Seka mi assasin creed 3 a nechapem preco
Seka mi assasin creed 3 a nechapem preco
Zostava ....
CPU Q9550 taktovany na 3.5 stabilne
VGA HD 7870
4 gb ram
Asus maximus formula 2 doska
Proste absolutne nechapem ze na normal natsaveni mi to ide 19 fps ved to je chore ...
CPU Q9550 taktovany na 3.5 stabilne
VGA HD 7870
4 gb ram
Asus maximus formula 2 doska
Proste absolutne nechapem ze na normal natsaveni mi to ide 19 fps ved to je chore ...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Seka mi assasin creed 3 a nechapem preco
AMD quality, alebo 4 GB ram. Kto vie. Každopádne si nenapísal dosť podstatnú vec a to je HDD. Máš SSD, alebo platničkáč a ak, tak aký?
Ale vsak HDD nemoze mat vplyv na fps, ci ? Pisem kvoli tomu lebo od teba som to uz videl napisane vo viacerych temach ale vsade na zahranicnych forach co citam diskusie tak sa pise ze rozdiel medzi sata3 diskom a ssd v hre nerozoznas.
-
uplink
VIP
Textúry sa načítavajú hore dole, ako rýchlo len vládzu. V grafike sú obvykle komprimované, ale tak čím vyššia kvalita, tým nižšia kompresia na výstupe a tak dostáva disk poriadne zabrať. Dobré je pustiť si systémový monitor a pozrieť si "throughput" disku, niekedy tam vyskakujú prekvapivo vysoké čísla. Najmä pri loadingoch scén, textúr, objektov, čohokoľvek čo nie je vo VRAM a nachádza sa na disku. Hra sa v 90% snaží kysnúť v RAMke a pendluje medzi operačnou pamäťou [RAM] a VRAM, avšak v kritických situáciach sa stáva že potrebuje cucať dáta z disku ako divá.
A vzhľadom na to že AC3 je konzolový port, dokáže reálne pracovať len s 256 MB RAM, tzn. že zvyšok sú jalové dáta pridané "doprogramovaním". Lebo seriózne, keď si vezmeš teóriu, tak ak máš 8-16 GB ram, tak by hra mohla mať nejaký "extended" mode, kedy by sa Ti pri spustení hra rozbalila do ramky, všetky najčastejšie knižnice, shadre, objekty, textúry, materiály, etc. a už by si to len ladovalo veci ako na páse. Problém je však v jadre enginov týchto hier, kde sa primárne engine prispôsobuje konzolám, ktoré majú k dispozícii len 256 MB ram [512, ale tak polka je obvykle VRAM].
A vzhľadom na to že AC3 je konzolový port, dokáže reálne pracovať len s 256 MB RAM, tzn. že zvyšok sú jalové dáta pridané "doprogramovaním". Lebo seriózne, keď si vezmeš teóriu, tak ak máš 8-16 GB ram, tak by hra mohla mať nejaký "extended" mode, kedy by sa Ti pri spustení hra rozbalila do ramky, všetky najčastejšie knižnice, shadre, objekty, textúry, materiály, etc. a už by si to len ladovalo veci ako na páse. Problém je však v jadre enginov týchto hier, kde sa primárne engine prispôsobuje konzolám, ktoré majú k dispozícii len 256 MB ram [512, ale tak polka je obvykle VRAM].
Ludia ale ved crysis 2 ide ultra 49 fps metro taktiez battlefield 3 60 elder scrols 50 a assasin 19 ???????????
-
typek61
Darca
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2012, 21:44)
toto sa da kde pozriet?uplink napísal:a pozrieť si "throughput" disku,
AMD myslel tym ze ma AMDckovu grafiku, nie?typek61 napísal:uplink tym AMD si mal namysli cpu? lebo Q9550 je intel
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2012, 21:44)
toto sa da kde pozriet?
vysvetlite mi preco som dostal minus karmu za prvy prispevok
a potom ze mam cervene
Nasrat vasu karmu
radsej mi pomozte .... ani patch mi ziaden netaha samo a mam original ... btw fix nejaky hladat ?
Seka ti to preto lebo assasins creed je neoptimalizovany konzolovy port. Pani vyvojari zase vydali betu a tvaria sa ze je to plna verzia. Klasika dnesnych dni.. pockaj si na opravne patche, ktorych bude urcite pekna hromada.
mna len serie to ze clovek za to zaplati .... hm tak dufam ze mas pravdu
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2012, 12:14)
kamarat ma nvidiu a ide mu to pekne to bude urcite len mojou grafikou na ktoru asi fakt bude nejaky fix prist
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2012, 12:14)
kamarat ma nvidiu a ide mu to pekne to bude urcite len mojou grafikou na ktoru asi fakt bude nejaky fix prist