dufam ze si zaklopal na drevo
Co by ste si o tom mysleli vy?
Re: Co by ste si o tom mysleli vy?
@javatar
Vazeni a mili, plesnivi a hnili, vyzera to tak, ze sme na konci divadelneho predstavenia. Podla poslednych informacii, ktore mam, je momentalne spolu s frajerom 1. a pomaly, ale isto si zacinaju zariadovat spolocne byvanie. Cize na buduci rok (april, maj, obdobie po maturite) by uz mali byvat spolu. Su vraj dokonca spolu zasnubeni (ten prsten na jej ruke). A tu sa moje kompetencie koncia. Vsetko nasvedcuje tomu, ze je tomu vsetkemu koniec. Ja jej urcite nemienim kazit jej plany. Ja uz len teraz budem tisko sledovat vyvoj medzi nimi dvomi (budem vas informovat). Pred chvilou som videl na fb, ako mu vyznala lasku. Btw- teraz su to 2 roky, kedy sa to vlastne vsetko zacalo, ale ja som uz zo vsetkym zmiereny. A dnes sme mali o laske prednasku a najviac mi zarezonovalo to, ze treba mat trpezlivost a vsetko ma svoj cas. Ono to vsetko pride postupne. A teraz, ked uz mam 18-nast, ked som vstupil do dospelosti, verim, ze sa uz coskoro pritrafi nejaka dievcina, ktora bude stat za to.
Dakujem Vam vsetkym, ktori ste si nasli cas, aby ste si toto precitali, poradili a pripadne sa aj pobavili. 
-
javatar
Hardcore addict
nezaklopal - ja som vazne netusil, ze to funguje
Marinak: Vela uzitocnych a praktickych rad v pripade depresii najdes v tejto teme.
@javatar
sakra, chybaaaa!! a jak skoro sa prejavila

sakra, chybaaaa!! a jak skoro sa prejavila
vytlacit, zaramovat, zavesit na stenu a kazdy den sa na tom rehotatMarinak napísal:A teraz, ked uz mam 18-nast, ked som vstupil do dospelosti
To znamená koniec tejto témy ?
Neboj sa Mariňák, si vojak, máš 18, ženu nájdeš hneď. Túto si skoro za 2 roky dostal
Neboj sa Mariňák, si vojak, máš 18, ženu nájdeš hneď. Túto si skoro za 2 roky dostal
Pri tejto akurat tak zabil dva roky zivota.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nezabil. Dostal presne to co chcel.test napísal:Pri tejto akurat tak zabil dva roky zivota.
-
Croven
Star
a to je....?
-
axxis
Addict
Nic - 50€ a dva roky robenia zo seba idiota. Sice to nie je zrovna to najlepsie co od zivota mohol dostat, ale je to finalne ohodnotenie jeho dlhodobeho umyselneho snazenia, o ktorom musel dobre vediet, ze povedie len k tomuto jedinemu cielu. A ten s velkou slavou dosiahol.Croven napísal:a to je....?
no musim s axxisom suhlasit, sialenost 
-
Soviet
Darca
No na takychto situaciach sa clovek aspon pouci a zoberie si do zivota z toho daco. Aspon dufam, ze si to vezmes k srdcu a das nabuduce na rady ludi. Ale tak mas naco spominat, na tu podla mna najlepsiu noc tvojho zivota, kedze bola "s prihodou, ktoru sme neocakavali. Ale to sme cely my- vzdy musime nieco vyviest, co stoji za to." 
-
Fabo
Hardcore addict
Ale zobral to celkom dobre
neviem mozno nastal taky moment jak sa aj mne parkrat stal, tazka zamilovanost a z nicoho nic ma osvietilo co som za idiota...
ale zasmial som sa na sebe co som stvaral, miesto otazky "preco so mnou este nesla na rande" som si polozil otazku "preco so mnou este nesla na sud/policiu" a poucil sa do buducnosti.
Radím sa do presne rovnakeho zoznamu idiotov, v akom si aj ty
K téme: 2 roky sa zapodievat s babou co mala naraz 4 chalanov to je vizitka miestnej bitch s ktorou by som sa nedal do rečí nieto jej dávat 50 eur.
K téme: 2 roky sa zapodievat s babou co mala naraz 4 chalanov to je vizitka miestnej bitch s ktorou by som sa nedal do rečí nieto jej dávat 50 eur.
Marinak
slub nam tu vsetkym, ze budes na seba davat v buducnosti vecsi pozor. Skus sa pozerat na veci objektivnejsie, z pohladu tretej nezainteresovanejsie osoby a hlavne never hned vsetkemu co ti kto povie, ludia nebyvaju vzdy uprimni..
slub nam tu vsetkym, ze budes na seba davat v buducnosti vecsi pozor. Skus sa pozerat na veci objektivnejsie, z pohladu tretej nezainteresovanejsie osoby a hlavne never hned vsetkemu co ti kto povie, ludia nebyvaju vzdy uprimni..
Dnes su to presne 2 roky od toho osudneho okamihu. Okamihu, ktory to vsetko u mna nastartoval. Pripomenul som si jeho 2.vyrocie. A tak si kladiem otazku- kde sa to cele pokazilo... 
-
Hotwire
Addict
toto je uz na facepalm chlape
Forrest Gump prisambohu.
This needs a highfive.
In the face.
With a chair...
In the face.
With a chair...
malo si sa snazil, preto sa to stalo, zavolaj ju vonMarinak napísal:Dnes su to presne 2 roky od toho osudneho okamihu. Okamihu, ktory to vsetko u mna nastartoval. Pripomenul som si jeho 2.vyrocie. A tak si kladiem otazku- kde sa to cele pokazilo...
-
javatar
Hardcore addict
a tentokrat maj poruke aspon 100€...
uprimne som si myslel, ze si sa poucil ale hlboko som sa mylil.... bud chlap!
uprimne som si myslel, ze si sa poucil ale hlboko som sa mylil.... bud chlap!