Divné dievča,divné city,...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Divné dievča,divné city,...
...dary sa zásadne nikdy neodmietajú...a ostatní aj tak nevedia o čo ide, takže za blbečka by si bol len ty...ale to je už teraz asi jedno...
No chvalabohu ani ona ani nikto z jej rodiny nedosiel dneska.Mozno pridu gratulovat zajtra, ale to je mi jedno. 
Áno.. je ti to jedno 
Strasne ta to serie, ze neboli blahozelat. Blbe 
No tak chalani ja ju už vážne nemilujem,to ze som jej párkrát napísal to bolo preto aby sme mali medzisebou aspon akotaký kamarátsky vztah.No lenže snou sa nedalo ani po dobrom ani po zlom.Ked som sa jej opytal co porábala dneska, tak napísala ze "moja vec".Na všetko mi odpisovala moja vec,prečo ta to zaujma atd..Tak som jej napisal, ze uz viackrát o jej pohlad,usmev,slová a pozdrav nestojím.
No a ked som písal ze som rád ze v sobotu neboli blahozelať tak to myslím uprimne vážne...ja nepotrebujem aby sa zas domna tie city vrátili a aby sa zas všetko opakovalo.No a ze mi je jedno ci mojmu bratrancovi pojdu gratulovat dnes,zajtra alebo nikdy tak to mi je naozaj jedno.
No a ked som písal ze som rád ze v sobotu neboli blahozelať tak to myslím uprimne vážne...ja nepotrebujem aby sa zas domna tie city vrátili a aby sa zas všetko opakovalo.No a ze mi je jedno ci mojmu bratrancovi pojdu gratulovat dnes,zajtra alebo nikdy tak to mi je naozaj jedno.
Toto mi pripomína Mariňákov topic. Bavil som sa tiež dobre.
No tak mi posli jeho link nech sa aj ja zabavím. 
Blastbit napísal:No a ze mi je jedno ci mojmu bratrancovi pojdu gratulovat dnes,zajtra alebo nikdy tak to mi je naozaj jedno.
Nebude Marinak ten jeho bratranec?danodrevo napísal:Toto mi pripomína Mariňákov topic. Bavil som sa tiež dobre.
Ten ani nevie ze takáto stránka existuje.Poprosím link 
Ano to som čítal kedysi dávnejšie
. No okej som truľo čo si myslel že nakoniec to bude medzi mnou a ex láskou aspon ako tak dobré.Uvedomujem si, ze po väčšine vašich názoroch som sa mal nato vysrať odvtedy ako ste si prečítali moj príbeh.No dokonca mne až niekedy teraz doslo,že ja som sa mal nato vysrať už po 2 týzdnoch písania si snou a nie az po 4 mesiacoch
.
No a co sa týka jej rodiny: s jej mamou som si dobre vedel pokecat vo vlaku.Nemal som dojem zeby si somna robila niaku srandu.Bola milá,komunikatívna,zaujmala sa ako sa mi darí v práci atd.Bude mi trochu luto ze budem musiet asi aj ju ignorovat,pretoze im bude velmi divné ze snou s jej manzelom a s mladsou dcerou sa bavím a so staršou nie.
No a co sa týka jej rodiny: s jej mamou som si dobre vedel pokecat vo vlaku.Nemal som dojem zeby si somna robila niaku srandu.Bola milá,komunikatívna,zaujmala sa ako sa mi darí v práci atd.Bude mi trochu luto ze budem musiet asi aj ju ignorovat,pretoze im bude velmi divné ze snou s jej manzelom a s mladsou dcerou sa bavím a so staršou nie.
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
boze,to je neskutocne vtipnehd_ napísal:Čítaj si, na taký nedeľný večer: http://www.hojko.com/co-by-ste-si-o-tom ... 73366.html