su nepodstatne veci. Ovladace uz tera nie su nejaka draha zalezitost. Kazdopadne odporucam ti hru kupit z bazaru na jednotlivych forach (ked tak ma kontaktuj a dam ti linky), kde za sumu aku by si dal v obchode, dostanes konzolu, s hrami, ovladacmi v plnej vybave, dokonca este aj v zaruke. Ak mas nejake otazky, kludne sa pytaj, inac tato otazka Xbox vs PS3 je tu zodpovedana niekolko x krat, takze si prehladaj forum pomocou hladat hore a najdes sebe nejake odpovede.
Ja len ze kamos ma XBOX a hovori ze je to SUPER VEC !!!!!
A kolko stoji Multiplayer ?
Ale jeden mi tu pisal ze hru stiahnes a ponapaluješ a mas to ako ORIGINAL hru.
A kolko stoji Multiplayer ?
Ale jeden mi tu pisal ze hru stiahnes a ponapaluješ a mas to ako ORIGINAL hru.
-
aviceN
Guru
Kazdy ti bude ospevovat vec co ma doma
Ja osobne som za PS3, ma to lepsie vyuzitie imo.
Live ucet zalezi od toho kde ho kupis, najdu sa aj na rok, napr. cez ebay, popripade klasicke shopy, sak si to prebehni
Jasne, hru stiahnes a napalis na oboch konzolach a tvari sa ako original, myslim ze aj neoriginalky mozes hrat na xboxe po nete, len si musis zaplatit gold live (asi tak sa to nejak vola), no je tam vzdy sanca ze mozes dostat ban = strata zaruky a akejkolvek podpory...ak sa ti nahodou xbox pokazi a budes tam mat flash, no nebude "flagnuta" cize nieco ako nabeh na ban tak ti ju v klude vyreklamuju, natoz ak si flashnes playko, tak si MP nezahras, kedze k online hraniu potrebujes najnovsi firmware...
Live ucet zalezi od toho kde ho kupis, najdu sa aj na rok, napr. cez ebay, popripade klasicke shopy, sak si to prebehni
Jasne, hru stiahnes a napalis na oboch konzolach a tvari sa ako original, myslim ze aj neoriginalky mozes hrat na xboxe po nete, len si musis zaplatit gold live (asi tak sa to nejak vola), no je tam vzdy sanca ze mozes dostat ban = strata zaruky a akejkolvek podpory...ak sa ti nahodou xbox pokazi a budes tam mat flash, no nebude "flagnuta" cize nieco ako nabeh na ban tak ti ju v klude vyreklamuju, natoz ak si flashnes playko, tak si MP nezahras, kedze k online hraniu potrebujes najnovsi firmware...
Takze v XBOXE ale aj v PS3 su vyhody a aj nevyhody.
Ak som dobre pochopil.
Ak som dobre pochopil.
-
aviceN
Guru
vsade mas vyhody a nevyhody, je to len na tebe co je tebe prednejsie, rozhodnut sa za teba nemoze nikto. Je to len na tebe ci chces MP a ci nie, ci chces flashovat a ci nie, ci si chces kupovat hry a ci ich napalovat...
Ale ja nemam nikoho kto by mi FLESHOL PS3 ale MP by som chcel hrat a to holko stoji ten Gold Live ??????
A vlastne ak som dobre pochopil tak ked napalim hru na DVD a dam to do XBOXU tak sa moze stan ze mi to zabanuje XBOX,ale ked napalim a dam tu hru do PS3 a ked mi ZABANUJE PS3 tak mi to zreklamuju ?????????
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2012, 20:52)
A este nieco aky je rozdiel medzi 4GB alebo 250GB???? Na ten XBOX sa davaju aj filmi,song,picture ked su väcsie alebo mensie HDD ????
A vlastne ak som dobre pochopil tak ked napalim hru na DVD a dam to do XBOXU tak sa moze stan ze mi to zabanuje XBOX,ale ked napalim a dam tu hru do PS3 a ked mi ZABANUJE PS3 tak mi to zreklamuju ?????????
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2012, 20:52)
A este nieco aky je rozdiel medzi 4GB alebo 250GB???? Na ten XBOX sa davaju aj filmi,song,picture ked su väcsie alebo mensie HDD ????
-
aviceN
Guru
Flashera na PS3 najdes tazsie ako na xbox, daju sa najst na komunitnych forach xboxu z tvojo okolia. Ohladom gold live som ti pisal ze si to mas pohladat sam, skus alzu, popripade progamingshop alebo najlepsie heureku.
