Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
vyhodit penny? omg, sledovanost by klesla o polovicu 
Penny je geniálna, bohužiaľ, kvôli Bern a Amy jej postava stráca potenciál. Kým tam neboli a jej scény sa spájali s chalanmi, bola lepšia. To ale nie je chyba samotnej Penny.
Súhlasím, že v tejto časti ma náramne bavili aj ženské postavy.
Súhlasím, že v tejto časti ma náramne bavili aj ženské postavy.
-
Thrash/Death
Star
Vystihol si to tak nejako ako si myslím. Keby bola Penny sama ako dakedy, bolo by to fasa, keď má kopať s tými dvoma, tak by som bol radšej aby išli von všetky tri aby neťahali každú epizódu ku dnu. Keby to fungovalo tak ako v poslednom dieli, tak to by som s tým už taký problém nemal.Hensym napísal:Penny je geniálna, bohužiaľ, kvôli Bern a Amy jej postava stráca potenciál. Kým tam neboli a jej scény sa spájali s chalanmi, bola lepšia. To ale nie je chyba samotnej Penny.
Mne sa to páči tak ako to je, nikto mi tam nevadí ani mi tam nikto nechýba. Všetci tu píšete ako by ste vykopli Amy, no ak by tam nebola, tak zase píšete že tam niečo chýba a chce to niečo nové. Proste to je takto a tým že budete písať všetky detaily čo vám na každej časti vadia nič nezmeníte. Je to proste top seriál, zasmejem sa vždy.
Kto. Toto. Napísal. ?. !.DEVZYO1G napísal:Mne sa to páči tak ako to je, nikto mi tam nevadí ani mi tam nikto nechýba. Všetci tu píšete ako by ste vykopli Amy, no ak by tam nebola, tak zase píšete že tam niečo chýba a chce to niečo nové. Proste to je takto a tým že budete písať všetky detaily čo vám na každej časti vadia nič nezmeníte. Je to proste top seriál, zasmejem sa vždy.
Na sérií 1-3 mi nič nevadilo. 4 a 5 mali zopár nudných miest, väčšinou spájaných práve s Amy, prípadne Bernadette. Šiesta séria si zatiaľ parádne drží úroveň, časti 4-9 boli úplne perfektné.
Nikto to nenapísal, len tvrdím, že sú tu samé BEZVYZNAMNÉ kecy o Amy a Bernadette ..
5 seria bola dost nudna, boli tam mozno 2-3 srandovne casti, 6. seria je ale ina liga.
DEVZYO1G: Samozrejme všetci vieme, že našimi príspevkami na nejakom slovenskom Hojku nezmeníme svetový TOP seriál, ale toto je diskusné fórum, a táto téma je diskusia o TBBT, a keďže aktuálne vychádzajú nové časti, tak sa tu bude asi každá jedna rozoberať. 
Na Hojku (ako aj všade na internete) je naozaj kopa spamu, táto téma na tom ale až nejak extra zle nie je.
Na Hojku (ako aj všade na internete) je naozaj kopa spamu, táto téma na tom ale až nejak extra zle nie je.
Chápem, len mi príde trochu smiešne keď vidím hneď pár minút po tom ako si pozriete novú časť, tak hneď frflete a riešite úplne nepodstatné veci, ten seriál sa mi proste páči taký aký je, musí tam predsa byť nejaký progress, nemôže sa to stále točíť len o kolo Leonarda, Sheldona a Penny 
No, neviem, ale ja tu snáď počas celej šiestej série vidím len samé chvály, žiadne frflanie. 
A nič to nemení na tom, že táto téma, ako aj väčšina tém v tejto sekcii je na to, aby sme tie časti rozoberali.
A nič to nemení na tom, že táto téma, ako aj väčšina tém v tejto sekcii je na to, aby sme tie časti rozoberali.
@DEVZYO1G
tebe sa to paci na 100%
iny moze troska frflat a paci sa mu to len na 90%
na tom nieje nic nenormalne...kazdy ma pravo na nazor
ked ja poviem ze Amy sa tam vobec nehodi a troska mi tam vadi tak je to len moj osobny nazor, ktory budes uplne zbytocne kritizovat
tebe sa to paci na 100%
iny moze troska frflat a paci sa mu to len na 90%
na tom nieje nic nenormalne...kazdy ma pravo na nazor
ked ja poviem ze Amy sa tam vobec nehodi a troska mi tam vadi tak je to len moj osobny nazor, ktory budes uplne zbytocne kritizovat
Ja ti tvoj názor neberiem, len mi príde smiešne ako tu ľudia píšu hneď po release novej časti ako im tam vadí to a to ..
mne prijde smiesne ze to riesis
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ano, napisem to, od toho je forum. A ze mi vadi Amy, tak to pisem uz asi tri serie ci kolko tam je. Posledna cast bola vyborna, ako tu uz bolo spomenute, no aj tak sa mi viacej pacili povodne serie bez (Ber., Amy...).
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmm mne Bernardette nevadi, skor je lepsie ze tam je. Amy, noo ta by mi tam nijako nechybala ale Bern. vie dobre odfajcit.
Ja mam pocit, ze odkedy tam je Amy, tak Penny je v uzadi a riesi sa bud Amy alebo bernadette. Ale ako bolo povedane, v tejto serii im to ide dobre, je to vyvazene 
No, a treba to písať po každej časti?hojko napísal:Ano, napisem to, od toho je forum. A ze mi vadi Amy, tak to pisem uz asi tri serie ci kolko tam je. Posledna cast bola vyborna, ako tu uz bolo spomenute, no aj tak sa mi viacej pacili povodne serie bez (Ber., Amy...).
Keď sa niekomu chce napísať niečo k téme po každej časti, tak prečo nie? Nepáči sa ti to, tak to nečítaj.
Ty tu máš teraz kvôli úplnej blbosti viac príspevkov, ako niekto, kto napíše jeho pocity po každej časti za posledný mesiac, to ti neni blbé?
Ty tu máš teraz kvôli úplnej blbosti viac príspevkov, ako niekto, kto napíše jeho pocity po každej časti za posledný mesiac, to ti neni blbé?
DEVZYO: tu sa nepíše po každej časti, aká je Amy zlá. Tu sa hodnotí celá časť, píšu sa najlepšie momenty, prípadne spoilery, atď. Prelistuj si strany dozadu, fakt tie "minirecenzie" sú väčšinou k veci.
-
hojko
Site Admin
DEVZYO1G: Kedze ma to rozculuje kazdy cast, tak to po kazdej aj napisem.