Samsung Galaxy S III
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung Galaxy S III
od vyroby asi nie co?no nic stiahnem nieco z google play
-
guess.whoo
Redeemer
jasne, ze od vyroby..v nastaveniach to mas pod wifi a bluetooth-om, ked si rozkliknes dalsie moznosti
-
cORP.
Addict
Uplink ,mam ho od 8 jula ,mne ani raz ziadna aplikacia nevyhodila takuto chybu ,nikdy sa mi neprehrial ,bateria drzi okej ,vsetky apps idu v pohode ,zacinam mat vazne pocit ze mas naozaj vadny kus .....uplink napísal: klasické omáčkové cliché, ale nespával by som kľudne keby som to aspoň neskúsil. Ako som vyššie napísal, spravím si vlastnú grafiku, nie je to moc zložité a možno sa na tom aj nabalím
Po*raný Samsung, nemám slov. Na pošte som bol včera, 2x zamrzol. Chcel som si len zapísať poznámky. Úplne v tie najnevhodnejšie časy zamŕza. Čo som sa pýtal klientov, aj im to robí, ale oni to považujú za normálne. A dnes ráno, som si chcel pozrieť kalendár že čo ma čaká, otvoril som ho, kukol, dal back, čakám, čakám, čakám, dŕŕŕbs, toto sa mi ukázalo. Fakt na ten telefón nemám nervy. Pri HTC One X som v živote nemal problém a mal som na ňom tonu kúpených, aj nekúpených vecí. Na SGS III nemám doslova nič, dokonca aj vypnuté neoverené zdroje a stále protestuje ten telefón. Keď odblokujem obrazovku po dlhšej dobe ako "spí", tak vtedy je to najhoršie, absolútne nemajú doriešený pre-caching aplikácií ani ničoho. Keď sa rozbehne po 30tich sekundách tak ide "dobre". Ale však toto nemôže robiť mobil za 600 evri
-
guess.whoo
Redeemer
tiez som sledoval tie lagy po zapnuti appky z lockscreenu..nothing..
-
uplink
VIP
V autorizovanom servise ťamťungu mi povedali že je "okay", tak ako sa mám brániť? Natáčať na video za každým keď pracujem s mobilom, či?
-
guess.whoo
Redeemer
inak to nie je zly napad 
nemate tu niekto S3-ku a sluchadla iBeats (tie co sa davali k htc sensation xe)?? na Eve mi fungovali v poriadku, no teraz na S3-ke sa mi zmenila funkcia prepnutia pesnicky na ovladanie hlasitosti a dost ma to irituje..
nemate tu niekto S3-ku a sluchadla iBeats (tie co sa davali k htc sensation xe)?? na Eve mi fungovali v poriadku, no teraz na S3-ke sa mi zmenila funkcia prepnutia pesnicky na ovladanie hlasitosti a dost ma to irituje..
Musím súhlasiť s uplinkom - SIII mi príde ako lacná plastová hračka z dráčiku. A tie dva reflektory vpredu, veď to úplne nechutne svieti a presvitá cez ten okolitý plast, fakt by som si ten mobil nikdy nekúpil .. Dneska ma rozosmialo ako kamoš potreboval rýchlo odfotiť momentku, samozrejme "camera has stopped working .." fakt na nervy mobil ... a k tým widgetom - na fotorámiku čo som dostal na vianoce 2008 mám krajšie widgety 
ja som s telefonom maximalne spokojny,ziadne lagy,zaseky,samovolne vypinanie aplikacii ci problem so zapnutim nejakej aplikacie nemam 
-
uplink
VIP
Práve sa mi zasekol mobil v galérii, vstavanej. Nešlo mi pozerať ďalšie fotky, ani zoomovať, ani nič iné. Musel som ísť späť na homescreen a opäť do galérie, ako sa to stane najbližšie, budem to celé dokumentovať a hádzať na youtube webkamerou. Nemysliteľné aby sa to dialo len mne a mojím klientom a všetci ostatní mali "bezchybné" kusy SGSIII
Zaujímavé že s One X som takéto problémy nemával a ak, tak určite nie denno denne
Zaujímavé že s One X som takéto problémy nemával a ak, tak určite nie denno denne
-
cORP.
