Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Mate Tattoo?

Príspevok od používateľa CheZteR »

daj si tam hojko.com
tomas147
Star
Star

Príspevok od používateľa tomas147 »

chcem nieco na biblicky sposob takze predstavu mam ocom to ma byt ale neviem nikde najst nieco poriadne preto pytam od vasnejake navrhy alebo stranku kde ich je vela na vyber, chezter trapne jak moja rit uz ti asi hrabe stoho co cele dni refreshujes toto forum..
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ja by som si kerku z katalógu nedal, veď musíš mať nejaký dôvod prečo si dávaš kerku a musíš mať aspoň nejaký záchytný bod od čoho sa odraziť, čo tam chceš mať, niečo čo bude vyjadrovať prečo si si tú kerku dal ..
tomas147
Star
Star

no ano keby som mal nejaky katalog tak by som si podlaa toho vedel vybrat co by mi stoho najviac sedelo lebo sam si to tak uplne vymysliet neviem nieto uz nakreslit
DEVZYO1G
Addict
Addict

Veď choď za nejakým tatérom, povedz mu čo by malo to tetovanie symbolizovať a niečo spolu určite vymyslíte .. v katalógoch sú vačšinou také univerzálne kerky, bez vačšieho významu ..
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Zo svojej skúsenosti ti napíšem jedno. Nechaj to tak a tetovanie si nedávaj. Pokiaľ nemáš presne rozmyslené čo to má byť, ani nad tým ďalej neuvažuj. Ja som nad svojím tetovaním uvažoval celý rok, kým som si ako tak spravil predstavu. S tým som išiel za tatérom, od prezentoval som mu svoju predstavu a tú on potom nakreslil na papier. Doladili sa vecí, ktoré sa mi nepáčili alebo v návrhu neboli a išlo to na kožu. Mám za sebou 11 hodín pod tetovacím strojčekom a doteraz to ešte stále nie je kompletné. Stále rozmýšľam, ako čo najlepšie rozvinúť svoje tetovanie a hlavne to všetko musí vystihovať mňa, moja charakteristické črty a môj život. Žiadne také, že videl som v katalógu!
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

myslim, ze presne pre taketo kerky resp. katalogy je tomas cielova skupina...no co, aj tater je len clovek a z neicoho musi jest a platit ucty
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tomas147 napísal:chcem nieco na biblicky sposob takze predstavu mam ocom to ma byt ale neviem nikde najst nieco poriadne preto pytam od vasnejake navrhy alebo stranku kde ich je vela na vyber, chezter trapne jak moja rit uz ti asi hrabe stoho co cele dni refreshujes toto forum..
trapny jak svoja rit si tu akurat ty, davat si kerku na cely zivot na predlaktia a ludi na fore sa vypytujes co vlastne si tam mas dat...ARE YOU SERIOUS???? wake up man...ked nevies o com su kerky tak si to nedavaj
tomas147
Star
Star

CheZteR napísal:
trapny jak svoja rit si tu akurat ty, davat si kerku na cely zivot na predlaktia a ludi na fore sa vypytujes co vlastne si tam mas dat...ARE YOU SERIOUS???? wake up man...ked nevies o com su kerky tak si to nedavaj
ok som ticho ale ked si taky mudry pouc ocom kerky su nech mam vtom jasno..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

kasli na to, ide mi proste iba o to ze je to na cely zivot a urcite tam chces mat nieco, co si si vybral ty sam, ked sa ta vnuca spyta dedo co to mas na ruke? co povies? neviem ale poradil mi to jeden typek na nete? toto chces? :D ako fakt musis uznat aj ty ze to je dost odveci, daj si tam co sa paci tebe, nie co by si dal niekto iny
tomas147
Star
Star

no ano ale sam si tu kerku navrnut nedokazem preto som chcel vidiet nejake tetovania ktore by s mi pacili a ktore by ma vystihovali, a hocijaku blbost tam urcite nechcem mat kedze viem ocom to ma byt , a ktomu ze na cely zivot, chcel som si dat urcite najprv hennu ci by sa mi to namne vobec pacilo
DEVZYO1G
Addict
Addict

