Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Bazarovy iphone s cenou dolu ?
tal za rok najskor
ovce budu stale kupovat za draho
ked 3gcka z roku 2007 na urovni htc g1 idu stale po 100-120€ LOL
ale ano istotne by to bolo velmi zaujimve sledovat predaje nexusu 4 u nas myslim ze by si nasiel velke obecenstvo
-
uplink
VIP
94jakub - hodíš mi prosím Ťa nejaký link na rakúsko a nemecko na nejaký originál Google Store? Alebo je to len ebay a tak?
-
94jakub
Guru wannabe
Musíš si nájsť nemeckú proxy. Ak by si ho ale chcel kúpiť, musel by si zadať nemeckú adresu a nemeckú kartu. Rakúsko sa mi zdá, že zatiaľ nemá Nexusy.
Ak by ho niekto vedel doviezť, možno by som uvažoval o kúpe.
Ak by ho niekto vedel doviezť, možno by som uvažoval o kúpe.
hmmm 
http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/nok ... fault.aspx
vyzera pekne, ak to nezabiju cenou, ma to podla mna sancu
-
galbavymartin
Light Professional
baterka nic moc 1300mAh ale tak uvidime inak po HW stranke to iste ako HTC 8SCheZteR napísal:hmmm
-
galbavymartin
Light Professional
fHD displej zbytocnostuplink napísal:Hmm, je to silné lákadlo, ale kukal som rôzne videá a až na pár featurov, ktorými Nexus 4 vybavili to je dosť silná bieda. Samozrejme 350 evri za taký fón je krása. Ale tak mohli mu capnúť fHD display a nejaké krajšie widgety a mali by market killera.
P.S.: Ako sa dajú z GP kupovať telefóny? Som myslel že je to len sw marketplace, či?
-
guess.whoo
Redeemer
tiez si myslim, ze fhd je zbytocne. dalsia prevratna novinka bude asi ten ohybny display
-
galbavymartin
Light Professional
na ohybny displej som zvedavy...radsej keby nieco s baterkou robia a nie sa nahanat za rozlisenim a poctom jadier
uz som videl na videu prototyp toho displeja, zmiesane pocity 
-
uplink
VIP
Máš natívne rozlíšenie pre FHD filmy a 312-330 ppi vidím okom, 440 ppi 100% neuvidím a s tým mobilom by som chcel ostať dlhšie ako s poslednými, len 2-3 mesiace. Minimálne rok a pol, až dva. Preto fHD. Samozrejme na uhlopriečku 3.7" by hd ready stačilo bohate, avšak na 4.5-5.5" Ti je HD ready veľmi málo.galbavymartin napísal: fHD displej zbytocnost
-
galbavymartin
Light Professional
podla mna aj na uhlopriecke 4,5-5 je fHD zbytocnost...ved teraz mam.chvilku LG L9 (aj ked ho idem predat) rozlisenie qHD a je v pohode...jasne neni to HD ale hodnotim lepsie ako SGS3 aj ked pre mna osobne je SGS3 prepadak..mal som ho cca 1,5 mesiaca a stacilo..inak posledne dve LG co som mal Prada ci L9 prijemne prekvapenie!uplink napísal: Máš natívne rozlíšenie pre FHD filmy a 312-330 ppi vidím okom, 440 ppi 100% neuvidím a s tým mobilom by som chcel ostať dlhšie ako s poslednými, len 2-3 mesiace. Minimálne rok a pol, až dva. Preto fHD. Samozrejme na uhlopriečku 3.7" by hd ready stačilo bohate, avšak na 4.5-5.5" Ti je HD ready veľmi málo.
Zdravim, prosim vas, (opat) potrebujem pomoc.
Mam "novy" samsung galaxy SIII, kupeny z alzy so zlavou ( predavany ako zanovny). Avsak po vlozeni sim karty (nova micro sim) a zadani PIN kdu na sim karte mi ukaze opat len okno na zadanie pinu s hlaskou "Zadajte PIN kod na odblokovanie siete SIM".
SIM karta je v nom z telekomu.
Neviete pls v com je problem a ako ho odstranit?
Vopred vdaka vsetkym.
Mam "novy" samsung galaxy SIII, kupeny z alzy so zlavou ( predavany ako zanovny). Avsak po vlozeni sim karty (nova micro sim) a zadani PIN kdu na sim karte mi ukaze opat len okno na zadanie pinu s hlaskou "Zadajte PIN kod na odblokovanie siete SIM".
SIM karta je v nom z telekomu.
Neviete pls v com je problem a ako ho odstranit?
Vopred vdaka vsetkym.
-
Arkaz
Addict
No ak pise to co si tu napisal vyzera to akoby bol blokovany. skus na tej simkarte zrusit Pin kod.
Hm, to ma moc netesi. Ako moze byt blokovany? Pokial viem na slovensku blokuje telefony len telekom, teda by nemal byt problem.
Teda by znamenalo, ze telefon nie je zo slovenska? Ako sa potom dostal do alzy? Preco si to alza neoverila?
Zrusenie pinu na karte nepomohlo, stale pise len tuto hlasku, da sa to preskocit, no potom je telefon mrtvy, bez akychkolvek funkcii so sim kartou.
Este doplnim, ze v telekome na to pozerali ako na zazrak, odbavila sa na tom polka predajne a nikto stym nic nevedel urobit, ze oni stym nic nemaju, ze ich blok to nie je.
Co stym dalej pls?
Teda by znamenalo, ze telefon nie je zo slovenska? Ako sa potom dostal do alzy? Preco si to alza neoverila?
Zrusenie pinu na karte nepomohlo, stale pise len tuto hlasku, da sa to preskocit, no potom je telefon mrtvy, bez akychkolvek funkcii so sim kartou.
Este doplnim, ze v telekome na to pozerali ako na zazrak, odbavila sa na tom polka predajne a nikto stym nic nevedel urobit, ze oni stym nic nemaju, ze ich blok to nie je.
Co stym dalej pls?
-
galbavymartin
Light Professional
volaj do alzy
reklamacia v alze
-
Kok
Light Professional
nejak to nevyslo s financiami a tak pojdem do niecoho lacnejsieho (pokukoval som po sgs3 a ip5), takze nieco okolo 250e, s maximalnym vyuzitim potencialu sumy tak, aby vysledny telefon bol nadpriemerne vybaveny za rozumnu cenu
-
sobrancan16
Star
Kok napísal:nejak to nevyslo s financiami a tak pojdem do niecoho lacnejsieho (pokukoval som po sgs3 a ip5), takze nieco okolo 250e, s maximalnym vyuzitim potencialu sumy tak, aby vysledny telefon bol nadpriemerne vybaveny za rozumnu cenu
bazarový Samsung Galaxy S2 alebo Galaxy NEXUS
Sony Xperia P