Balík bez adresy odosielatela
Balík bez adresy odosielatela
Ahojte chcem sa spýtať či je možné odoslať balík bez adresy odosielateľa? Bolo by tam len mesto a meno odosielateľa.
Re: Balík bez adresy odosielatela
Môžes skúsiť balík poslať s vymyslenou adresou, na pošte to nejak nekontrolujú pokiaľ viem.
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2012, 20:54)
Môžes skúsiť balík poslať s vymyslenou adresou, na pošte to nejak nekontrolujú pokiaľ viem.
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2012, 20:54)
citim v tom nejaky odrb...
Susko: dík za info
Beardie: aký odrb keď pošlem niekomu niečo zadarmo len tak ??? nepotrebujem to na žiadne obchody...
Beardie: aký odrb keď pošlem niekomu niečo zadarmo len tak ??? nepotrebujem to na žiadne obchody...
martinsos napísal:Susko: dík za info
Môžeš si vymyslieť meno aj adresu. Ako a kto ťa skontroluje? Ale ak niečo chystáš, môžeš sa veľmi ľahko dostať do teritória trestného činu podvodu.
Díky neviem prečo hneď podozrievate ,chcem len niekomu niečo poslať zadarmo s mojim menom a mestom bez mojej presnej ulici...
lebo tak sa napr. posiela aj biely prasok v obalkach
s vymyslenymi udajmi...
Tak to áno , ale na také blbosti som neni... a ja nechcem vymyslieť celého odosielateľa (meno mesto tam chcem mať pravé) , ale len presnú ulicu tam nechcem mať ..
Neviem, ja vždy ulicu píšem. Veľa krát som už posielal balík za oca, strýka, brata, kamaráta, s úplne inými menami, a nebol problém - no ulica tam vždy bola. Myslím, že záleží od pracovníčky na pošte, niektorá to asi bude mať na háku, iná nie.