Pasiv 3D LED do 1000€ 46 až 50"
Re: Pasiv 3D LED do 1000€ 46 až 50"
hej, takmer 80E je dosť veľká čiastka za okuliare . V čom používa panasonic inú technológiu ako ostatný, že sa nedajú použiť tie , nazvem to univerzálne 3D okuliare ? Na ST50 som dakde zahliadol že to komunikuje cez bluetooth, ale neviem čo je na tom pravda.
-
Ryan Giggs
VIP
Na Panaka funguju niektore okuliare od Samsungu.
Cital som ze na to pasuju aj nejake lacnejsie samsung, ale ja by som siel aj tak do tych panasonic. Ze vraj su lepsie.
Michaelo105 ked pises, ze lepsie je mat aktivm, ze ten obraz je krajsi atd. No ale vsade vydim, ze pisu, ze aktiv nie je dobry a to z dovodu, ze je tam blikanie obrazu je to pravda? Viac s toho boli hlava ako pri pasive to tiez moc neviem lebo aktivne okuliare som mal raz na sebe v elektro obchode a testovaci model bol vtedy najnovsia rada samsungu teda prvy samsung z 3D obrazom. Ako 3D obraz bol fantasticky, ze som normalne videl ako pinpongova lopticka "vyletela" z obrazu aj som sa trochu zlakol ak mam pravdu povedat
. Pokial by to bol aktiv tak ktory? Lebo u aktivu sme verny Samsungu aj teraz mame Samsung obycajny ledkovy s 3D blu ray prehravacom Samsung. Pokial by to bola aktiv tak asi teda tato http://www.alza.sk/46-samsung-ue46es6800-d308018.htm len neviem, ci sa oplati alebo nie
-
Ryan Giggs
VIP
aha a pokial by som bral tu plazmu, tak aka by to bola plazma? Lebo ako som pisal proste sa bojim toho, ze plazma bude kaziva alebo su to len bludy ako si pisal? Lebo fakt nechceme kupit nieco co nam vydrzi maximalne tak rok alebo len par mesiacov. Aspon aby to vydrzalo 4 roky ako ten Samsung ledkovy co mam doma. Nasiel som tuto plazmu co na nu povies? http://www.alza.sk/50-panasonic-viera-t ... 327413.htm podla mna za tu cenu je to super TV a fakt mas pravdu ked aktivne 3D, tak radsej plazmu, ked su na tom cenovo lepsie
-
Ryan Giggs
VIP
A co ked sa pokazi za rok? Mas predsa 2 roky zaruku. To ze su kazivejsie ako LCD je vsak nezmysel.
Ber vyssi model P50ST50E. Ten ma uz aj lepsiu povrchovu upravu panela.
Ber vyssi model P50ST50E. Ten ma uz aj lepsiu povrchovu upravu panela.
dobre este len pozrem kolko sotji a snad sa mi tatka podari prehovorit aspon na tu plazmu, kedze proste na LG sa neda prehovorit
-
Michaelo105
Light Professional
Chlape, neviem či čítame tie isté písmenka, ale bavili sme sa o pasívnom lg a pasívnom panáku.....hellwet napísal:Michaelo105 ked pises, ze lepsie je mat aktivm, ze ten obraz je krajsi atd. No ale vsade vydim, ze pisu, ze aktiv nie je dobry a to z dovodu, ze je tam blikanie obrazu je to pravda? Viac s toho boli hlava ako pri pasive to tiez moc neviem lebo aktivne okuliare som mal raz na sebe v elektro obchode a testovaci model bol vtedy najnovsia rada samsungu teda prvy samsung z 3D obrazom. Ako 3D obraz bol fantasticky, ze som normalne videl ako pinpongova lopticka "vyletela" z obrazu aj som sa trochu zlakol ak mam pravdu povedat. Pokial by to bol aktiv tak ktory? Lebo u aktivu sme verny Samsungu aj teraz mame Samsung obycajny ledkovy s 3D blu ray prehravacom Samsung. Pokial by to bola aktiv tak asi teda tato http://www.alza.sk/46-samsung-ue46es6800-d308018.htm len neviem, ci sa oplati alebo nie
to hej ale zas ma tu prehovaraju na aktivne 3D, tak neviem co je lepsie- No ale celkovo podla mna vychadta lepsie to pasivne 3D jak aktivne 3D pokial by ten obraz v 3D bol taky isty
-
Ryan Giggs
VIP
Nikto ta tu na nic neprehovara. Citaj laskavo poriadne co ti ludia pisu.
vlastne som to mal namysli tak, ze tu len bolo spomenute aktivne 3D no ale to moc nechcem z dovodu toho, ze su tie 3D okuliare drahe
-
Ryan Giggs
VIP
Okuliare nie su vobec drahe. Uz sme sa tu o tom bavili. Daju sa pouzit napr. aj od Samsungu, ktore stoja nejakych 15-20 eur.
