BattleField 3
Re: BattleField 3
V tom notebook-u mas slabu grafiku. Skus este znizit rozlisenie. Tiez si aktualizuj ovladace na grafiku.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je to uplne normalne, grafika je šrot
Nová verzia konfiguracneho programu na BF3.
Odporucam vypnut tiene, a pokial nehrate so sniperkou/nezoomujete tak aj Deferred Shading (pridalo mi to 5fps)
Vsetky nastavenia su podporovane samotnym BF3 cez konzolu. (ak by sa niekto bál, že dostane ban)
Download
Odporucam vypnut tiene, a pokial nehrate so sniperkou/nezoomujete tak aj Deferred Shading (pridalo mi to 5fps)
Vsetky nastavenia su podporovane samotnym BF3 cez konzolu. (ak by sa niekto bál, že dostane ban)
Download
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Spixy: Super vec. Pouzil som tu utilitu a hned to ide plynulejsie 
tipy a triky pre BF3: http://www.youtube.com/playlist?list=PL1F48902248C7593B
ako odstrániť zomieranie za rohom: [youtube]Vw0bTZBqT2s[/youtube]
fun videa:
[youtube]cndLKuWq4J0[/youtube]
[youtube]0W71h7NWEdg[/youtube]
ako odstrániť zomieranie za rohom: [youtube]Vw0bTZBqT2s[/youtube]
fun videa:
[youtube]cndLKuWq4J0[/youtube]
[youtube]0W71h7NWEdg[/youtube]
inac od kedy je kusa v hre? nieco mi zas uslo? je to v armored kill? ci odkial sa tam vzala 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
aftermatch
hmm sranda, ani som nezaregistroval, ze uz je vonku 
Nejaky velky boom toto DLC nespravilo, ale kusa je zaujimava, podla mna mozno trochu prehnane dobra oproti inym zbraniam - za pohybu je dost presna aj na stredne vzdialenosti a zasah do nohy spravi poriadne zranenie nepriatelovi. Mne sa s nou hra perfektne a headshoty padaju takmer ako same, avsak ocakavam v blizkej dobe oslabenie, ktore si zasluzi.
S mapami som spokojny, paci sa mi styl zruinovaneho mesta a viac ma chytil boj zamerany na pechotu ked porovnam s DLC CQ.
S mapami som spokojny, paci sa mi styl zruinovaneho mesta a viac ma chytil boj zamerany na pechotu ked porovnam s DLC CQ.
Nemam premium a tak toto DLC budem mat az o dva tyzdne, posledny Armored vyzeral velmi dobre, ale moc sa nehrava. Serverov je po veceroch par a ak aj najdem zaujimave, tak maju ping viac ako 100. Ked to porovnam napriklad s mapami ako Metro alebo Firestorm, tak ten pocet serverov sa neda ani len porovnat. Viem, ze tieto dve mapy su zo zakladnej hry, ale ocakaval som viac hracov tychto DLC.
premium by som urcite doporucil, ne ebay stoji 25 libier, co je asi 30 eur. to stoja dva datadisky, takze pokial niekto nema aftermath a planuje ho kupit, tak radsej premium...
Chlapi ak by niekto mal zaujem pridajte si ma do friendlistu v BF3, hravame hlavne HC rush/conquest. Mame vlastne TS.
Search: Luxferi. DIk:)
Search: Luxferi. DIk:)
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kto by zahral metro mapku? ostatne nehram 
Metra mam uz plne zuby. Ale ten novy aftermath je poprdeli co sa map tyka.
chalani aj vam sa neda prihlasovať na učet??? 
akurat som skusil a mam ten isty problem
edit: tak som pozrel EA forum a nie sme v tom sami
edit: tak som pozrel EA forum a nie sme v tom sami
v poslednom čase celkom často sa mi to stava
Tak som chvilu sledoval oficialne fora ale nezaregistroval som ziadne oficialne info preco sa tak stalo. Trosku arogantne by som povedal 
Niekde som cital, ze snehova kalamita 
Dovod neuviedli, ale mne pomohla nasledujuca vec:
Ak mate v origin accounte zaskrtnutu moznost "Remember me", tak treba ju odznacit a odznova napisat username a password.
Pre ostatnych, dole je oficialny link na temu:
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8897332.page
Ak mate v origin accounte zaskrtnutu moznost "Remember me", tak treba ju odznacit a odznova napisat username a password.
Pre ostatnych, dole je oficialny link na temu:
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8897332.page