Far Cry 3
Re: Far Cry 3
ok diki uz mam nemal som preto lebo som to nemal na ploche 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
...a to som si myslel že tu sa warez nerieši 
-
XGames
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Týmto spôsobom sa prehadzuje jazyk aj pri orginalenj verzi hry, ked je instalator defaultne v anglictine
da sa hrat aj cez lan ?
Zdravim, na FC3 po spusteni , mi ide z ukazok a taktiez zrejme aj z hlavneho menu iba zvuk. Nemam vobec obraz, viete kde by mohol byt problem ?
PC mam novy, kupovany koli BF 3.
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Nazdar kluci 
Vám sa v multiplayeri ukladajú classy? Nastavil som si napr. AK47 a potom som to už nemal zasa uložené.
Dneska dokonca vyšiel update, takže neviem
Vám sa v multiplayeri ukladajú classy? Nastavil som si napr. AK47 a potom som to už nemal zasa uložené.
Dneska dokonca vyšiel update, takže neviem
warez sa tu neriesi..Kambut napísal:Zdravim, na FC3 po spusteni , mi ide z ukazok a taktiez zrejme aj z hlavneho menu iba zvuk. Nemam vobec obraz, viete kde by mohol byt problem ?
Co tym chces povedat ze warez ? nejak tomu nerozumiem.Slayter napísal: warez sa tu neriesi..
Hru mi priniesol kamarat, a chcem to svojmu synovi spojazdnit, ale nespusti sa na hre obraz, ide iba zvuk. Co som kupoval Battlefield 3 tak ten ide v pohode. Kamosovi ten Far Cry ide bez problemov a nema tusaka preco mi to blbne, a mali by sme mat silnejsi pocitac ako ma on.
Poprosim o radu, alebo aspon na koho sa mam obratit. Vdaka
ak nemas tak nahod najnovsie ovladace na grafiku, novy directx, a vsetko co ta este napadne ohladne gk...
Slayter narazal na to ze ak to nieje original hra tak bude najlepsie sa obratit na dane warez forum, toto je totiz diskusne forum kde je warez zakazany, ak je to original tak daj vediet
btw. casto sa mi stava ze sa zaseknem na nejakom rohu v budove ale najcastejsie na schodoch ked leziem na vezu, stava sa to este niekomu ?
Slayter narazal na to ze ak to nieje original hra tak bude najlepsie sa obratit na dane warez forum, toto je totiz diskusne forum kde je warez zakazany, ak je to original tak daj vediet
btw. casto sa mi stava ze sa zaseknem na nejakom rohu v budove ale najcastejsie na schodoch ked leziem na vezu, stava sa to este niekomu ?
skus nainstalovat najnovsi ovladac grafickej karty i ked to tiez samozrejme nemusi pomoct... Inak ked ja som spustal prvy krat farcry3, tak mi dlhsie trvalo kym nabehol obraz no, cca 1minutku
,mozno viac
Nikdy som sa este nezasekol a to som v polovici hry
.. ziaden problem, akurat mi to raz zamrzlo pri Ukladani 
Nikdy som sa este nezasekol a to som v polovici hry
mne sa to stane vo vode niekedy alebo na schodoch tiez, a musim spamovat space aby som sa z toho dostal, alebo ked narazim do nejakeho objektu automh.olub napísal:ak nemas tak nahod najnovsie ovladace na grafiku, novy directx, a vsetko co ta este napadne ohladne gk...
Ja skoro nikdy nejdem autom
, rad beham po jungly peso a vacsinou zabijam len lukom, aj ked idem daky tabor vybit, tak len lukom a nozom.. like hitman 
-
Outsider
Star
Zabavnejsie je s odstrelovackou vyradit poplach spravit tym rozruch vacsina sa pojdem pozret WTF is going on.... a potom len staci dobre umiestnit 2-3 C4 vzdialit sa a pozret si divadlo. Hitman style ma omrzrel po chivile pri likvidovani tabarov.Meken napísal:Ja skoro nikdy nejdem autom, rad beham po jungly peso a vacsinou zabijam len lukom, aj ked idem daky tabor vybit, tak len lukom a nozom.. like hitman
No tak to uz mas pravdu, teraz uz to menim ako sa mi chce, kombinujem ... Inak ako najrychlejsie zabijete tych defenderov? co maju obrnenie a helmu na hlave? Mne to trva strarasne dlho, 100 nabojov do hlavy, potom mu padne a az tak ho zabijem...
-
Outsider
Star
Jedna rada zozadu do hlavy a je vybavene. Pre lenivych: proste mu do ksichtu hod C4 a odpalMeken napísal:No tak to uz mas pravdu, teraz uz to menim ako sa mi chce, kombinujem ... Inak ako najrychlejsie zabijete tych defenderov? co maju obrnenie a helmu na hlave? Mne to trva strarasne dlho, 100 nabojov do hlavy, potom mu padne a az tak ho zabijem...
Čaute, chcem sa spýtať ako predám veci, ktoré nájdem ked prehladám mŕtvoly ?
ked si v menu kde si menis alebo nakupujes zbrane(obchod alebo safehouse) tak v pravom hornom rohu mas 2 moznosti, kupit a predat.....
defenderov? snajperou jednou ranou do hlavy, ja som tu premiovu snajperu zohnal skor nez sa defenderi zacali objavovat.. alebo potom granatometom. 80% outpostov som vycistil snajpou a granatometom.
No teraz som zistil, ze defender padne na par ran z tazkeho gulometu, ci to je lahky ani nvm.. ale pohoda... Kedy sa mi otvori dalsi ostrvo? teda uz mam celu tu jednu cast pod kontrolou a ked chcem ist na vedlajsi, tak mi napisa opustate zonu a 5sekund a vrati ma spat.. Asi budem musiet najprv prest par misii co?... Inak robite aj vedlajsie misie?...
druhy ostrov sa otvori az po jednej misii ako hovoris, vedlajsie misie nerobim, zaujma ma ako to skonci tak makam na pribehu