Addict
uplink - aku tam mas kartu ? triedu a znacku ? ( predpokladam ale ze klienti budu mat rozne znacky ) mal som totiz kingston a mrzol ,teraz mam patriot 32gb class 10 a vsetko lieta v pohode
DEVZYO1G - telefon nemas ,to ze si nieco videl je pekne ale tvoj nazor s nejakymi reflektormi je podla mna uplne mimo temu ....
DEVZYO1G - telefon nemas ,to ze si nieco videl je pekne ale tvoj nazor s nejakymi reflektormi je podla mna uplne mimo temu ....
uplink uz to pomaly vyzera ze si tie problemy sam privolavas 
-
guess.whoo
Redeemer
tak po case pouzivania mozem s niektorymi uplinkovymi tvrdeniami suhlasit:
- Ked fotim a potom hned vypnem display, nasledne ho zapnem tak fotak zamrzne (pripad 1 z 8 cca)
- Galeria crash to iste - stalo sa mi dnes prvy krat. tiez po odomknuti telefonu s tym, ze som bol predtym v galerii a mal som priblizenu fotku
ostatok som zatial nespozoroval. pamatovku nemam ziadnu
- Ked fotim a potom hned vypnem display, nasledne ho zapnem tak fotak zamrzne (pripad 1 z 8 cca)
- Galeria crash to iste - stalo sa mi dnes prvy krat. tiez po odomknuti telefonu s tym, ze som bol predtym v galerii a mal som priblizenu fotku
ostatok som zatial nespozoroval. pamatovku nemam ziadnu
-
uplink
VIP
žiadnu...cORP. napísal:uplink - aku tam mas kartu ? triedu a znacku ? ( predpokladam ale ze klienti budu mat rozne znacky ) mal som totiz kingston a mrzol ,teraz mam patriot 32gb class 10 a vsetko lieta v pohode
-
G0lDiER_
King
uplink: root a flashnutie inej romky u teba nepripada do uvahy? podla mna je aj povodny software velmi dobry a stabilny, no na kazdom telefone som vzdy bol spokojnejsi s akousi alternativnou romkou. vzdy som skoncil pri MIUI. neplac uz tolko nad tym softwarom a widgetmi ked mas moznost ich stiahnut tisice na play store, alebo flashnut cely software iny. cele to ohananie sa softwarovou vybavou pri androidoch mi pride smiesne, ked si tam kazdy moze nahrat co chce. zadarmo si tam flashni inu romku a nevyplakavaj aka je ta povodna zla. takisto tvoje problemy s reproduktorom a inymi hardwarovymi nedostatkami som si nevsimol. inak pouzivam na nom zadny kryt, aspon ho trochu uchranim pred padmi, nezachytam zadnu stranu a aj sa lepsie drzi, kedze ten original kryt je moc hladky a samotny telefon tenky.
-
guess.whoo
Redeemer
ja som si tiez objednal z ebayu kryt na zadok s obrazkom kazety
. Tiez sa mi zdal dost klzky a par krat sa mi stalo, ze mi kvoli tomu skoro spadol 
-
p4ra
Redeemer
Ja som z XDA stiahol custom ROM postaveny na 4.1.2 a odvtedy absolutne ziadny problem. Nie, ze by som mal predtym, ale tento je optimalizovany, spravil som na nom debloat, potom s Titanium Backup som este poodstranoval nepotrebne veci a voila. Kopec volnej pamate a stabilita.
uplink, skus nejaky custom z XDA. Ale bez grafickych caciek a pod. - proste postaveny na zaklade. Urcite to budes mat OK za predpokladu, ze nemas vadny mobil.
uplink, skus nejaky custom z XDA. Ale bez grafickych caciek a pod. - proste postaveny na zaklade. Urcite to budes mat OK za predpokladu, ze nemas vadny mobil.
