Ako vytrestať ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako vytrestať ...

Príspevok od používateľa energy00 »

Niekedy ma prekvapuje, ako viete z jednej vety analyzovať celý vzťah.
Akú má prácu ? Býva sám s mamou ? Nepotrebuje jeho mama nejakú pomoc alebo čo ? Ste spolu 3 mesiace, no koľko času ste spolu skutočne strávili ? Myslím osamote, nie s partiou kamarátov, alebo s rodičmi. Čo hľadá vo vzťahu ? Mal už predtým nejaké vzťahy ? Ak mal, tak kôli čomu skončili ?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

p4ra napísal:To bola ta nechutnost, na ktoru som narazal. Ale z toho, ako je to popisovane, zacinam mat pocit, ze sa to skutocne v jeho pripade naopak deje.
zasa z toho nerob filmovy zapletku :D to ze ma niekto taky blizky vztah k mame v 99,9% neznamena, ze spolu chrapu. tebe to asi pride absolutne nepochopitelne, ale takychto starych mladencov je kopa..maju svoju papucovu pohodu, kazdy den dobre navarene, oprate, oriadene..o nic sa nestaraju, len daju kusok z vyplaty na energie a jedlo a je vybavene. ruka s tym vacsinou ide neschopnost najst nejaku zensku a ked uz o nich nejaka zavadi, tak je jasne, ze maju problem odist zo zabehnuteho kolobehu a stat sa tymi co sa staraju..
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

p4ra napísal:To bola ta nechutnost, na ktoru som narazal. Ale z toho, ako je to popisovane, zacinam mat pocit, ze sa to skutocne v jeho pripade naopak deje.
Pokial nemaju v pivnici dalsie potomstvo tak je dobre
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

M142 napísal: zasa z toho nerob filmovy zapletku :D to ze ma niekto taky blizky vztah k mame v 99,9% neznamena, ze spolu chrapu. tebe to asi pride absolutne nepochopitelne, ale takychto starych mladencov je kopa..maju svoju papucovu pohodu, kazdy den dobre navarene, oprate, oriadene..o nic sa nestaraju, len daju kusok z vyplaty na energie a jedlo a je vybavene. ruka s tym vacsinou ide neschopnost najst nejaku zensku a ked uz o nich nejaka zavadi, tak je jasne, ze maju problem odist zo zabehnuteho kolobehu a stat sa tymi co sa staraju..
Mne ani nejde o to niekoho presvedcit, ze je to tak. Len si myslim, ze z toho co napisala ona, a z jeho spravania je to tiez jedna moznosti. Svet je dnes divny.
veronika6478
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa veronika6478 »

energy00 napísal:Niekedy ma prekvapuje, ako viete z jednej vety analyzovať celý vzťah.
Akú má prácu ? Býva sám s mamou ? Nepotrebuje jeho mama nejakú pomoc alebo čo ? Ste spolu 3 mesiace, no koľko času ste spolu skutočne strávili ? Myslím osamote, nie s partiou kamarátov, alebo s rodičmi. Čo hľadá vo vzťahu ? Mal už predtým nejaké vzťahy ? Ak mal, tak kôli čomu skončili ?
Tak ti odpoviem... Pracuje v jedenej kuriérskej firme, áno býva s mamou. Jeho mama je čiperná, síce berie nejaké lieky, ale kto ba v jej veku nebral, má 70 rokov. Teraz sa ťasto nestretávame, ale tak maximalne 5 krat sme boli spolu osamote, bez mamičky a bez jeho kamarátov. Neviem čo hladá vo vzťahu, lebo som sa ho to nespýtala. Ano mal už nejaké vzťahy predo mnou, má syna, ktorý vyrastá s mamou ale neviem či sa stretávajú. S tou čo má syna mal 4 ročný vzťah. Rozprával mi o svojich bývalých že to boli svine. No moc som sa o nich nechcela baviť.
VishkaVishkovski
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VishkaVishkovski »