Z akého dôvodu si chceš dať kerku? Len preto že sa ti to páči? Tak si daj nejaký tribal čo bol in možno pred 10 rokmi, síce na kúpalisku budeš vyzerať jak dick, lebo budeš mať hakybaky čo ani nevieš čo znamenajú na tele .. to tetovanie by malo mať nejakú myšlienku, ktorá vystihuje nejaké pre teba dôležitú udalosť v živote alebo niečo také ..
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

DEVZYO1G sa ti čudujem, že aj reaguješ na niekoho, kto nemá ani len poňatie, čo vôbec chce, čo to má symbolizovať a čo to má znamenať pre neho :slap:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

To je hlupost ze tetovanie musi nieco vyjadrovat.
Nemusi vyjadrovat absolutne nic, moje som si dal lebo sa mi pacilo, nevyjadruje to absolutne nic.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Aj s takýmto názorom som sa stretol u kamoša a treba to samozrejme rešpektovať.
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

tetovanie je kazdeho osobna vec a vam je do toho taky velky kkt kto si co da. Nech si da kto co chce je to jeho telo jeho zivot ked sa mu to paci a je s tym spokojny tak to staci to je zaklad. Ale samozrejme ked neaky blb pride zamnou ze chce hviezdicku na laket lebo kazdy to ma tak to je uz o inom ale clovekovi ktory s takym niecim pride nema ani zmysel sa pokusat nieco vysvetlovat .
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Áno. Treba rešpektovať takých, ktorý sa tetujú čisto z estetického hľadiska. Tiež seriózne o tetovaní uvažujem. Nenormálne sa mi to páči. No nemám ani 20 rokov a bojím sa, že sa moje zmýšľanie zmení (aj keď v tomto smere pochybujem), alebo sa zmení doba, a tetovanie sa stane nejakým tabu - síce trochu divná budúcnosť, ale možné je všetko. Keď budem starý ch*j, bolo by mi ľúto, ak by som mal na tele niečo, čo buď nič neznamená, a je to len kus atramentu, alebo niečo, čo majú stovky ďalších ľudí. Ak sa raz dám potetovať (čo snáď dám), tak to bude niečo, čo keď o 30 rokov uvidím (ak sa dožijem), tak sa pousmejem a zaspomínam. Kresliť viem, a do návrhu svojho tetovania sa odhodlávam už mesiace, no zatiaľ som nespravil ani čiarku. V hlave to vidím, nápady sú, už sa iba odhodlať a dostať to na papier. Páči sa mi tetovanie na predlaktí, a uvažujem o potetovaní celej ruky od dlane až po lakeť (celé predlaktie) niečim detailným, nejakou ilustráciou, ktorá bude mať nejaký význam. Toto by tvorilo pozadie. Druhá časť tetovania by bola "cesta" od predlaktia až po lakeť, vyznačená nejakou líniou, ktorá by samozrejme zapadla do pozadia. Na tejto ceste by bolo postupne asi 5 malých, nevytetovaných miest, ktoré by vystihovali určité obdobia môjho života, a tetoval by som si ich napríklad každých 5 rokov. Na prvom, pri predlaktí by bolo asi narodenie, na druhom niečo čo vystihuje detstvo, na treťom dospievanie, a ďalšie dve by boli zatiaľ prázdne. V 30-ich rokoch by som mal tetovanie kompletné, a celé tetovanie by symbolizovalo moju mladosť, a verím, že by ma v ďalekej budúcnosti pohľad na túto ruku určite potešil. To je moja idea, realizácia je ale druhá kapitola. :)
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

už dlho rozmyšlam nad tetovanim avšak mam problem. Ide o to že už pri sebe menšom škrabnuti mi koža sčervenie a v mieste škrabnutia opuchne... je to spojene s nadmerným vylučovaním histaminu (ale to je nepodstatne) ... ma niekto skúsenosti v podobnom prípade? dakujem
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

nie nemam, ale urcite do buducnosti si zaobstaram. nie nejaky tribal alebo plamen, urcite nieco s hlbsim vyznamom :) tym nechcem bashovat ludi, ktori maju tribal alebo nieco podobne, ked sa im to paci, tak preco nie.
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

Tak moje druhé tattovanie idem sa zamerať na old school :)
Prílohy
grtrtgrt.jpg
Napísať odpoveď