-
uplink
VIP
Nebudem s ním nič robiť, v momente ako príde DLX, alebo Nexus 4, tak ide typekovi a ja mám od toho krámu svätý pokoj. Ide mi len o jedno.
Samsungy Galaxy S3 má gigantickú predajnosť. Aj napriek tomu že HTC One X je po všetkých stránkach lepší [okay, parametrálne batéria nie], tak HTC krachuje, lebo nemajú reklamu. Samsung má svoje Galaxy centrá v Eurovei, Auparku, Centrale a neviem kde som videl ten ich dočasný stánok, masáž mozgov je neuveriteľná. Za cenu vyššiu dostanete nepoužiteľný telefón pre entuziastu.
A prosím Vás, ešte raz mi tu niekto napíše že si stiahni widget, tak mu prídem osobne vyďobnúť oči guličkovým perom. Tie widgety čo sú na markete sú ho*ná, škaredé, neprofesionálne, aj platené. Skúšal som ich stovky. Žiadne z nich sa nevyrovnajú tým, ktoré sú v sense defaultne.
Ale späť ku samsungu. Dostanete telefón, kde je neanimovaný posuvný bar pre alarm/kalendár. Kalendár s jediným widgetom, zatiaľ čo na HTC Sense 4.x mám 6 widgetov na kalendár, všetky sú fantastické. Neanimovaný widget weather & clock s trápnymi jpgmi. Neanimované počasie po kliknutí na počasie. V Sense 4.x máte fotorealistickú animáciu z PNGčiek, vyzerá skvostne + je ozvučená. Nemám žiadny slušný widget na kalkulačku? What the hell? Používam ju skoro denno denne. Na HTCčku mám opäť niekoľko "skinov" profesionálnych na kalkulačku, také na PlayStore nenájdete, hľadal som dlhé hodiny. Toggle switche chýba kopa základných na Samsungu. Nie nechcem sťahovať a upravovať neprfesionálne Toggle switche. Najkrajšie sú na Sony [nie experia] telefónoch, ale tie HTCčkárske sú opäť krásne, profesionálne a je tam všetko. Aj rotácia displayu, aj letecký mód, aj dáta, aj roaming, aj všetko. Pri SGS III nie sú skoro žiadne, hlavne že tam dali k*kotiny ktoré nikto nepoužíva, menovite: "smart-switch - nfc, direct call [what the hell is that?], smart stay [ha?], s beam [?], voice niečo for apps" super. Presne veci, ktoré používam denno denne
Zatiaľ čo na HTCčku mám defaultne tieto, ktoré štikám niekoľko krát za deň: "wi-fi, 3G, gps, airplane, brightness, vibrate, display rotation, bt [ten len príležitostne]" na Samsung Galaxy SIII o týchto toggloch ani chýru ani slychu. Sú tam tieto všetky WOW
fakt "užitočné": "alarm toggle, assistive light, mono audio [seriously?!], negative colors [holy fu*k! to akože pre koho? už vidím ako si človek čo zle vidí kúpi SGSIII], smart switch [vyššie menované nezmysly], turn of all sounds [wow, asi prvý použiteľný, ale ku*va načo? keď je veľký cez celé dvoj políčko?] a to je všetko.
Je krásne že že sú v command center či ako sa to volá, tam nechodím, je to zdĺhavé to slidnúť dole a potom sa tam hrabať pár sekúnd. Potrebujem to mať on screen.
Tzn. že vysolíte o stovku viac ako za HTC One X a dostanete: Horší display [slnko/celkové podanie farieb/uhly], lepší procesor [ktorý Vám je na holý kkt, lebo telefón sa aj tak zasekáva a laguje jak sviňa], tú istú ram, horšie spracovanie [lacný plast vs. draho spracovaný plast u HTC One X, s príjemným povrchom a profi pevným spracovaním, nie to smiešne tenké čo má na zadku SGS III], horší zvuk z reproduktoru, nepoužiteľné widgety od výroby.
