viac gmail uctov
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
viac gmail uctov
ludia potrebujem poradit od niekoho kto vie o takomto probleme a vie ako ho riesit ,potrebujem zaregistrovat cca 150 mail kont cez gmail ,nanestastie tam je ku koncu registracie verifikacia cez sms alebo hovorom ,potrebujem nejaku radu ktora mi pomoze tuto ferifikaciu preskocit alebo uplne zrusit ,kedze sa na kaze tel cislo obmedzuje 5 mailov je to na nic ,ak niekto pozna riesenie budem velmi vdacny k+ samozrejma
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: viac gmail uctov
Skus toto: http://webchiller.blogspot.sk/2012/05/h ... ation.html Ale ci funguje neviem.
Ja mám otázku či je možnosť byť zároveň prihlásený na gmaily a youtube z inými účtami? Na youtube som zaregistrovaný cez azet účet a mám tam svoje kanály a iné blbosti ale keď sa prihlásim na gmail tak ma automaticky z youtube odhlási a prihlási ma tam cez ten gmail účet. Čiže chcel by som byť prihlásený na youtube cez azet ale byť zároveň online aj na gmaily.
Inkognito mód v prehliadači by nepomohol?
Pomôže ale nie presne tak ako by som chcel. Na inkognito mód musím otvoriť nový prehliadač, čo znamená že musím mať otvorené dva prehliadače a prepínať medzi nimi tiež neni veľmi pohodlné.
-
HiddenUser
Medium Star
Mne stačilo premazať iba cookies a nejake blbosticky este asi a potom to slo