Ked napalis hru na xbox a budes pripojeny na internet a budes hrat tu hru, tak ano, moze sa stat ze ta zabanuju, ked das napalenu hru do PS3 (potrebujes ale blu ray napalovacku, nezabudaj, kazdopadne myslim ze sa tie hry daju dostat aj na disk nejakym sposobom bez potreby napalovania), tak tam ban nedostanes, lebo sa na internet nepripojis
Rozdiel vo velkosti je iba vo velkosti pre boha... S tym co das na disk si nie som isty.. ci tam dokazes dat filmy, hudbu neviem, ale viem, ze ked si stiahnes/kupis hru tak mas vzdy moznost instalacie hry, to znamena ze potrebujes stale fyzicky mat dnuka disk, ale je pouzity iba na spustenie hry a dalej sa netoci, cize tym chranis disk proti doskriabaniu a hra ti ide sviznejsie co sa tyka loadingu atd.
Ked napalis hru na xbox a budes pripojeny na internet a budes hrat tu hru, tak ano, moze sa stat ze ta zabanuju, ked das napalenu hru do PS3 (potrebujes ale blu ray napalovacku, nezabudaj, kazdopadne myslim ze sa tie hry daju dostat aj na disk nejakym sposobom bez potreby napalovania), tak tam ban nedostanes, lebo sa na internet nepripojis
Rozdiel vo velkosti je iba vo velkosti pre boha... S tym co das na disk si nie som isty.. ci tam dokazes dat filmy, hudbu neviem, ale viem, ze ked si stiahnes/kupis hru tak mas vzdy moznost instalacie hry, to znamena ze potrebujes stale fyzicky mat dnuka disk, ale je pouzity iba na spustenie hry a dalej sa netoci, cize tym chranis disk proti doskriabaniu a hra ti ide sviznejsie co sa tyka loadingu atd.
Som nasiel ten Multyplayer /XBOX/http://www.progamingshop.sk/xbox-360-li ... -4512.html
Ale ked mi zabanuju XBOX tak potom sa co stane nebudem moct spustit hru alebo cely XBOX ????????
Ale ked mi zabanuju XBOX tak potom sa co stane nebudem moct spustit hru alebo cely XBOX ????????
-
Ryan Giggs
VIP
-
aviceN
Guru
ked dostanes ban, stratis zaruku a uz sa na LIVE nepripojis, cize ak si kupis ucet dopredu a dostanes ban tak si vyhodil peniaze von oknom. Prejdi si temu co sem hodil Ryan, urcite tam najdes vela odpovedi
ok dik CHLAPCI. 
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2012, 12:00)
Este jedna otazka mam kupit 4GB alebo 250GB ????
A do XBOX sa da dat aj MP3 Videa ,obrazky ???????
A dostanem k tomu aj HDMI kabel ?????
Ryan pomoz mi DIK.
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2012, 12:00)
Este jedna otazka mam kupit 4GB alebo 250GB ????
A do XBOX sa da dat aj MP3 Videa ,obrazky ???????
A dostanem k tomu aj HDMI kabel ?????
Ryan pomoz mi DIK.
ja mam xbox tak mozno zodpoviem. kedze sa pytas ci si mas kupit 4GB alebo 250GB tak toho asi o velkosti velmi nevies
jasne ze 250GB je vacsi len zalezi kolko mas financii. mp3 videa a obrazky by sa tam mali dat dat ale neskusal som to. a HDMI kabel sa mi zda ze ktomu nedostanes zadarmo
Ak chces hrat online hry a kupovat ich - kup si PS3 - mne sa osobne viacej paci na online gaming, ma aj perfektny ovladac.
Xbox 360 je dobry, ma svoje hry ale to ma aj PS3.
Ak chces napalovat hry, kup si Xbox 360 a daj si ho flashnut, budes k tomu ale potrebovat Liteon 124b Ihas napalovacku aby si nemal problemy. Na Xboxe je plateny multiplayer mesacne.
Ja mam 2x PS3 - jeden na online hranie a druhy na hacknute hry. Je to lahke, na USB si das hacknuty firmware, potom len na HDD presunies hry a lahko ich zapnes a nic nemusis napalovat.
Xbox 360 je dobry, ma svoje hry ale to ma aj PS3.
Ak chces napalovat hry, kup si Xbox 360 a daj si ho flashnut, budes k tomu ale potrebovat Liteon 124b Ihas napalovacku aby si nemal problemy. Na Xboxe je plateny multiplayer mesacne.
Ja mam 2x PS3 - jeden na online hranie a druhy na hacknute hry. Je to lahke, na USB si das hacknuty firmware, potom len na HDD presunies hry a lahko ich zapnes a nic nemusis napalovat.