Bratislava - Z akej časti ste?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Z akej časti Bratislavy ste?

- Staré Mesto
5
9%
- Ružinov
6
11%
- Vrakuňa
2
4%
- Podunajské Biskupice
2
4%
- Nové Mesto
8
15%
- Rača
0
Žiadne hlasovania
- Vajnory
0
Žiadne hlasovania
- Karlova Ves
9
17%
- Dúbravka
2
4%
- Lamač
0
Žiadne hlasovania
- Devín
0
Žiadne hlasovania
- Devínska Nová Ves
5
9%
- Záhorská Bystrica
1
2%
- Petržalka
14
26%
- Jarovce
0
Žiadne hlasovania
- Rusovce
0
Žiadne hlasovania
- Čunovo
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 54

Clean_Up
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Bratislava - Z akej časti ste?

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ste spokojný s časťou v ktorej žijete? Menili by ste za inú? Alebo sú podla Vás aj horšie časti, ako tá Vaša? :)
(Poprosím, aby hlasovali ozaj len ludia žijúci v Bratislave, nakolko to potrebujem na jeden projekt a chcem, aby to hlasovanie bolo objektívne, ďakujem).
wladas
Redeemer
Redeemer

Re: Bratislava - Z akej časti ste?

Príspevok od používateľa wladas »

25 rokov som bol v Podunajskych Biskupiciach v starej casti a teraz daco cez rok v ruzinove pri mileticke.
Ak neberem do uvahy rodinny dom/byt, tak je to brutal rozdiel a k lepsiemu. Strasne som si to tu oblubil.
Skoda ze uz idem prec :(
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ked sa uz jedna o prieskum, tak ja DNV. SPokojnost. Polroka som byval v Petrzalke a uz sa to nedalo vydrzat. Teraz max spokojnost. Dlhsie cestovanie cca 25min praca, ale inak sa nestazujem. Klud, priroda naokolo. Citim sa tu ako v rodnom meste. Bohuzial drahe byty, takze uvidime dokedy budem mat tento podnajom :) Momentalne by som nemenil.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Z Vrakunou si kazdy spoji Pentagon. Nastastie to mam vacsi kus odomna, byvam pri stadione, na kraji Vrakune, kde je aspon taky klud a vybeh. Zijem tu cez 17 rokov, ale netvrdim, ze by som sa neprestahoval napr. do Ruzinova. Z prace, ktoru mam pri Nivach cestujem po robote ( 17-17.30) asi hodinu domov, co moja frajerka pride rychlejsie z Trnavy zo skoly...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Síce nespĺňam podmienky zakladateľa témy, ale už druhý rok "žijem" ako študent na priváte na Dlhých dieloch, ktoré spadajú do Karlovej Vsi. Síce som nikde inde nebol, ale som spokojný, nemenil by som. Síce činžiaková džungľa, ale taká celkom pekná, je tu aj dosť zelene, tu hore blízko les, minulý rok som mal aj super výhľad na Bratislavu a Rakúsko, keďže sme na kopci, je tu väčší pokoj. Som spokojný.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Zil som rok na intrakoch na Mladosti. Hroza a des, vacsinou kopa hluku, ale inak celkom pekna cast, aj ked tam je hnusny kopec a je to na okraji mesta.

Teraz zijem uz dlhsie v Ruzinove, kusok od Strkovca a az na letne komare si to neviem vynachvalit. Dobra dostupnost vsade, sukromna bytovka, pekne okolie a vyhlad na celu BA.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Dubravka. 2 minuty do skoly peso, je to tu celkom OK az na niektore veci...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Vyjadrím sa aj ja, ako zakladel témy. Pre mňa je top Ružinov. Dve jazerá, pekné prostredie, ale výrazne nemám nič proti žiadne z mestských častí BA.

Čo sa týka Pentagonu, tak bol som tam asi týždeň do zadu a už sa mi to tam nezdalo také brutálne, ako kedysi, istá časť je už aj zrekonštruovaná. Zhoršilo sa to asi vtedy, keď sa poradilo vysťahovať z Kopčan neprispôsobivých.

Soviet » Čo bolo v Petržalke také na nevydržanie? Som tam často a mám pocit, že je tom tam už v celku normálne (ako každé iné velké sídlisko na Slovensku, kde žijú bársaký ludia). Verím, že tak cca. 8 rokov do zadu tam bolo zle, ale teraz už taký pocit nemám.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Clean_UP: Pristup a arogancia ludi, rozhadzane nerozumne premna obchody a taktiez zapchy z prace a hlavne ten smrad z aut. Vsade same auto atd atd. Mne ako stredoslovakovi to strasne vadilo. A to nehovorim o nociach, kde vsade daka chamrad sa potulovala a clovek len cakal, kedy mu dakto da cez hubu len zato, ze kraca. Ovsem nedostatok zelene tam mozem tiez zaradit. Jedine pozitivum tam bola asi ta dostihova draha, kde byval "blsak" s pretekami a dobre sa tam popijalo pivko.
Tu v DNV stretavam ludi, ktory ziju takmer uplne rovnako ako u nas doma :) Kludnejsi neulietany zivot (teda u vacsiny mi to tak pride). Je tam plus este kopec, takze dost vela ludi tam stretavam hocikedy na prechadzke. Je tam taka ta sidliskova atmosfera a vsetko ovela lepsie zorganizovane co sa obchodov tyka. Jedine nevyhoda je rozbita cesta pred DNV a klasika BA parkovanie.
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

