Predané delete
Re: I/P:Ram,procak,mechaniku,nap. kabel, monitor s ntb
HDD po dohode predané uživateľovai mayooo (20€ vrátane poštovného)
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
320gb 5400 otackovy disk , urobeny full scan za 15,46 min? neexistuje...
Dakujem tacosi,
mne sa to tiez nezda...a este ku tomu je ten screen orezany tak, aby nebolo vidno hlavicku s typom disku
ked som po SS chcel aby mi to poslal neorezane a aj zalozku HEALTH tak som dostal odpoved ze jemu to robil kamos a on tam nebude kazdych 10 minut behat a ze uz aj tak nie je doma a bla bla bla
kym sa toto nevysvetli tak HDD nepreberam
mne sa to tiez nezda...a este ku tomu je ten screen orezany tak, aby nebolo vidno hlavicku s typom disku
ked som po SS chcel aby mi to poslal neorezane a aj zalozku HEALTH tak som dostal odpoved ze jemu to robil kamos a on tam nebude kazdych 10 minut behat a ze uz aj tak nie je doma a bla bla bla
kym sa toto nevysvetli tak HDD nepreberam
Neviem ale mne HDtune robi screenshoty o velkosti 570x460 takze neni dovod to orezavat dalej HDtune ked ulozy subor tak s nazvom disku.To je cisty nezmysel orezavat to a menit nazov kvoli comu?
-
tacosi
Moderátor
Len jeden priklad : ak sa da quickscan a disk obsahuje x vadnych sektorov,tak to robi dlho aj pri tom quick. Teda aj tych 15 min. v pohode. Potom uz len staci dat fajku prec a cez jednoduchy skicar vymenit zelenu tabulku,takze z toho vyjde tento obrazok. Tot vsjo...
ja vam sem kludne hodim tie screeny...
ps. hodim to sem cele a aj tak napisete ze to je upravene v skicary? no som zvedaví...
ps. hodim to sem cele a aj tak napisete ze to je upravene v skicary? no som zvedaví...
-
tacosi
Moderátor
Ved si uz nahodil,ci ? A kamos nieje doma,a podalsie si mu ho uz poslal nie? Tak co tu chces nahodit. Ale nech sa paci,,,vsetci sme zvedaví.
//inak hlavicku z typom disku atd.nemusi byt vidno,pretoze toto je stara verzia HDTune kde chybaju viacere funkcie mimo toho.
//inak hlavicku z typom disku atd.nemusi byt vidno,pretoze toto je stara verzia HDTune kde chybaju viacere funkcie mimo toho.
hdd som mu este neposlal ja niesom non-stop doma nemam vkuse cas dnes idem 2kamosovi nech to otestuje poslem cely screen este nieco si ktomu zelate ?
aj zalozhu Health si prosim aj Error scan 
edit.
ps uz 3 chybne...
ps uz 3 chybne...
-
tacosi
Moderátor
Nahod screen,a uz bez vyhovorky.
ale co... najde mi to tie 3 chybne seltory a dalej ho nekontroluje proste sa zastavi hd tune...
takze ten prvy screen bol len oje* hej?
tak uz potom chapem preco mas tolko negativnej karmy...super no mozem zhanat dalej HDD
pri rychlom to nenajde ziadny chybny sector mudrc
. a poprosim by som premazat tuto temu HDD skoncil v kosi...
. a poprosim by som premazat tuto temu HDD skoncil v kosi...
-
tacosi
Moderátor
Mudrc ? kde si sa zmienil,ze si robil rychly scan ? Takze tymto priznavas,ze si robil rychly scan,a potom si dal z okienka tu fajku prec.
A podalsie,,ked sa robi quickscan,tak 320gb hdd to trva cca do 2 minut,a nie 15minut. viac ako 2 minut to robi vtedy,ked je uz hdd v riti tak,ze uz aj quickscan odhali badsector.Vtedy sa pri nich pozastavuje,cize preto ten dlhy cas.
A podalsie,,ked sa robi quickscan,tak 320gb hdd to trva cca do 2 minut,a nie 15minut. viac ako 2 minut to robi vtedy,ked je uz hdd v riti tak,ze uz aj quickscan odhali badsector.Vtedy sa pri nich pozastavuje,cize preto ten dlhy cas.