Čauky, sorry ak túto tému som zle zaradil alebo už to tu je radšej k téme
Takže dnes som natrafil na jeden program s názvom uTorrentPatch v1.0
Ktorého úlohou je niečo cez 30% vyťažit so sieťe so klonom na DOWNLOAD
a Vás by som sa chcel spýtať či nepoznáte nejaký software na SEED ak áno bol by som veľmi rád
stačí aspoň názov programu THX
O com ty pises??? Akych 30 percent ma vytazit alebo co tym myslis??? Aky program na seed, ved predsa seedujes to co mas stiahnute, resp. tu cast co si stiahol pri stahovani aktualneho torrentu, aj ked je este nedotahany.
Admin zrejme si sa asi nestretol s klientom napr. utorrent a nikdy si asi neseedoval nejaký torrent
Viem, že SEED zaleži natom či si AKTIV alebo PASIV a veľku čast toho hraje aj TERDO CLIENT
a aby som nezabudol zaleži aj na PEEROV koľko ľudí daný torrent stahuje
Dajme príklad: Seedujem film s veľkosťou 700MB ak mam max 70Kb/s
prečo to nejde vždy 70Kb/s ale ta rýchlosť sa kolíše a spadne aj pod 30Kb/s
Nechcem program ktorý my s 70Kb/s urobí 1Mb/s samozrejme taký neexistuje len by som
chcel niečo čo tu rýchlosť tzv. ,,spevný" a nebude sa kolísať ...
Eddy0914: Neuveris, ale pred par rokmi som bol administratorom na jednej stranke s torrentami, trosku som videl aj scripty. Ked uz sa hras na mudreho, tak co je terdo, nemyslis nahodou terodo??? Odpoved ti poslal uz test, este dodam, ze to zalezi aj od poctu nastavenych spojeni u peerov, ako z tvojej strany, tak aj z druhej strany.
Nieje to žiadne ,,terodo" ako vidím tak si bol asi fakt zlý Moderátor a ani sa radšej nepýtam prečo ním už nie si ..
Je to IPv6 teredo Client ...
1. Co je to IPv6/Teredo ?
- je to Internetový protokol verze 6
-Je to síťová vrstva pro mezisíťový přenos paketů.
Je označován jako následník IPv4, současné verze internetového protokolu, pro použití v Internetu.
Hlavní změna, kterou přinesl IPv6, je daleko větší adresní prostor. To umožňuje větší pružnost při přiřazování adres.