DNV - zijem tu odmalicka, vyrastal som tu. Ci by som menil za inu? Pravdepodobne nie :) Paci sa mi, ze aspon mne DNV nepride ako mestka cast, ale ako nieco medzi dedinou a mestom (nezijem na sidlisku ale v RD, tak mozno to je tym)
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

No ja som byval na Mlynoch. Pre studenta vyborne, ale uz by som sa nevratil. Pocuvat 3x za vecer "Na Kralovej holi" ma uz prestalo bavit :). Nic proti, fakt som si to tam uzil.

Potom v Petrzalke. V casti kde som byval nebol vobec problem s parkovanim. Pokojna ticha cast. Kamarat byval asi 700m dalej, tam to bolo o hubu aj s parkovanim aj s miestnou "polomafiou". Policia stoji za...

Byval som na Dlhych Dieloch. S parkovanim asi najvacsi problem, ale konflikty ziadne. Celkom mila cast az na tu hustotu. Teraz tam chodim navstevovat kamarata na konecnu. Je tam les, da sa opekat v lete, behat. Nie je problem zajst na pivo.

Teraz sa stahujem do Devinskej. Kamarat tam byva uz asi 2 roky. S parkovanim problemy nie su. Celkovo klud. Len som este nenasiel nieco normalne kam sa da ist na pivo, pripadne dobre najest. Niekde sa ist zabavit. MHD funguje, ale ked dostane clovek o 11tej chut na tequilu, tak je problem :-D.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Yos napísal:Z prace, ktoru mam pri Nivach cestujem po robote ( 17-17.30) asi hodinu domov
ouuu, presne do najvacsej zacpy :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

za svoj zivot som byval v tychto castiach, chronologicky>

Petrzalka,Stare mesto, Ruzinov, s tym poslednym som asi najviac spokojny./benzinku mam hned za rohom, takze nakupit napoje alebo nieco drobne sa da hoc aj o jednej rano/ :D
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Zijem v Novom Meste s priamym vyhladom na kuchajdu. Do prace to mam cez cestu. Asi by som nemenil. Aj ked byvanie v rodinnom dome so psom a pripadne nejakou zenskou by tiez nemuselo byt zle.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

som z Petrzalky a byval som dlhsi cas aj v Starom meste.
Petrzalku nemam rad.
Zivot v Starom meste mal nieco do seba, bavilo ma vyjst z domu a cestou sa pozerat na zivot okolo seba...v Petrzalke som sa radsej pozeral len pred seba.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Pokiaľ sa zdržujem v Bratislave, tak pobývam v Novom Meste - priamo na Račianskom mýte.... keďže je k dispozícií súkromné parkovisko vlastníkov vo dvore, tak neni problém ani s parkovaním. V zásade mi to tam vyhovuje, lebo autom a dokonca aj peši mám všetko, čo potrebujem pomerne blízko.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Ja som dlhsi cas byval (okrem intrákových cias - Horsky park + intrak Ekonom na pristavnej) takmer priamo na Kamennom namesti a na ten bytik nedam dopustit. Vsade kde som potreboval - ci uz do prace alebo do mesta - som to mal naskok, elektricenku som nepoznal, navyse pod balkonom sa nam cely den promenadovali mlade baby.. :lol:
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

to čo je toto za temu akože to ked nie som z bratislavy tak ako čo nie som in alebo čo ? To je tu tolko ludí s Blavy akože že k tomu treba vytvoriť temu ???
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dva krat citaj Matej: "Poprosím, aby hlasovali ozaj len ludia žijúci v Bratislave, nakolko to potrebujem na jeden projekt a chcem, aby to hlasovanie bolo objektívne, ďakujem)."

Inak by tema bola uz asi davno locknuta.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Rodeny v Petrzalke. Teraz stare mesto. V petrzalke bola lepsia situacia s parkovanim :D Cez den ... tu sa zas vecer vyprazdni, no vie to byt na istych miestach peklo.

Petrzalka mi nevadi, ako kde, Ovsiste by som napriklad nechcel (ani Kopcany teda). Raca tiez nie a to z dovodu zapch, inac je tam podla mna pekne. Zbytok zalezi od lokality, su pekne aj skerede ...
Napísať odpoveď