Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa Korag »

Tak ale ako ich nazvat ked len konzumuju to co im spolocnost poskytne, ani sa nad tym nezamyslaju a len ticho prijimaju zotrocenie.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

A druhá strana konzumuje všetko to, čo jej ponúkajú kadejaké "alternatívne" blogy a videá, pričom sa tvári, akoby nad tým všetkým nejako rozmýšľala a "zamýšľala sa nad tým". Jednoducho iba zastáva postoj tých, ktorí si dali tú prácu a čosi zanalyzovali, spochybnili. Prvá strana zastáva postoj z jedného druhu médií a zdrojov, ďalšia z iného. Všetko je to jeden pes.
Yes0b
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Yes0b »

seth82 napísal:Jednoducho iba zastáva postoj tých, ktorí si dali tú prácu a čosi zanalyzovali, spochybnili.
Mám to chápať tak, že si už začínaš uvedomovať ako to v skutočnosti je a uznávaš, že sme ovládaní, seťko?
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Ok. Cize kto nas ovlada, co chce dosiahnut a v akom je stadiu. Ako realne to ovplyvnuje vas zivot a ako bude ak sa im to podari. Otvorte mi oci a bez nejakeho videa poprosim. :)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

V skutočnosti sú všetky tie veci o NWO, slobodomurároch a iluminátoch len kačica, ktorú vytvorila ešte tajnejšia spoločnosť, ktorej ani meno nepoznáme aby zabavila tých čo nie sú ovce a majú otvorené oči. Takže vy vlastne veríte ešte väčšiemu divadlu a skutočná pravda je ešte ďalej. A o tej samozrejme nikto nič netuší.. :lol:

.. no a skúste to spochybniť.. :wink:
karl0s
Novice
Novice

Príspevok od používateľa karl0s »

slay napísal:V skutočnosti sú všetky tie veci o NWO, slobodomurároch a iluminátoch len kačica, ktorú vytvorila ešte tajnejšia spoločnosť, ktorej ani meno nepoznáme aby zabavila tých čo nie sú ovce a majú otvorené oči. Takže vy vlastne veríte ešte väčšiemu divadlu a skutočná pravda je ešte ďalej. A o tej samozrejme nikto nič netuší.. :lol:

Dobře, zpochybňuji tvůj post!
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

:lol: Fajn, tak teraz spochybňujem ja ten tvoj!
karl0s
Novice
Novice

Príspevok od používateľa karl0s »

:?
Prílohy
tumblr_m3mm6veagk1qhsv0i.jpg
tumblr_m3mm6veagk1qhsv0i.jpg (25.87 KiB) 1463 zobrazení
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Yes0b> Hughito mal pravdu. Pre menej mysliace rastliny tu budem musieť fakt používať tag "sarcasm". Nič to, všetci sme nejakí...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

slay napísal:V skutočnosti sú všetky tie veci o NWO, slobodomurároch a iluminátoch len kačica, ktorú vytvorila ešte tajnejšia spoločnosť, ktorej ani meno nepoznáme aby zabavila tých čo nie sú ovce a majú otvorené oči. Takže vy vlastne veríte ešte väčšiemu divadlu a skutočná pravda je ešte ďalej. A o tej samozrejme nikto nič netuší.. :lol:

Ale vazne. Ja som sa nad takymto niecim zamyslal uz dlhsie. Niekto o kom svet nevie ani prd robi zamerne bordel na Zemi, vytvara krizy, vedie vojny atd. A potom ta ista skupina vypusti do sveta konspiracne teorie o nejakych fiktivnych iluminatoch, bilderbergoch a ultra tajnych rotschildovcoch a ich napojeniach na vlady. Ludia su nasrati, zmateni, nemaju cas uvazovat triezvo, nevidia vychodisko zo svojej situacie a zrazu pride spasitel (niekto z tej tajnej skupiny uplne na vrchu pyramidy) a kedze ludia su hlupi a naivni, tak sa velmi radi stanu otroci pod jeho (ich) nadvladou. Tato kvazy demokracia kludne moze byt len predpriprava na nieco o mnoho vacsie a horsie. Ak zoberieme do uvahy, ze v historii ludstva sa vzdy nasiel niekto s chutou ovladat ostatnych a v historii ludstva bolo ludstvo vzdy hlupe a naletelo roznym idiotom (hitler, stalin, lenin a urcite sa ich najde viac aj v davnejsej minulosti) na ich sladke recicky, scenar, ktory opisujem nie je az tak nerealny.

