Zdarte,
tak co koupili byste si neco z ratanu?
http://www.topdesigner.cz/upload/10662/ ... 1_orig.png
Webdesign - Ratanovy nabytek
Re: Webdesign - Ratanovy nabytek
Krasne a jednoduche, super. Len mi vadi vpravo a vlavo vela volneho bieleho miesta a to, ze obrazok nie je v prilohe.
Momentálne to pozerám na 1024x768 a je to tu akurát. V jednoduchosti je krása.. 
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Diky za kritiku, ja do toho pozadi nechtel davat zadne barevne nebo obrazkove pozadi ale mozna by se tam hodil nejaky jemny pattern. Obrazek nemuzu pridat do prilohy protoze je moc velky. Velky jako v pixelech 
-
TommyHot
Addict
Vsetko super az na to logo. Neviem ci si ho robil ty, alebo ti ho dodali, kazdopadne do toho webu absolutne nepasuje.
-
fikotek
King
Logo jsem nedelal ja. Logo se bude taktez redesignovat. Takze logo nereste 
Nekúpil, keďže ich kolekcie sa mi vôbec nepáčia.
Anyway, dizajn je super. Možno tie "tlačidlá" na kategórie sú až moc veľké, a zaberajú veľa miesta na výšku. Stačil by im jeden riadok.
PS. fikotek, všimol som si, že s dizajnami pracuješ dosť často, a vždy vytváraš novú tému. Myslím, že by to sadlo aj do témy "Vaše grafické výtvory". Prípadne vytvoriť veľkú tému na webdesign.
Anyway, dizajn je super. Možno tie "tlačidlá" na kategórie sú až moc veľké, a zaberajú veľa miesta na výšku. Stačil by im jeden riadok.
PS. fikotek, všimol som si, že s dizajnami pracuješ dosť často, a vždy vytváraš novú tému. Myslím, že by to sadlo aj do témy "Vaše grafické výtvory". Prípadne vytvoriť veľkú tému na webdesign.