Ale keď tankujem plnú, tak chcem aby som tam natankoval čo najviac. Neviem či sa s tým niekto bude tak hrať ako ja, aby tam bolo fakt že čo najviac. Ale ak by som povedal nech natankujem za 50€, určite by som ich to nechal spraviť.
Inak skôr tie okná by som nechal na nich
Shell ClubSmart
Re: Shell ClubSmart
Obsluhu nevyužívam na tankovanie, využívam ho nech mi dofúka gumy na toľko a toľko.
V aute mám vždy rukavice, ktoré si dám keď robím čokoľvek s autom - tankujem, fúkam, dolievam olej, vodu..proste vždy keď sa priblížim kolesám, tekutinám alebo otvorenej kapote.
Čo sa týka bodov tak mám všetky karty, ale na moc sa o to nestarám, skôr tak zo zvyku to mám. Mladá pracuje na benzínke tá si na kartu vie uliať mrte bodov, aj tak to ledva vyšlo raz na jednu spoločenskú hru, nejakú tašku a ešte poháre. Inak si z toho dávame umývať auto.
V aute mám vždy rukavice, ktoré si dám keď robím čokoľvek s autom - tankujem, fúkam, dolievam olej, vodu..proste vždy keď sa priblížim kolesám, tekutinám alebo otvorenej kapote.
Čo sa týka bodov tak mám všetky karty, ale na moc sa o to nestarám, skôr tak zo zvyku to mám. Mladá pracuje na benzínke tá si na kartu vie uliať mrte bodov, aj tak to ledva vyšlo raz na jednu spoločenskú hru, nejakú tašku a ešte poháre. Inak si z toho dávame umývať auto.
Hm zaujimave, ako sa da mat od benzinu "mastnu" ruku ked benzin je ucinna latka proti odmasteniu? 
Tankujem si sam. Zo zvyku. Ak sa obsluha ponukne, slusne sa podakujem. Ono postavat tam pri nom, ako mi tankuje, alebo sa len tak ponevierat po priestoroch predajne nez skonci nie je o nic produktivnejsie, ako ked stojim pri zacvaknutej pistoli sam - len takto sa moze venovat nejakemu inemu zakaznikovi, ktory jeho pomoc uvita.
Co sa trinkgeltov tyka - je to naprd v tom, ze zatial co niekedy sa bezne davali 2,5 alebo vynimocne aj 10sk, dnes je take minimum 50c co mi na dany ukon pride prilis. Ze nic nemusim dat, to viem, ale tiez je to tak nejako zvyk ak ten clovek urobi nieco o co som ho poziadal (hoc sa sam ponukol). Ale tip na dofukanie gum je fasa, dik, to som nikdy neskusal
Je to sracka, zvlast ked tie male potvory castokrat nevladzu dofukat vsetky kolesa bez toho, aby som ich musel uprostred pripojit na tlakovu stanicu.
Tankujem si sam. Zo zvyku. Ak sa obsluha ponukne, slusne sa podakujem. Ono postavat tam pri nom, ako mi tankuje, alebo sa len tak ponevierat po priestoroch predajne nez skonci nie je o nic produktivnejsie, ako ked stojim pri zacvaknutej pistoli sam - len takto sa moze venovat nejakemu inemu zakaznikovi, ktory jeho pomoc uvita.
Co sa trinkgeltov tyka - je to naprd v tom, ze zatial co niekedy sa bezne davali 2,5 alebo vynimocne aj 10sk, dnes je take minimum 50c co mi na dany ukon pride prilis. Ze nic nemusim dat, to viem, ale tiez je to tak nejako zvyk ak ten clovek urobi nieco o co som ho poziadal (hoc sa sam ponukol). Ale tip na dofukanie gum je fasa, dik, to som nikdy neskusal
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Hmm, ze kym ja natankujem a zaplatim, dofukaj gumy? To by slo... Co sa tyka tych malych potvor mas pravdu... ja som sa naucil, ak uz nebolo fakt nutne, tak si zajst na jednu pumpu kde mali tu blbost pri kazdom stojane a priamo napojenu hadicou na tlakovy vzduch kamsi do zeme.KoCi napísal:Ale tip na dofukanie gum je fasa, dik, to som nikdy neskusalJe to sracka, zvlast ked tie male potvory castokrat nevladzu dofukat vsetky kolesa bez toho, aby som ich musel uprostred pripojit na tlakovu stanicu.
Na odmastovanie sa pouziva skor technicky benzin, pretoze ten z cerpacky obsahuje primesy a ostatne aditiva, ktore po odpareni benzinovej zlozky zanechavaju mastny flak. Mozes si to vsimnut na priestore okolo nadrze auta, kosacky aj na okoli stojana cerpacky.KoCi napísal:Hm zaujimave, ako sa da mat od benzinu "mastnu" ruku ked benzin je ucinna latka proti odmasteniu?
Nie vsetci maju benzin, mnoho ludi ma aj naftu a tam tie ruky uz mozu ostat mastne, nie?!