Samozrejme je to len taka konspiracia na zamyslenie, netvrdim, ze to tak je, a nemam na to ani dokaz, len vychadzam z historie a zo zakladnych ludskych crt.
Yes0b
Light Expert
Light Expert

seth82 napísal:Yes0b> Hughito mal pravdu. Pre menej mysliace rastliny tu budem musieť fakt používať tag "sarcasm". Nič to, všetci sme nejakí...
nie, seť0b. ty nevieš používať sarkazmus a preto nikto nevie, kedy to myslíš ako sarkazmus a kedy to myslíš vážne. z toho sa sarkazmus nedal vyčítať, nevyčítal ho odtiaľ ani tvoj kamarát Billy.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Yes0B - ako sa tak pozerám, od času poslania môjho príspevku tu Billy vôbec nereagoval. Okrem toho, čo ja s ním mám? Zasa sprosté dedukcie založené na vlastných prapodivných myšlienkových pochodoch? Sarkazmus je z mojich príspevkov jasný (dokonca aj Korag a Son-Goku to pochopili), tvoja neschopnosť nájsť ho tam nie je nijako pozitívnym znakom. Máš ešte niečo na trollovanie?
Yes0b
Light Expert
Light Expert

a ty ako vieš, že to pochopili? :D ach...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vidím, ako reagujú. Ešte niečo, alebo opäť iba prázdne drísty bez duše? Čudujem sa sám sebe, že na teba vôbec reagujem, píšeš náhodne tak, ako náš "prezident" myslí náhodne...
Korag
Professional
Professional

seth82 napísal:A druhá strana konzumuje všetko to, čo jej ponúkajú kadejaké "alternatívne" blogy a videá, pričom sa tvári, akoby nad tým všetkým nejako rozmýšľala a "zamýšľala sa nad tým". Jednoducho iba zastáva postoj tých, ktorí si dali tú prácu a čosi zanalyzovali, spochybnili. Prvá strana zastáva postoj z jedného druhu médií a zdrojov, ďalšia z iného. Všetko je to jeden pes.
Tak prva vec, vacsinou tie alternativne stranky a videa nie su medzi sebou nijak prepojene,nijak na seba navazujuce, pricom tie masmedialne funguju na uplne inom principe, cenzuruju si co chcu, vypustia len to co im povolia dolezite osoby, media su podplacane a celkovo sa vsetky zapadne media riadia tou istou propagandistickou myslienkou ( mam na mysli dobre zname prekrucania faktov, udalosti a pricin napr blizky vychod, Syria, Kadafi a vsetky tie veci co kvoli tomu robia len aby usmernili pohlad a postoj zbytku sveta), pricom tie amaterske robia vacsinou ludia zo svojej vole, nikto na nich nevyvija ziadny natlak, da sa nazvat ze posledne slobodne skupinky, co podavaju aj iny pohlad na vec, ano mozu sirit aj sracky a demagogie, ale vacsinou sa to zisti hned z daneho clanku. Druha vec, co mate stale vsetci s tym ze vsetko vieme z nejakeho videa, ktore keby nebolo ani by sme sa nedozvedeli o danom probleme. Existuje strasne vela knih, nezavisli autory, co mozno nikdy nevideli ziadny blog alebo garazove video, napriek tomu rozoberaju fakty, vyroky, suvislosti globalizacie a vsetko spajaju do jedneho celku, za tie roky je tu cim dalej tym viac obmedzena a kontrolovana spolocnost.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie sú nijako prepojené? Prosím ťa pekne, nedal som sem v minulosti X krát dôkaz o tom, že tie weby preberajú svoje články od im podobných weboch, prekladajú ich (a prekladajú ich zle, manipulatívne s cieľom, aby informácie v nich sedeli ich "zameraniu") a teda ak sa niečo niekde objaví, tak o pár dní je to aj na ďalšom podobnom webe? Ako ďalší dôkaz prikladám toto http://www.hlavnespravy.sk/usa-najvyssi ... lov/54903/ tiež debilný "nezávislý" web, ktorý KLAME, pretože tvrdí, že v referende boli manželstvá teplých odmietnuté, pričom odmietnuté NEBOLI http://bit.ly/Nj9rGH . Takže iba toľko k "neprepojeniu" tých "nezávislých" a "pravdivých" weboch. A preto je niekedy regulácia médií pozitívna, ináč by sa nešírili takéto KLAMSTVÁ, polopravdy a podobne. A niekto mi tu bude niečo vypisovať o manipulácii, cenzoroch a prekrúcaní faktov.

