Dexter
Re: Dexter
Trochu nechápem prečo zabil jej otca, nestačilo zabiť len toho svedka čo ju vraj videl ako dáva ten jed jej spolubývajucej?
Spoiler
Dexter by nezabil niekoho nevinného čo nespadá do kódexu
Spoiler
Veď som povedal že ani jej otec nespadá do kódexu 
Spoiler
Ale o nom sa vyjadril že ho nemá rad preto mu to nevadí 
Spoiler
No ale zabitie toho svedka by bolo výhodnejšie, veď teraz vlastne zabil jej otca zbytočne, keďže na konci sme sa dozvedeli že stihol kontaktovať Deb pred tým ako ho dexter zabil 
Spoiler
Tak mu prisiel pod ruku no, kotie kde daleko bol ten svedok, tak isto by im ten Otec nedal pokoj. Dexter sa tusim vyklaslal na Dark passenger-a aj na Kodex a robil si po svojom.
Ani pred finále nepoľavili, dobrý diel i keď blow up moment na konci som čakal niečo väčšie. Ale musím vytknúť pár nelogickostí
Spoiler
na to, že Dexter bol doteraz tak chytrý mu veru mohlo zísť na um, že prepustenie toho vraha je pasca na neho (hlavne po rozhovore so starým). A taktiež vydať Hannu polícii wtf? Vie na neho prezradiť množstvo informácií, ktoré by mu nepridali na kredite keď ho už dokonca podozrievajú
preco som si ja blbec pozrel trailer na season finale? bude to jeden z najdlhsich tyzdnov roka
Muffi:
Spoiler
Tak mozno to bol darcek pre Debru
, inac mna to stym prepustenim ani nenapadlo, ale tak riesil vela veci naraz mozno mu to uslo.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Slabsia cast tato co bola. Som rad, ze s Hannah je to tak ako to je teraz, kedze to spomalovalo cely priebeh casti z mojho pohladu. Taktiez tie logicke veci mi kus vadili. Teda:
Som zvedavy na poslednu cast. Dufam, ze ma nesklame 
Spoiler
Laguerta zacne vysetrovanie dopodrobna a obvinovanie dextera, ale az potom zacnu prehrabovat veci, kde najdu zahadne kluc? Preco to nespravili pred tym ako obvinia niekoho? Taktiez s tym pristavom to bolo take kadejake. Priliz jednoducho sa stadial dostali a Dextera moze teraz bezproblemov udat ten chlapik z vazenia.
Spoiler
som blb a doaksa ukazali v ukazke z archivu alebo sa tam naozaj objavi a prezil to?
-
mirak2
Hardcore addict
Spoiler
dalsia epizoda sa vola Surprise Mothafucka
takze predpokladam, ze to bude nejaka vidina dextera...a z toho sneakpeaku, co som videl, dufam, ze to ako ho odvadzaju bude tiez len jeho sen
zaverecna cast
Spoiler
Prisla mi dost slaba, vratane konca. Pri uteku Hannah by clovek cakal, ze väzňa v nemocnici aspon priputaju k lozku. Co ma potesilo bol Doakes
Cela seria mala slusny rozbeh a od polovice akoby to stratilo tempo a uz sa to len tahalo. Napriek tomu, ze na Hannah sa dalo furt pozerat, tak prave jej pribeh spomaloval celu seriu.
Mne sa práveže koniec zdal parádny. Vôbec som nečakal, že to dopadne takto.
Spoiler
No bolo jasné, že ho nezastrelí, keďže má byť ďalšia séria. To je trochu škoda, že to ohlásili už pred koncom tejto a trochu tým pokazili záverečnú scénu.
Spoiler
Tak ako bolo už napísané prvých 7-8 častí super potom už sa to iba vlieklo bez napätia
Čakal som že sa séria ukončí tak že budem nedočkavo teraz 10 mesiacov čakať na prvú čast novej série no nieje to tak
Čakal som že sa séria ukončí tak že budem nedočkavo teraz 10 mesiacov čakať na prvú čast novej série no nieje to tak
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
no zo záveru som dosť v rozpakoch
Spoiler
na jednej strane som rád že konečne schytala náboj LaGuertova lebo mi bola vrcholne nesympatická celý seriál, na druhej strane keď porovnajú náboj z nej a so zbraňou Estrady tak tu zase nastanú podozrenia a celý kolotoč sa rozbehne nanovo.
Spoiler
inak istú stotinu sekundy ma napadlo že si debra preženie guľku hlavou
Mne sa to pacilo
pippo:
pippo:
Spoiler
Vsak bola priputana sice nie putami ale bola.
Spoiler
Tiez som chvilku myslel, ze debra sa zastreli sama.
Inac o tom, ze netrpezlivo cakat na dalsiu seriu, vsak kazda seria bola ukoncena poriadne, mozno jedna kde zomrela rita bola taka otvorenejsia. Pravda, ze zaciatok serie bol napinavejsi, podla mna tu chybal nejaky poriadny vrah, bol tu ten rus, ale ten skoncil dost rychlo.
Teraz ma napadlo, nechcel Dexter pomstit vraha toho rusa (nespomeniem si na meno), vsak take nieco povedal na lodi, tam som cakal este nejaku zapletku.
Inac o tom, ze netrpezlivo cakat na dalsiu seriu, vsak kazda seria bola ukoncena poriadne, mozno jedna kde zomrela rita bola taka otvorenejsia. Pravda, ze zaciatok serie bol napinavejsi, podla mna tu chybal nejaky poriadny vrah, bol tu ten rus, ale ten skoncil dost rychlo.
Teraz ma napadlo, nechcel Dexter pomstit vraha toho rusa (nespomeniem si na meno), vsak take nieco povedal na lodi, tam som cakal este nejaku zapletku.
Spoiler
vyzerá to tak že som nebol jediný kto si myslel že sa Deb odpráskne sama 
to Pascalwb
Spoiler
toho čo zabil Isaaka zastrelil Quinn
Matusi: jaj vidis, nato som uplne zabudol.