Takže ešte raz SGSIII sa predalo niekoľko násobne viac ako HTC One X z jedného jediného dôvodu. Gro ľudí sú jednoduchí [primitívni] tupci, ktorí si nechali "zmasírovať" mozgy kampaňou a masovou reklamou a tak sa stal z SGS III plastový titán, ktorý dobíja srdcia a mysle miliónov.
Over & out
P.S.: Keď vysolím za mobil mesačnú výplatu 90% Slovenska, nemám záujem si sťahovať XDA romku, ani sťahovať <>viny z PlayStoru, chcem ho taký aký je, presne ako boli všetky HTCčka ktoré som mal. Len s hrami a doplnkami, ostatné chcem od výroby. Launcheri sú na <>. Škaredé, amatérske, nudné, zaťažujú OS. Skúšal som desiatky launcherov a viac ako stovku skinov.
Samsungy Galaxy S3 má gigantickú predajnosť. Aj napriek tomu že HTC One X je po všetkých stránkach lepší [okay, parametrálne batéria nie], tak HTC krachuje, lebo nemajú reklamu. Samsung má svoje Galaxy centrá v Eurovei, Auparku, Centrale a neviem kde som videl ten ich dočasný stánok, masáž mozgov je neuveriteľná. Za cenu vyššiu dostanete nepoužiteľný telefón pre entuziastu.
A prosím Vás, ešte raz mi tu niekto napíše že si stiahni widget, tak mu prídem osobne vyďobnúť oči guličkovým perom. Tie widgety čo sú na markete sú ho*ná, škaredé, neprofesionálne, aj platené. Skúšal som ich stovky. Žiadne z nich sa nevyrovnajú tým, ktoré sú v sense defaultne.
Ale späť ku samsungu. Dostanete telefón, kde je neanimovaný posuvný bar pre alarm/kalendár. Kalendár s jediným widgetom, zatiaľ čo na HTC Sense 4.x mám 6 widgetov na kalendár, všetky sú fantastické. Neanimovaný widget weather & clock s trápnymi jpgmi. Neanimované počasie po kliknutí na počasie. V Sense 4.x máte fotorealistickú animáciu z PNGčiek, vyzerá skvostne + je ozvučená. Nemám žiadny slušný widget na kalkulačku? What the hell? Používam ju skoro denno denne. Na HTCčku mám opäť niekoľko "skinov" profesionálnych na kalkulačku, také na PlayStore nenájdete, hľadal som dlhé hodiny. Toggle switche chýba kopa základných na Samsungu. Nie nechcem sťahovať a upravovať neprfesionálne Toggle switche. Najkrajšie sú na Sony [nie experia] telefónoch, ale tie HTCčkárske sú opäť krásne, profesionálne a je tam všetko. Aj rotácia displayu, aj letecký mód, aj dáta, aj roaming, aj všetko. Pri SGS III nie sú skoro žiadne, hlavne že tam dali k*kotiny ktoré nikto nepoužíva, menovite: "smart-switch - nfc, direct call [what the hell is that?], smart stay [ha?], s beam [?], voice niečo for apps" super. Presne veci, ktoré používam denno denne
Zatiaľ čo na HTCčku mám defaultne tieto, ktoré štikám niekoľko krát za deň: "wi-fi, 3G, gps, airplane, brightness, vibrate, display rotation, bt [ten len príležitostne]" na Samsung Galaxy SIII o týchto toggloch ani chýru ani slychu. Sú tam tieto všetky WOW
Je krásne že že sú v command center či ako sa to volá, tam nechodím, je to zdĺhavé to slidnúť dole a potom sa tam hrabať pár sekúnd. Potrebujem to mať on screen.
Tzn. že vysolíte o stovku viac ako za HTC One X a dostanete: Horší display [slnko/celkové podanie farieb/uhly], lepší procesor [ktorý Vám je na holý kkt, lebo telefón sa aj tak zasekáva a laguje jak sviňa], tú istú ram, horšie spracovanie [lacný plast vs. draho spracovaný plast u HTC One X, s príjemným povrchom a profi pevným spracovaním, nie to smiešne tenké čo má na zadku SGS III], horší zvuk z reproduktoru, nepoužiteľné widgety od výroby.