Je úplne jedno, že odkiaľ máte svoje informácie, princíp som hádam vysvetlil celkom jasne - dve strany, ani jedna z nich nevie stopercentne dokázať svoju pravdu, pričom má viac otázok, ako odpovedí. A otázky, nech ma už hocikto presviedča o opaku, nie sú a nemôžu zároveň byť odpoveďami.

Záver tvojho príspevku ani nekomentujem, ja som nikde nič nepísal, či je spoločnosť obmedzovaná alebo kontrolovaná viac, či menej.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

TommyHot napísal: Ale vazne. Ja som sa nad takymto niecim zamyslal uz dlhsie. Niekto o kom svet nevie ani prd robi zamerne bordel na Zemi, vytvara krizy, vedie vojny atd. A potom ta ista skupina vypusti do sveta konspiracne teorie o nejakych fiktivnych iluminatoch, bilderbergoch a ultra tajnych rotschildovcoch a ich napojeniach na vlady. Ludia su nasrati, zmateni, nemaju cas uvazovat triezvo, nevidia vychodisko zo svojej situacie a zrazu pride spasitel (niekto z tej tajnej skupiny uplne na vrchu pyramidy) a kedze ludia su hlupi a naivni, tak sa velmi radi stanu otroci pod jeho (ich) nadvladou. Tato kvazy demokracia kludne moze byt len predpriprava na nieco o mnoho vacsie a horsie. Ak zoberieme do uvahy, ze v historii ludstva sa vzdy nasiel niekto s chutou ovladat ostatnych a v historii ludstva bolo ludstvo vzdy hlupe a naletelo roznym idiotom (hitler, stalin, lenin a urcite sa ich najde viac aj v davnejsej minulosti) na ich sladke recicky, scenar, ktory opisujem nie je az tak nerealny.

Samozrejme je to len taka konspiracia na zamyslenie, netvrdim, ze to tak je, a nemam na to ani dokaz, len vychadzam z historie a zo zakladnych ludskych crt.
ale ved slay povedal ze neni tak neni, to je jak jeho idol a laska curinda trepal v tv ze v iraku su zbrane tak su,ved predsa vodca bush povedali. a vodca sa predsa nemyli.
Korag
Professional
Professional

seth82 napísal:Nie sú nijako prepojené? Prosím ťa pekne, nedal som sem v minulosti X krát dôkaz o tom, že tie weby preberajú svoje články od im podobných weboch, prekladajú ich (a prekladajú ich zle, manipulatívne s cieľom, aby informácie v nich sedeli ich "zameraniu") a teda ak sa niečo niekde objaví, tak o pár dní je to aj na ďalšom podobnom webe? Ako ďalší dôkaz prikladám toto http://www.hlavnespravy.sk/usa-najvyssi ... lov/54903/ tiež debilný "nezávislý" web, ktorý KLAME, pretože tvrdí, že v referende boli manželstvá teplých odmietnuté, pričom odmietnuté NEBOLI http://bit.ly/Nj9rGH . Takže iba toľko k "neprepojeniu" tých "nezávislých" a "pravdivých" weboch. A preto je niekedy regulácia médií pozitívna, ináč by sa nešírili takéto KLAMSTVÁ, polopravdy a podobne. A niekto mi tu bude niečo vypisovať o manipulácii, cenzoroch a prekrúcaní faktov.

Je úplne jedno, že odkiaľ máte svoje informácie, princíp som hádam vysvetlil celkom jasne - dve strany, ani jedna z nich nevie stopercentne dokázať svoju pravdu, pričom má viac otázok, ako odpovedí. A otázky, nech ma už hocikto presviedča o opaku, nie sú a nemôžu zároveň byť odpoveďami.

Záver tvojho príspevku ani nekomentujem, ja som nikde nič nepísal, či je spoločnosť obmedzovaná alebo kontrolovaná viac, či menej.
Ano viem o tom, ale to je ich jedina nevyhoda a nerobia to vsetky, tak ich nehadz do jedneho vreca, ked som si neni isty tym co pisu tak si overim povodny zdroj, kde je problem? Zato zapadna propaganda ked napise ze Lybia a Kadafi je zly, tak proste svetova vacsina, tomu zacne verit a nemoze si ani overit pravdivost zurnalistiky alebo danej problematiky. Tak aby som ti pravdu povedal na tej vyssie spomenutej stranke som nikdy nebol, ani ma konkretne henta problematika nezaujima, ale pravda, vsetko si treba overit, aj pri takychto zdanlivo ''slobodnych'' weboch.

