TrustedInstaller
TrustedInstaller
Zdravím všetkých, potreboval by som sa spýtať jednu vec. Asi pred 2 dňami som si sťahoval CS Global Offensive a pri inštalácií mi to nainštalovalo nejakú somarinu zvanú VMware Workstation ktorá mi akoby "ovládla PC". Avšak až dnes som nejako vymazal všetky súbory tej hávede, keď tu zrazu sa mi vyskytla vec ktorá pravdepodobne bola inštalovaná s tým .. volala alebo v respektíve stále sa volá
TrustedInstaller. Našiel som si tiež v disku C aj D všetky súbory s tým súvisiace a pomocou prepísania vlastníctva som to nejako vyhodil. Problém nastal keď v PC tak či tak nemám (aspoň dúfam že nemám) žiadny súbor tomu podobný .. avšak stále pri spustení keď si otvorím správcu úloh a kliknem na Service (Služby) tak mi vyhodí že TrustedInstaller je pustený. Navyše ako by toho nebolo dosť .. tak drží kontrolu nad Program Files a Program Files (x86) kde sa vlastníctvo nedá prepísať na používateľa alebo systém. Totižto, ten TrustedInstaller je ako keby nejaké nové konto v PC .. a má špeciálne povolenia na tie dva priečinky teda Program Files a Program Filex (x86). Preto by som sa chcel spýtať či náhodou sa niekto s niečim podobným nestretol alebo .. čo by pomohlo odstráneniu toho konta? ktoré totižto nie je ani nikde zaznamenané ? Je to niečo také .. akože je v PC .. ale nedá sa nájsť ničím .. ani antivírom .. preto by som sa chcel spýtať či tomu niečo pomôže dostať tú háveď odtiaľ preč ... alebo tam bude večne ?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: TrustedInstaller
Táto služba je súčasťou windows.
Teda nemá mi ako poškodiť win? Pretože asi som nenapísal .. ale odmieta mi nainštalovať akýokľovek antivír alebo program ktorý by mohol niečo zistiť v PC
inak povedané .. bráni sa bezpečnostným programom
-
Michaelo
Hardcore addict
Samozrejme keďže daná služba má vyššie právo pri inštalácii ako administrátor (teda kým jej to právo administrátor nevezme
).
Hmm ... zaujímavé .. dík že mi to aspon niekto vysvetlil .. lebo ja som IT debil takzvane povedané
inak ešte jedna vec ... po preinštalovaní som tam dal dva antivíry ... Microsoft Security Essential .. a AVG Free 2013 ... obidva v pohode nainštalovalo .. potom som však AVG odinštaloval ... no a teraz .. teda konkrétne včera som chcel nainštalovať AVG Free 2013 zas lebo som odinštaloval Microsoft Security Essential .. a vyhodilo chybu .. MSI Engine ... môže to mať niečo spoločné s tým VMware pri ktorého odinštalovaní mi vyhodilo The MSI" Failed ?
-
Michaelo
Hardcore addict
NIe,
skôr to má niečo spoločné s tým že si dal 2 antivíry naraz.
Niekde na stránke Kaspersky by mala byť utilitka na úplné odstránenie antivírov. Cocni si ju a používaj MSE.
skôr to má niečo spoločné s tým že si dal 2 antivíry naraz.
Niekde na stránke Kaspersky by mala byť utilitka na úplné odstránenie antivírov. Cocni si ju a používaj MSE.