Počítačová hra s prácou na poli a technikou
Počítačová hra to nie je len akcia a zabíjanie, ako si mylne predstavujú naši starí rodičia a aj rodičia. Je to aj pestrá paleta naozaj zábavných a prínosných hier. Práve tento druh hry dodáva trochu iný význam poľnohospodárstvu a zatraktívňuje ho mladej generácií. Pritom po hre siaha často aj tatko, či vzdelaný mladý človek, rovnako ako deti. Prečo vlastne? Zabudnite na všetky dojmy z farmárskeho života zo šialených reality šou na oboch našich súkromných televíziách. Tu sa stanete reálne pracovitým farmárom s vlastným poľnohospodárskym kráľovstvom. Vitajte na farme.
Čo hovoríte na to, hrať sa na farmára? Skúsil to niekto? Naozaj je to taký veľký žrút času?
Až dnes? Ja ju mám už asi mesiac. Túto hru som hral odkedy už bola 2009. Veľmi sa mi páči, po každom roku je tam niečo nové. Žrút času to teda je... a tá 2013-ka je oveľa zábavnejšia ako ostatné verzie.
Starsia tema, takze obnovime nech nemusim zakladat novu... Hra niekto uz novy farming simulator 15, najlepsie original, by sme si mohli dat multiplayer