K tym otazkam a odpovediam, zas chces nieco na co ti na 100% nikto neodpovie, predsa konspiratory a slobodni ludia pracuju s informaciami co su im predsunute a vacsinou to je len skrupinka alebo zarodok toho co sa v skutocnosti deje, preto ti v dnesnej dobe nikto neodpovie aka je naozajstna pravda, ano mozno clovek, co sa oslobodil od medii, komercnych udalosti, vymyvaniu mozgov pozna len malu pravdu, urcite je ale taky clovek na tom s pravdou lepsie ako zbytok sveta, co sa riadi iba hlavnymi spravami a tak.

Ano zaver som skor napisal celkovo k tym pravdivostnym informaciam a co sa vo svete deje a narazal som napr. na ten miting so Stankom, co som sem pridal.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Robia to všetky a to z jednoduchého dôvodu - sú prepojené a preberajú bludy bez podrobenia ich kritickému uvažovaniu. Pretože oni potrebujú šíriť takéto veci, pretože im to sedí do ich "filozofie". Doteraz som ešte nenašiel žiaden web podobného razenia, ktorý by sa kriticky postavil k niektorej z ich obľúbených tém, že by sa tam niekto podpisoval svojím vlastným menom (výnimky sa u niektorých článkov možno nájdu), že by používal/ukazoval nespochybniteľné alebo aspon racionálne zdroje. Ja pri čítaní "správ" nechcem mrhať čas na overovanie si zdrojov, na to mám predsa novinárov a autorov článku, aby si svoje zdroje overili. Ak niekomu dám čítať moju dizertačku, určite mu nepoviem "ak nájdeš niečo pochybné, over si pôvodné zdroje". O to mi celý čas ide - tieto weby nie sú nijako "lepšie", "slobodnejšie", "pravdivejšie", "nezávislé", alebo iná charakteristika z ich typickej rétoriky - sú na takej istej úrovni ako tie "komerčné, závislé" médiá, ktoré sami odsudzujú.

Opäť si to dobre vystiho - nik mi v dnešnej dobe nenapíše, čo je pravda. Preto nevidím dôvod, aby ma nejaký konšpirátor nazval ovcou preto, lebo čítam SME, lebo on číta nwoo.org, prop a podobné duchovné exkrementy a cíti sa akosi "nadradený", mimo systému. Rozdiel medzi mnou a ním je ten, že ja si viem priznať, že pravdu sa nedozviem a neurčujem, čo pravda je, pričom on "cíti, vie", že číta to pravé, pravdivé, nezávislé, odpojené od systému a že "kriticky uvažuje, nie je ovca".
Korag
Professional
Professional

Ano, ale tu si vsimni dalsi rozdiel, tie ''slobodnejsie'' zdroje a media maju dovod mozno kvoli ich filozofii a svojmu usudku, no nic viac, nikto ich ucelovo neriadi prave tak ako zavisle media. Opat nehovorim ze si ma clovek brat informacie z nwoo.org, aj ja uz sa na to inac pozeram, maximalne si precitam par hlavnych veci a potom ich porovnavam zo zbytkom a utvorim si svoj vlastny nazor.

Povedz mi ale ako je napr. mozne to co robi sme? Ved predsa to je jeden z najcitanejsich dennikov na Slovensku, tak aj pravdivost a hodnotnost clankov by mala byt ako tak seriozna. Narazam tym na http://www.sme.sk/diskusie/2072512/1/Ni ... Syrie.html, vsimni si fotografie 5-8 a aj ine obrazky ako povstalcov prezentuju ako ''hrdinov'' a spravodlivoch bojovnikov proti zlu! Pravda je trocha ina sme to prebrala z jedneho zdroju http://ir-ingr.livejournal.com/1185799.html kde zamerne vybrala len tie fotky ktore sa jej hodia, samozrejme zmenila popis, poradie a hla mame tu uplne iny pohlad na syrsky konflikt. Ti povstalci tam na inych fotkach, ktore samozrejme sme neukazal, zabijaju nevinnych ludi, taka drobnost. Takto sa demonizuje prevazna cast naroda a ano je tam rozdiel pretoze sme cita povedzme 100000 ludi a zvedavca par stoviek, preto by sa mali ludia so zdravym rozumom zameriat na takychto velikanov, co verejne klamu ludi ako na par blogov, ktore nikto neberie vazne.
Napísať odpoveď