Kazdopadne, tv by sa mal vyberat podla kvality obrazu, nie podla 3D. Kolko asi tak casu stravis sledovanim 3D a kolko sledovanim tv vysielania a 2D filmov...
Kazdopadne, tv by sa mal vyberat podla kvality obrazu, nie podla 3D. Kolko asi tak casu stravis sledovanim 3D a kolko sledovanim tv vysielania a 2D filmov...
No momentalne nesledujem nic v 3D lebo mame obycajny 2D televizor. No ale potom by som sledoval v 3D filmy, ktore su v 3D
To je v poriadku, ja tiez pozeram nieco v 3D ale toho obsahu v 3D nie je tak moc. Ja mam aj satelitne kanaly v 3D, ale moc nepozeram. Konverzia z 2D je totalne blbost, jednoducho z ho... bic neupleties
koncentruj sa hlavne na kvalitu v 2D, to sa bude vyuzivat 95% casu.
Poradili sme ti uz v danej cene najlepsi vyber, aspon ja keby si mam kupit tv s takym rozpoctom tak idem do 50st50 panaka. Viac uz nemas co riesit, 3D je na tom nadherne.
Poradili sme ti uz v danej cene najlepsi vyber, aspon ja keby si mam kupit tv s takym rozpoctom tak idem do 50st50 panaka. Viac uz nemas co riesit, 3D je na tom nadherne.
no ja zato prave som pisal, ze len filmy budem na tom pozerat lebo neviem, ci by to 3D slo aj na notebooku cez HDMI kable alebo PC ked chcem spustit hru
3D konverziu dokaze aj ked tam pustis nieco z externeho zariadenia cez hdmi, ale vravim ti ze to je kravina. Jednoducho ked nieco nie je nahrate ako 3D, tak tazko z toho nejake obstojne 3D spravis.
To nevadi ze budes na tom filmy pozerat (ta tv je na filmy ako stvorena), tych filmov original v 3D vela zas nie je. Vravel si ze to chces do obyvacky, kde sa pozeraju zrejme hlavne tvoji rodicia, ktori budu urcite pozerat z 95% 2D.
To nevadi ze budes na tom filmy pozerat (ta tv je na filmy ako stvorena), tych filmov original v 3D vela zas nie je. Vravel si ze to chces do obyvacky, kde sa pozeraju zrejme hlavne tvoji rodicia, ktori budu urcite pozerat z 95% 2D.
zato chceme aj 3D TV lebo ked uz budeme kupovat novu TV, tak uz rovno 3D a bude pokoj. Ako mozno s tych 5% by bol aj sport, takze neviem, ci sa to da ratat, ze 5% bude 3D aj ked viem, ze to si len, tak priebezne napisal a ten Panak co si mi pisal je pasiv? alebo aktiv? lebo nakoniec sme sa rozhodli pre pasiv je tamm vela dovodov preco pasiv. No a ako je to s hrami na konzole? Napr. taky Crysis 2 alebo Battlefield 3, ktory uz 3D podporuju? Viem nemam konzolu ale ja sa len tak zo zaujimavosti pytam, ze ci by mi to robilo aj to 3D na notebooku, ked to tie hry podporuju
-
Ryan Giggs
VIP
ST50, ktory ti odporučal laforez vyššie je plazma. Už asi 3x ti bolo povedane,že plazmy sa nerobia s pasivnym 3D, tak prečo sa zas pytaš či to je aktiv alebo pasiv? Koľkokrat ti to ešte treba zopakovať?
A keď kupiš tv s pasivnym 3D, zas nebude spokojny tvoj otec. Lebo aj keď kupiš Panasonic, aj tak to bude z "polovice" LG.
A keď kupiš tv s pasivnym 3D, zas nebude spokojny tvoj otec. Lebo aj keď kupiš Panasonic, aj tak to bude z "polovice" LG.
Sport v 3D mozes pozerat len tak, ked to bude tv konvertovat z 2D a som ti hovoril, ze to je o nicom. Skusal som to a radsej to pozeram v 2D.
Ake su tie dovody pre pasiv? Skusal si niekedy oboje?
Ake su tie dovody pre pasiv? Skusal si niekedy oboje?