How I met your mother [spoilers]
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: How I met your mother [spoilers]
Robin v tej kozenej minisukni vyzerala velmi fajnovo 
Po dlhom čase kvalitný diel a ten koniec som myslel, že umrem

paradny diel, rehotal som po cely cas
brobibs
brobibs
To tak mne sa to zas moc nepacilo, plac Lily, Barnieho kravata, zas vsetko moc prehnane.
Ja tieto nové diely už radšej nepozerám, ale minulý týždeň som si pustil prvú sériu a fakt pecka. Znova som sa perfektne pobavil aj na druhý raz. Všetky postavy boli vtipné a skvelé hlášky či gagy sa len tak sypali. Barney tam bol ako úplná čerešnička na torte, smial som sa takmer nad každou jeho scénou. Žiadne prehnane trápne scény, silené prehrávanie hercov ani otravné charakteri. O to smutnejšie je, čo z toho seriálu spravili.
Nahodou kravata a jej ozivovanie boli super 
Ale inak suhlasim s Muffim, tiez to obcas praktizujem, aj ked vacsinou si len pustim The Pineapple incident, tam su skvele hlasky skoro v kazdej vete
Ale inak suhlasim s Muffim, tiez to obcas praktizujem, aj ked vacsinou si len pustim The Pineapple incident, tam su skvele hlasky skoro v kazdej vete
ten plac lily bol strasny a scenka s kravatou mi prisla trochu okopirovana - pamatate na scenku s oblekom, ked si ho natrhol na WCku v MClarens? To bolo podobne.
Ale už len maximálne dva roky, kým si Ted niekoho nájde a počne s ňou dieťa. Its positive 
Prečo max. dva roky?
Podľa poslednej scény? Tam bolo napísané iba "a few years later..."
Podľa poslednej scény? Tam bolo napísané iba "a few years later..."
Mne to tiež tak nejak vychádza maximálne na rok/dva. Ako sa niekedy začína časť tým pohľadom na deti a tam je že "Year 2030" a tá baba tam vyzerá tak na 16-17, čiže sa musela narodiť 2013/2014, čiže uvažuje dobre. 
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem čo tu špekulujete. Veľa času Ted nema, kedže tato sezona je posledna. Ešte sa uvažuje (nie je ešte rozhodnute) o 9., ktora ak bude, bude definitivne posledna.
Super čast
Podľa mňa najlepšia za posledný rok
Podľa mňa najlepšia za posledný rok
fasa cast
podla mna je tato seria velmi dobre rozbehnuta 
Aj mne sa to uz zasa pomaly zacina pacit. Velke zlepsenie oproti minulej serii
Spoiler
We're family... With benefits 
Property of Ted Mosby, to ma vždy zabilo 
normalne sa vzchopili a som prekvapeny, uz uz som pomaly uplne zanevrel celkovo na ten serial, ale musim povedat ze novu seriu si fakt uzivam a pri poslednych dieloch sa vazne zabavam 
Spoiler
Property of Ted Mosby.
Vždy, keď som videl tú nálepku, tak ma chytil smiech.
Perfektný diel. 
Tak táto dvojčasť sa mi páčila , pripadalo mi to ako keby končila séria
Spoiler
Požiadanie bolo fakt skvelé a aj som smial (Ranjid , wiener a tak
)
Spoiler
cela dvojcast super. Aj ked to, ze poziada Robin mi napadlo hned jak spominal to oblubene miesto na vezi. Cakal som ale, ze diel ukoncia tak, ze Ted na tom vecierku spozna konecne tu svoju zenu, mohli aspon jej siluetu ukazat, alebo zozadu ju zabrat kamerou, fakt som na to cakal a nic 
Spoiler
Prvej časti sa tuším hovorí že matku spoznal na Barneyho svadbe a podľa špekulácii by to mohla byť Barneyho nevlastná sestra