Kino

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Kino

Príspevok od používateľa Frco »

ale nedas za jedneho tolko. Ved ja chodim do kina dost casto, mozno tak 30x do roka. 6,50 je listok, pondelky myslim za 4,5. Pitie a jedlo som si za cely zivot kupil par krat, neviem presne cenu ale za 3-4 eura to musi stacit pre 2x pepsi a 2x pukance. Takze to tych 15 v pohode vychadza.

A trochu OT, ale vobec nechapem tu kinovu kulturu niektorych, ze do kina sa bez pukancov a pitia pomaly ani neda ist...Tie 2-3 hodky sa da vydrzat v pohode :)
UN2552
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa UN2552 »

Frco 3-4 eura das az pukance a pepsi pre jedneho (a mozno kupoval tie velke)
Aby som nebol OT ja chodim do kina dost casto s kamsomi listok okolo 5 eur a na 3D nieco nad 6 eur.
Inak jedlo a pitie a taketo blbosti kupujem zasadne v hypernove aj ked neni dovolene nosit vlastne pitie alebo obcerstvenie tak nas tam stale pustia.
Patrez-ik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Patrez-ik »

Takže platil som približne 50€ a bolo to tak že to bola nočná premíera čiže všetko okrem kina už pozatvárané a lístky som platil vopred takže som musel byť pol hodku pred filmom už tam aby mi vydali lístky. Nepamätám si to presne bolo to ešte v zime ale kupoval som jednu veľkú kolu, jeden kýblik pukancov, nachosky, stredný sprite, flaškovú minerálku a keďže sme čakali tak ešte 2 kávy. Aby ste to nebrali tak horlivo nenadávam tu nato, ako to že idem 2krát do kina s priateľkou na nejaký dobrý film a nechám tam 50€ ma neserie len ma to teraz tak napadlo pretože idem dnes na premiéru SKYFALL a tak že či sú také ceny bežné alebo to bola len naša výnimočná situácia. ;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

M142: VIP sú dva rady presne v ideálnom strede sály s najlepším výhľadom na plátno (pre 3D je to priam nutné), kde je namiesto normálneho počtu kresiel polovičný (alebo tak dajak), sú široké, pohodlné, majú držiaky na chľast (to ja nepotrebujem, do kina idem pozerať film, nie nadžgávať sa podľa americkej kultúry) a viac priestoru na nohy, plus sú trochu ďalej od zvyšku, mierne izolované a teda ťa nik nebude drgať, nebude ti do uší šuchotať s pukancami a podobne. Toto je foto presne z toho kina, do ktorého chodievam ja (akurát nie v Londýne ale v Leeds) http://www.eomac.com/wp-content/uploads ... amc-16.jpg
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

V akom kine na slovensku by som si najviac uzil hobbita? Byvam v Ziari nad Hronom. Blizko mam Zvolen alebo BB (oboje europacinemas) alebo prievidza (cinemas ktre sa mi zda male), kde nie su zle kina ale chcem nieco vacsie. Povodne som chcel ist do prahy do imaxu ale cesta by ma vysla vela a bolo by to komplikovane. Na tento film sa tesim uz rok takze to nechcem moc odflaknut. Dakujem vopred za odpoved.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Patrez-ik napísal:Takže platil som približne 50€ a bolo to tak že to bola nočná premíera čiže všetko okrem kina už pozatvárané a lístky som platil vopred takže som musel byť pol hodku pred filmom už tam aby mi vydali lístky. Nepamätám si to presne bolo to ešte v zime ale kupoval som jednu veľkú kolu, jeden kýblik pukancov, nachosky, stredný sprite, flaškovú minerálku a keďže sme čakali tak ešte 2 kávy. Aby ste to nebrali tak horlivo nenadávam tu nato, ako to že idem 2krát do kina s priateľkou na nejaký dobrý film a nechám tam 50€ ma neserie len ma to teraz tak napadlo pretože idem dnes na premiéru SKYFALL a tak že či sú také ceny bežné alebo to bola len naša výnimočná situácia. ;)
50eur? Premna su toto vyhodene peniaze do nezdravych kravin za premrstene ceny. Do kina ti maximalne musi stacit nejaka politrova mineralka na osviezenie a nie pukance a kraviny. Na tych ludi vzdy nadavam, kedze iba rusia pohodu pri filme vecnym chmatanim po pukancoch.
Ja mam nastastie zlavnene kupony za 2.75eur na 2D filmy, takze som rad, ze mozem takto lacno navstevovat kino, inak by som sa nato zvysoka vykaslal.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

gm4n napísal:V akom kine na slovensku by som si najviac uzil hobbita? Byvam v Ziari nad Hronom. Blizko mam Zvolen alebo BB (oboje europacinemas) alebo prievidza (cinemas ktre sa mi zda male), kde nie su zle kina ale chcem nieco vacsie. Povodne som chcel ist do prahy do imaxu ale cesta by ma vysla vela a bolo by to komplikovane. Na tento film sa tesim uz rok takze to nechcem moc odflaknut. Dakujem vopred za odpoved.
Zvolenské kino sa mi páči viac ako Bystrické, takže v tomto ti môžem poradiť. Ale je menšie. No zase je modernejšie. Novšie.
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