Ja si myslim ze ty sa ho aj bojis na nieco opytat a ani by som sa nedivila keby svojej mamicke o vsetkom rozpraval. Uz teraz mate problemy,plus uz teraz ti lezie na nervy jeho mamicka, teda vadi ti zopar zavaznych veci tak neviem ako s nim chces nadviazat plnohodnotny vztah ked on sam o to nestoji?! hm?
Z toho co pises som to pochopila aj tak ze dotycny pan by aj s tebou mozno chcel byt, ale az tak velmi zasa nechce. S maminkou mu je dobre. Pre teba chvalabohu!
Zbytocne sa budes nad tym trapit a zaoberat sa tym. Vacsina chlapov kona tak ako to citi a len maloktory premysla nad tym co robi a preco to robi.
Drzim palce ;)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Po tom, čo si tu človek prečíta o tom, aký ten tvoj priateľ je a aký je to mamin pupok, tak asi nie len mňa zaujíma otázka, že ako ste sa vlastne spoznali a dali dokopy? :)

Lebo z toho, čo tu je, je vidieť, že mu vo veľa situáciách stačí jeho maminka a že ťa nejak urgentne k svojmu životu nepotrebuje. Buď to vyriešite čím skôr alebo ho nechaj tak, za také nervy ti to nestojí, ak už po 3 mesiacoch nie si spokojná.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nájdi si normálneho chlapa. To ho vytrestá dosť a tebe sa dostane to, čo ti teraz vo vzťahu chýba /od toho druhého samozrejme/.
veronika6478
Amateur
Amateur

hd_ napísal:Po tom, čo si tu človek prečíta o tom, aký ten tvoj priateľ je a aký je to mamin pupok, tak asi nie len mňa zaujíma otázka, že ako ste sa vlastne spoznali a dali dokopy? :)

Lebo z toho, čo tu je, je vidieť, že mu vo veľa situáciách stačí jeho maminka a že ťa nejak urgentne k svojmu životu nepotrebuje. Buď to vyriešite čím skôr alebo ho nechaj tak, za také nervy ti to nestojí, ak už po 3 mesiacoch nie si spokojná.
Spoznali sme sa cez môjho najlepšieho kamaráta. Bol u nás pozrieť internet, lebo mi nešiel. Potom povedal že som sa mu páčila, tak ma zavolali na opekačku. Už tam bola jeho maminka, vtedy som ju spoznala. Po tej opekačke ma chcel do postele ale ja som odmietla. Po mesiaci ma zavolal na rande. Aj tam ma chcel dostať ale nepochodil. No ja by som aj chcela iného, môjho bývalého kolegu, no sme sa nevideli už aj 7 rokov. Teraz si ale píšeme na FB ale neviem ako mu navrhnúť stretnutie aby sa nezlakol :-D a chcel sa stretnúť.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...skôr by ti tu ľudia mali radiť s tým tvojim kolegom...vidím v tom viac perspektívy ako v tom, kde si teraz...
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Trva to 3 mesiace a spolu ste boli max 5 krat, tak to este ani vztah nie je. A ak uz teraz je lahostajny, tak bud ma nejaky problem, povedzme, ze je nesmely, nevie co dalej, resp sa mozno boji po tazkom rozchode a podobne a to by som riesil komunikaciou. Alebo mu na tom vobec nezalezi a zda sa, ze od zaciatku mu celkom islo o sex, v tom pripade sa na neho rovno vykasli, alebo si to s nim uzi, ale vztah by som necakal. Popri tom pozvi kolegu von :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

myslim, ze uz mas vek na to, aby bolo uplne normalne ist proste na kavu s niekym koho si dlho nevidela a ked si s tebou aj pise, tak nemyslim, ze by to bolo uplne bez sance
veronika6478
Amateur
Amateur

matki napísal:Trva to 3 mesiace a spolu ste boli max 5 krat, tak to este ani vztah nie je. A ak uz teraz je lahostajny, tak bud ma nejaky problem, povedzme, ze je nesmely, nevie co dalej, resp sa mozno boji po tazkom rozchode a podobne a to by som riesil komunikaciou. Alebo mu na tom vobec nezalezi a zda sa, ze od zaciatku mu celkom islo o sex, v tom pripade sa na neho rovno vykasli, alebo si to s nim uzi, ale vztah by som necakal. Popri tom pozvi kolegu von :)
Osamote sme boli tak 5 krat ale sme spolu tak 2 krat do týždňa, takže sme už boli viac krát spolu
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

veronika6478 ty sama si musis dat v hlave doporiadku, ze ci ta ten vztah naplna, ci to je to co si hlada, ci si stastna a hlavne ci chces v tom pokracovat :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Podla mna by ste spolu mali ostat. Tazko najdes dalsieho cloveka na rovnakej intelektualnej urovni.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Sorry, ale u žiadneho 37 ročného chlapa bývajúceho u mamy to nie je preto, že má papučovú pohodu... Kto si myslí, že je to v pohode, nech si to dá vysvetliť u nejakého človeka so vzdelaním / zameraním na psychológiu.

