cize od teba...
Mám strašné pomalé pc ako ho z rýchliť??
Re: Mám strašné pomalé pc ako ho z rýchliť??
hej, necha si radsej poradit od cloveka, ktory nevie rozlisit serverovy procak od desktopoveho a nechape ani, ako sa da vyjadrit, pripadne, co znamena jeho vykon...
cize od teba...
cize od teba...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Suhlasm s tym co pise Beardie 
Ako dobry joke s tym Win7, si laskavo pozri v Task Manageri kolko ti zeru systemove prostriedky. Ja masinu len nabootujem pusti sa mi na pozadi nejaky skype, msi afterburner, steam, origin a antivirak, pustim si google chrome aby som mohol pozriet co tu kto pise a 1,92GB RAM pouzitych. A ty mu tvrdis ze 512MB/1GB je na win 7 dost.
Aha.
Tak ja sa nestazujem, ja len konstatujem, ze je to hlupost davat na 512/1gb win7, ktore papaju o poznanie viac systemovych prostriedkov ako XP. A cleaner mi nebude trebam aspon nie dnes idem preinstalovat masinu, prave zalohujem veci zo systemoveho
.
je...mal som 1gb na win7 a nedalo sa to pouzivat, mal som vtedy problem s pc, nechcelo mi rozpoznat aj druhy slot na ramku, cize to bezalo iba na 1gb, bolo to strasne
Ti verim ked to vsetko swapovalo na disk. Utrpenie. Ked si spomeniem co za PC som mal predtym a na ake veci sa stazujem teraz pripadam si ako rozmazlena primadona. Hold casy sa menia.
ale ked si nainstalujem win xp tak mi asi 2 krat spusti vsetko ok a potom mi už nechce nacitat plochu neviete kde je problem ??? A ked tam mam win 7 tak ide vsetko v pohode az an ten vykon.