Tiež zbožňujem ľudí, ktorý si do kina vezmú vedro pukancov a počas filmu to jedia. A úplne najlepšie keď sedia pri mne.
Ajtak polovicu nedojedia a pod nimi ostane bordel ako od prasiat
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

A? S tým sa ráta, to sa povysáva. Morálne to nič moc nie je, ale keď majú na to, že polku vyhodia...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Najdrahší lístok s ktorý poznám je 12,90€, a aj to je cena za 3D+4D predstavenie vo Zvolene. Bežná cena za 3D je 7€, a za 2D je 5€. Keď si nakúpim liter pitia, a nejaké to jedlo, miniem dokopy asi 5€, naozaj že maximálne. Čiže pre jednu osobu cena lístka + 5€, so všetkým. Ak si minul 50€ za kino pre dve osoby, tak ste si tam buď kúpili 30 ročnú Whiskey, švédske stoly, a sedeli vo VIP boxoch s výhľadom na oceán. :lol: Tá cena je podľa mňa fakt, ale že fakt úplne mimo. Pamätám si, ako si jeden známy trhal vlasy, že za 3D predstavenie, pitie a jedlo nechal v kine 15€. Bolo to tento rok, v modernom multiplexe.

wladas: To je 17€ za lístky. Ostáva ti 33€. Podľa mňa je to úplne choré. Za takú sumi sa chodíme najesť 4-členná rodina do relatívne dobrej reštaurácie, a je v tom polievka, druhé jedlo, príloha a pitie. Tá cena je proste úplny bullshit.

gm4n: Zvolenské kino je Europa Cinemas. V Bystrici už je Cine-max. Osobne odporúčam Zvolen. Nie je ani tak pravda, že tie kiná sú menšie. Hobbit pôjde určite vo väčšej sále, kde je 260 miest, čo je skoro rovnaké ako najväčšie sály v BB. Hobbit je 3D, že? To je myslím rovnaké ako v BB, no zrejme budeš môcť skúsiť aj 4D, neviem. Každopádne, volil by som novšie kino. :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

no neviem, aupark 3D - 8e, cena "menu" zradla teda pukance + pitie je okolo 8-9e(za velke este viac) ak si dobre pamatam, to mame 16 za listky +16 za zranicu = 32, ak ju zobral na kavu, dala si nejake latte + mineralku on podobne tak to mame cez 10 pohode, sme na 42+e, tych 8+/-e sa uz rozkutalalo ani nevedel ako, mozno si dali este nachos a sme doma...suhlasim, ze minut 50ku za kino je mrte, ale rozhodne nie nemozne :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@Hensym
lenze blava je "troska" drahsia
0,5l pepsi tusim 2,6€ , sialene, ja viem
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

My vždy ked ideme ako štvorčlenná rodina na 3D film tak tam necháte tiež okolo 50€. S tým že maly brácho chce všetko co vidí, takze vždy sú to minimálne popcorn a nejaký napojmpre každého ..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Treba sa napiť a najesť a vyštať pred kinom a vyjde to lacnejšie. Kino u nás stojí 2 evry. :D Možnosť pitia (max. z točky na hajzli) a jedla? Žiadna. Je to ekonomické.
wladas
Redeemer
Redeemer

Osobne mi pride samozrejme tiez 50€ sialena cena, totalne vyhodena kominom, ale je realne to je minut.
Pre mna je 6,5€ za 2D (blavacke multiplexi) filmy nie moc lacne preto chodim do kina fakt ze zriedka (raz za 3 mesiace)
Ak by stalo povedzme 5€ viem si predstavit ze by som chodil podstatne castejsie. Ale dopyt urcuje cenu (hlavne) takze s tym nic nespravime :)
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Mozem s vybrat listky aj tyzden pred predstavenim v pokladni, alebo v den predstavenia? Listky mam rezervovane
wladas
Redeemer
Redeemer

mozes
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ked sa da vytvorit rezervacia daju sa uz aj zaplatit a vybrat
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Do kina nezvyknem chodievat nejak často, aspoň nie do cinema city na najnovšie "trhaky", keďže väčšina z toho su aj tak kraviny. Ale keď už idem, tak si doprajem a nejako sa nezaťažujem cenami za občerstvenie.
Berem to tak, že v cene toho občersvenia je zaratane aj to, že to tam po mne niekto uprace. Kupovanie si chipsov a kravin v supermarkete a pašovanie v ruksaku bolo aktuálne, keď som bol študent na strednej a každa koruna bola vtedy vzácna.

Zvyknem z času na čas chodievať do menších kín, prípadne do filmoveho klubu, kde hrávajú za symbolickú cenu kvalitné menej známe filmy alebo staršie legendy, ktoré sa oplati pozrieť si na plátne.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

wladas napísal:Osobne mi pride samozrejme tiez 50€ sialena cena, totalne vyhodena kominom, ale je realne to je minut.
Pre mna je 6,5€ za 2D (blavacke multiplexi) filmy nie moc lacne preto chodim do kina fakt ze zriedka (raz za 3 mesiace)
Ak by stalo povedzme 5€ viem si predstavit ze by som chodil podstatne castejsie. Ale dopyt urcuje cenu (hlavne) takze s tym nic nespravime :)
V pondelok v cinemacity je lístok na 2D film za 4,50, tak môžeš začať chodiť častejšie.
Napísať odpoveď