The Walking Dead
Re: The Walking Dead
Paráda! Teším sa na ten bossfight, Rick vs Guvernér ... btw guvernér vyzerá s tou páskou cez oko dosť badass 
Spoiler
Paradna cast a zaver jesennej casti, keby mali vsetky serialy takuto uroven
, btw neznasam Andreu... hadam viac ako Lori
Spoiler
Veď keby Michonne chcela tak urobí jeden pohyb a Andrea mohla býť bez rúk. Mala toho guvernéra zabiť.
Spoiler
Ja vôbec nerozumiem, ako môže byť Andrea taká pizda. Však najprv Shane, teraz s Guvernérom sa ťahá a stále je s ním, aj keď vidí, aký je trtko. Plus že bez mihnutia oka sa vykašle na Michone, aj keď sa o ňu pred tým sedem, či koľko mesiacov starala... Bodaj by ju zblúdená guľka našla. 
Spoiler
Inac som sa chcel este davnejsie spytat, nepochopil som jednej veci:
Na konci druhej serie ked usli z farmy, tak sa zastavili iba kusok od vaznice. No medzi druhou a tretou seriou je podla toho co hovorila Michone a Andrea nejakych tych 7 mesiacov. To akoze tych 7 mesiacov co robila ta hlavna skupina?
Na konci druhej serie ked usli z farmy, tak sa zastavili iba kusok od vaznice. No medzi druhou a tretou seriou je podla toho co hovorila Michone a Andrea nejakych tych 7 mesiacov. To akoze tych 7 mesiacov co robila ta hlavna skupina?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler
V podstate blúdili po okolí a hlavne sa schovávali pred tou migráciou zombíkov.
Tak. Prvá séria dopozeraná. Veľmi dobrá vec. 
Teším sa na ďalšie diely.
Teším sa na ďalšie diely.
Teš sa na extrémnu nudnú druhú sériu, tzv. Talking Dead, kde sa nič nedeje, okrem plytkých a nudných rozhovorov.
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2012, 11:53)
karmista hádam nesúhlasí?
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2012, 11:53)
karmista hádam nesúhlasí?
Súhlas s hughitom, v globále bola 2. séria veľmi slabá oproti tomu, čo bolo v 1. a doteraz v 3.
No ja som sa aj tak tešil na každý diel už iba z toho dôvodu, že som si 1. sériu neskutočne oblúbil a stále som veril...
No ja som sa aj tak tešil na každý diel už iba z toho dôvodu, že som si 1. sériu neskutočne oblúbil a stále som veril...
No áno, my sme mali nádej, on ju nemá. 
Ja nepotrebujem nádej, keď už viem, že trojka je podľa vás dobrá.
Preto tú dvojku pretrpím.
Len dúfam, že to nebude trvať nejak dlho, myslím seriál. Myslím, že 3 série tomu stačia až až. Alebo sa to nejak príbehovo rozbehne?
Len dúfam, že to nebude trvať nejak dlho, myslím seriál. Myslím, že 3 série tomu stačia až až. Alebo sa to nejak príbehovo rozbehne?
Tretia séria má rekordnú sledovanosť takže podľa mňa bude aj štvrtá
Takýto typ serialu môže mat v pohode aj 10 serii 
No len treba, aby si držal tempo. A pokiaľ vieme, nie je to také jednoduché, viď druhá séria. 
jax90: Práveže nie. Takýto typ seriálu vôbec nie. Čo budú donekonečna utekať pred mŕtvymi, skrývať sa, zabíjať, plakať. Raz za čas im niekoho zabijú, raz za čas nájdu niekoho nového? To by bol vrchol stereotypu. Takýto seriál by sa mal po 2-3 sériách skončiť s nejakým nadupaným záverom, ktorý by vyrazil dych. 
Napr. taký LOST mal tak 625x väčší príbehový potenciál ako zombie-vyvražďovačka, a ľudia nadávajú, že po 3-4 sérií to bola len naťahovačka za peniazmi.
Napr. taký LOST mal tak 625x väčší príbehový potenciál ako zombie-vyvražďovačka, a ľudia nadávajú, že po 3-4 sérií to bola len naťahovačka za peniazmi.
@Hensym trochu odvážne tvrdenie po odsledovaní prvej série, nemyslíš? Teraz sa to v tretej sérií pekne graduje a napadajú mi rôzne závery.
1 a štvrť série, momentálne.
Ale súhlasím. Ale podobné seriály poznám, a proste môj názor je, že neexistuje nič, čo by dokázalo seriál o ďalšie série predĺžiť bez stereotypu. 
Konkrétne tu by sa podla mňa dalo niečo nájsť
Nájdenie lieku, následné boje o liek, budovanie nového sveta, možno by časom mohli walkeri zmutovať tak, že by sa dokázali organizovať (proste zbierať zbrane a správať sa viac ako živý ľudia
) to by boli potom celkom epické fighty
Ale asi mám len pestrú fantáziu, pravdepodobne sa to skončí tak ako tvrdíš ty ..
tak musim povedat ze 3. seria ma nabeh byt lepsia ako prva... velmi dobra posledna cast.
Ja by som to s tou druhou seriu nevidel az tak tragicky, ved je kopec serialou, ktorych nasledujuce serie boli ovela horsie az nepozeratelne...a tym sa ani nastup v nasledujucich seriach nepodaril tak jak WD. Momentalne v mojom repertoari nieje lepsie serial na ktory by som sa viac tesil... este mozno Homeland si drzi svoj standard...