To, že ty o neho uchádzaš je asi preto, že z nejakého dôvodu vzťah s takým človekom vyhľadávaš a potrebuješ, aby ti to niečo dalo... Ale neviem, či to tu vôbec má zmysel rozoberať, Srnec sa možno celkom dobre trafil. Úprimne, žiadna dospelá (zrelá) žena by o neho vážny záujem nemala.
veronika6478
Amateur
Amateur

whisper napísal:Sorry, ale u žiadneho 37 ročného chlapa bývajúceho u mamy to nie je preto, že má papučovú pohodu... Kto si myslí, že je to v pohode, nech si to dá vysvetliť u nejakého človeka so vzdelaním / zameraním na psychológiu.

To, že ty o neho uchádzaš je asi preto, že z nejakého dôvodu vzťah s takým človekom vyhľadávaš a potrebuješ, aby ti to niečo dalo... Ale neviem, či to tu vôbec má zmysel rozoberať, Srnec sa možno celkom dobre trafil. Úprimne, žiadna dospelá (zrelá) žena by o neho vážny záujem nemala.
No nevyhladávam taký vzťah, myslela som si že je tento chlap iný, a snáď už ten pravý. Neviem prečo ale ja asi podvedome takých priťahujem... Táto téma sa zvrtla na to že ho mám nechať, ok súhlasím, aj moje kamarátky a aj rodina to vraví. a aj ja si to myslím. Ale ja som chcela hlavne vedieť ako ho vytrestať aby sa chlap spamátal a ak nie tak ho nechám.
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

Veronika preco priucky a vseliake klukate cesticky splietat aby dostal priucku???
Neviem ako chalani tuna na fore ale ja a drvyva vecsina mojich znamych to priam neznasa. Jednoducho si ho zavolaj bez mamicky a povec mu na rovynu co ta trapi a nakoniec mu daj tu otazku ktoru potrebujes mat zodpovedanu. Teda ak dobre rozumiem tak ci sa mieni zmenit a venovat ti viac casu bez maminky alebo nie. Daj mu cas tak tyzden na rozmyslenie mozno aj menej. Nech si uvedomi v com je problem a potom uvydis co ti odpovie. Ak povie nie vies na com si a skonci to. Aj tak mas dalsi objekt zaujmu a teraz si nespokojne. :) to je moj nazor.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

whisper napísal:Sorry, ale u žiadneho 37 ročného chlapa bývajúceho u mamy to nie je preto, že má papučovú pohodu... Kto si myslí, že je to v pohode, nech si to dá vysvetliť u nejakého človeka so vzdelaním / zameraním na psychológiu.
Nechapem, psychologa poruke nemam (len biologa alebo matfyzaka alebo historika), tak skus vysvetlit.
Rozviedol sa, prisiel ku mamicke, mamicka ho privitala s otvorenou narucou, nemusel sa o nic starat, parkrat mu to este nevyslo, teraz si zije svoj pohodlny zivot a cas od casu sa o nieco pokusi, ked sa podari tak dobre, ked nepodari, nevadi.

Inak mi to pride cele ako keby mali akteri o 20 rokov menej. Chalan pride babe opravit internet, baba sa mu zapaci, pozve ju na opekacku, stretavaju sa v partii, raz za mesiac aj sami, babe sa nieco nepaci, chce ho "vytrestat". 17/15 ako vysite.
veronika6478
Amateur
Amateur

Fabo napísal:
Nechapem, psychologa poruke nemam (len biologa alebo matfyzaka alebo historika), tak skus vysvetlit.
Rozviedol sa, prisiel ku mamicke, mamicka ho privitala s otvorenou narucou, nemusel sa o nic starat, parkrat mu to este nevyslo, teraz si zije svoj pohodlny zivot a cas od casu sa o nieco pokusi, ked sa podari tak dobre, ked nepodari, nevadi.

Inak mi to pride cele ako keby mali akteri o 20 rokov menej. Chalan pride babe opravit internet, baba sa mu zapaci, pozve ju na opekacku, stretavaju sa v partii, raz za mesiac aj sami, babe sa nieco nepaci, chce ho "vytrestat". 17/15 ako vysite.
Možno ti to tak príde, no ale aj starkí :D :D :D môžu mať problémy mladých :lol:
Napísať odpoveď