Kvoli comu prichadzate na forum???
-
programator
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja sa sem chodim asi len ZASMIAT .. do volnej diskusie len ab ysom si kukol kto aku INTELIGENTNU temy zas vytvoril ..
do Pomoc : tam sa smejem asi najviac pretoze tam riesite problemy take banalne problemy co by dokazala aj moja 6rocna sestra a kazdy druhy takyto problem riesite REINSTALOM os
Hladat : akoze viem ze nie vsetci si na tolko internetovo zdatni aby si nasli vsetko co potrebuju ale ked uz sa niekto Xty krat spyta na program co urobi z avi - mpeg4 tak to uz cloveka dokaze fakt ze rozculit
jedine normalne tu je asi Ostatne bo si tam celkom zaujimave linky + ovecloking bo HW+SW ...
linky na hry hudbu or filmy si aj tak z 90% okopirovane z inich fooor cize tak
ale aj tak sem chodim skoro kazdy den tak ze ... lne tak dalej
do Pomoc : tam sa smejem asi najviac pretoze tam riesite problemy take banalne problemy co by dokazala aj moja 6rocna sestra a kazdy druhy takyto problem riesite REINSTALOM os
Hladat : akoze viem ze nie vsetci si na tolko internetovo zdatni aby si nasli vsetko co potrebuju ale ked uz sa niekto Xty krat spyta na program co urobi z avi - mpeg4 tak to uz cloveka dokaze fakt ze rozculit
jedine normalne tu je asi Ostatne bo si tam celkom zaujimave linky + ovecloking bo HW+SW ...
linky na hry hudbu or filmy si aj tak z 90% okopirovane z inich fooor cize tak
ale aj tak sem chodim skoro kazdy den tak ze ... lne tak dalej