Telefonne čislo

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
JoJ0
Medium Expert
Medium Expert

Telefonne čislo

Príspevok od používateľa JoJ0 »

Zdravim neviem či tu tato tema ale nič som nenašiel teraz k veci . Chcel by som si kupiť v telekome nove číslo-sim kartu. Ale vždy mi ponukaju čisla ktore maju v predajni vytiahne obalky a vždy som vyberal stych ktore tam mali , da sa vybrať čislo ktore by som si vymyslel a bola by tam ich predvolba a oni mi ho spravia ak je volne ? Neviete kolko to stoji, či sa to da ? :) Vopred dik.
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Telefonne čislo

Príspevok od používateľa TommyHot »

Mozes poziadat o strieborne alebo zlate cislo. Zlate stoji skoro 800 eur, strieborne do 200.
JoJ0
Medium Expert
Medium Expert

nechcem zlate a strieborne čislo chcem normalne klasicke čislo len proste vybrať si čisla :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ziadny operator na SK, taku sluzbu neponuka.
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

poviem ti tak pred 6 rokmi v telekome okolo vianoc som si bol robit novy pausal a normalne mi povedali ze si mozem vybrat cislo ake chcem a dokonca zadarmo... :D ale bolo to davno neviem ci to este robia alebo len proste tetke preplo..
JoJ0
Medium Expert
Medium Expert

ok diky za odpovede
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Viem, že kedysi taká akcia bola (bežali na to aj reklamy v TV), takže to nebol len "skrat" pracovníčky...Vtedy to boli v T-Mobile predčíslia 0911 a kamarát má doteraz číslo dátum svojho narodenia :) Marí sa mi, že aj O2 to na začiatku ponúkalo, ale ruku do ohňa za to nedám...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

takto to nefunguje, telefonne cisla prideluje operatorom telekomunikacny urad, oni ich nasledne mozu ponukat zakaznikom, ani to samotne cislo nie je ich majetok, mozu nim len disponovat na zaklade povolenia telekomunikacneho uradu. potom su tu tie zlate a strieborne, ktore su v pdostate to iste, akurat, ze su krajsie. takze operator dostane list s cislami uz od uradu, nemoze si ho sam diktovat, takze ani ty si urcite nemozes sam vytvorit cislo
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

ColdRain.. ale zákazník by si predsa mohol vyberať spomedzi tých priradených čísiel od telekomunikačného úradu... teda pokiaľ by to dané číslo bolo voľné. ;) Inak potvrdzujem, že asi 6r dozadu Telekom ponúkal na výber telefónne čísla.... a tiež aj O2... ale aký je súčasný stav, na to sa treba opýtať priamo u operátora.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Moze sa poziadat o cislo, kamarat ma Orange aj Telekom v tvare 09xx173890 (priklad).
Napísať odpoveď