Takže ešte raz SGSIII sa predalo niekoľko násobne viac ako HTC One X z jedného jediného dôvodu. Gro ľudí sú jednoduchí [primitívni] tupci, ktorí si nechali "zmasírovať" mozgy kampaňou a masovou reklamou a tak sa stal z SGS III plastový titán, ktorý dobíja srdcia a mysle miliónov.
Over & out
P.S.: Keď vysolím za mobil mesačnú výplatu 90% Slovenska, nemám záujem si sťahovať XDA romku, ani sťahovať <>viny z PlayStoru, chcem ho taký aký je, presne ako boli všetky HTCčka ktoré som mal. Len s hrami a doplnkami, ostatné chcem od výroby. Launcheri sú na <>. Škaredé, amatérske, nudné, zaťažujú OS. Skúšal som desiatky launcherov a viac ako stovku skinov.
kvoli tomu ze tebe sa ten telefon nepaci a nie si s nim spokojny,tak nemusia byt ostatni ludia primitivni tupci ako si ich nazval.ja som s tym telefonom absolutne spokojny a doteraz som s nim nemal ziadny problem(ziadny zasek v galerii,ani samovolne restartovanie a podobne veci).jedine co musim uznat ze ten reprak je fakt slaby.co sa tyka krytu,tak mne sa paci a drzi pevne,nikde nevrzga,to je hlavne.nepotrebujem mat telefon z hliniku ani ineho premioveho materialu.tot vsjo 
-
uplink
VIP
nosooo - tí ľudia nie sú primitívni preto, že si ten telefón kúpili, ale preto že za taký brak vyhodili 600 eur [alebo na akciu XY]. Pointa je že tupec je aj ten čo si kúpi iPhone, lebo jednoducho ten telefón takú trhovú hodnotu nemá. Trhová hodnota produktu je určená jeho globálnou kvalitou a spracovaním, funkciami a inou pridanou hodnotou. Vždy je určená main-streamovým produktom a od neho sa odvýja aj cena ostatný. Avšak Samsung zistil podobne ako Apple, že keď vymyjú mozgy hlúpym ovciam, môžu si nahodiť 400-600% maržu a fungujú si krásne a veselo za pár korún na reklame. Len o to mi ide. Lacnejšie telefóny ponúkajú oveľa viac ako táto predražená krava.
To či na ňu niekto má, alebo nemá je debata do inej témy, samozrejme ak mám príjem 10 000 eur mesačne tak si budem vytierať r*ť pozláteným hajzlákom, avšak to neznamená že nie som idiot, lebo tak plýtvam financiami, ktoré by sa dali inde oveľa lepšie využiť. A to isté platí aj pri SGS III.
Moja sumarizácia je tá, že ten telefón nie je hodný tej sumy po žiadnej stránke, keďže som ho porovnával s jeho priamou konkurenciou [One X] a nie je to len môj názor. Človek nie je primitívny preto, že telefón má, ak by stál 199 eur s DPH, tak poviem že je to užasný telefón, lebo asi takú hodnotu má. Avšak keď za taký brak človek vysolí toľké prachy, tak to nemá v hlave v poriadku. To je môj postoj.
To či na ňu niekto má, alebo nemá je debata do inej témy, samozrejme ak mám príjem 10 000 eur mesačne tak si budem vytierať r*ť pozláteným hajzlákom, avšak to neznamená že nie som idiot, lebo tak plýtvam financiami, ktoré by sa dali inde oveľa lepšie využiť. A to isté platí aj pri SGS III.
Moja sumarizácia je tá, že ten telefón nie je hodný tej sumy po žiadnej stránke, keďže som ho porovnával s jeho priamou konkurenciou [One X] a nie je to len môj názor. Človek nie je primitívny preto, že telefón má, ak by stál 199 eur s DPH, tak poviem že je to užasný telefón, lebo asi takú hodnotu má. Avšak keď za taký brak človek vysolí toľké prachy, tak to nemá v hlave v poriadku. To je môj postoj.
predaj, kup iny, vhodnejsi