Žltý trojuholník na signály
-
liborio147
Novice
Žltý trojuholník na signály
Mám taký problém,že na ikone Centrum sieti dole na lište mám žltý trojuholník,ktorý znázorňuje že nemám žiadny prístup na internet.
Internet mi však ide v pohode,sťahovanie,otváranie stránok atď.
Problém nastáva keď si chcem nainštalovať hru (Bf3) tak mi vypisuje Origin že som som v off-line stave a žiada ma že sa mám dať do on-line stavu čo však nie je možné.
Internet mi však ide v pohode,sťahovanie,otváranie stránok atď.
Problém nastáva keď si chcem nainštalovať hru (Bf3) tak mi vypisuje Origin že som som v off-line stave a žiada ma že sa mám dať do on-line stavu čo však nie je možné.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Žltý trojuholník na signály
tento trojuholnik aj mne ukazuje ked mi nejde net.skus hodit screen zo spravca zariadeni
-
liborio147
Novice
typek61 napísal:tento trojuholnik aj mne ukazuje ked mi nejde net.skus hodit screen zo spravca zariadeni
Ale mne ide v pohode net, a z čoho presne chceš screen v Správca zariadení ?
-
typek61
Darca
pravym na tento pocitac,spravovat,spravca zariadeni 
-
liborio147
Novice
Tu to máš a čo teraz ?typek61 napísal:pravym na tento pocitac,spravovat,spravca zariadeni
-
hojko
Site Admin
Klikni na sietove adaptery dvakrat.
-
liborio147
Novice
-
hojko
Site Admin
Toto je na dlho, na to ja nervy nemam. Proste sa musis doklikat k tomu, aby ti ukazalo kde je problem. Mozno kliknut dole pri hodinach na ikonku sieti so zltym trojuholnikom, mozno otvorit Centrum sieti...
-
liborio147
Novice
Toto všetko som preklikal,mal som aj maníka,ktorý má s tým skúsenosti a nedokázal to spraviť,všetko šľape ako má len Origin ma nepustí na nainštalovanie hry.hojko napísal:Toto je na dlho, na to ja nervy nemam. Proste sa musis doklikat k tomu, aby ti ukazalo kde je problem. Mozno kliknut dole pri hodinach na ikonku sieti so zltym trojuholnikom, mozno otvorit Centrum sieti...
Spýtam sa takto,myslíš že by pomohlo preinštalovať PC alebo pridať sieťovú kartu?
Za odpoveď ďakujem s pozdravom liborio147.
Skus vymenit LAN kabel.Toto robi ked je niekde zalomeny alebo je vykyvana koncovka alebo je inak poruseny.
-
liborio147
Novice
Skúsil som aj vymeniť LAN kábel ale nič,mám teraz nový PC a ešte mám jeden PC ktorý je pripojený na ten istý modem a tam také chyby nerobí.balthier napísal:Skus vymenit LAN kabel.Toto robi ked je niekde zalomeny alebo je vykyvana koncovka alebo je inak poruseny.
Skus najprv vypnut firewall alebo v ovladaci pozri ci nemas v sprave napajania odfajknute setrenie energie ak ano tak to vypni.Ak nic nepomoze skus preinstalovat ovladac k sietovke.Vyskusaj najprv najnovsi a potom starsie.
Ja ho tam mám tiež už pár mesiacov na intráku, no doma mi to nerobí. Menil som dva káble, no no stále tam bolo to upozornenie. Neskôr som to ignoroval, lebo ma to neobmedzovalo.
To šetrenie energie tam mám zapnuté, (teraz som vo vlaku, tak to skúsim neakôr) ale zaujímalo by ma, ako sa to ovplyvňuje.
To šetrenie energie tam mám zapnuté, (teraz som vo vlaku, tak to skúsim neakôr) ale zaujímalo by ma, ako sa to ovplyvňuje.
-
liborio147
Novice
Ako čo sa týka internetu tak mi to nevadí pretože ide všetko v pohode až na ten Origin,ktorý si myslí že internet nie je zapojený tak nemôžem inštalovať BF 3.Rad8) napísal:Ja ho tam mám tiež už pár mesiacov na intráku, no doma mi to nerobí. Menil som dva káble, no no stále tam bolo to upozornenie. Neskôr som to ignoroval, lebo ma to neobmedzovalo.
-
typek61
Darca
ine pocitace napojene na modeme ako su na tom?
-
liborio147
Novice
Firewall som tiež skúšal,šetrenie energie je vypnuté a ovládače som dal staré aj nové,skúsim ešte spraviť tak že môj PC pôjde nie cez LAN kábel ale cez wi-fi.balthier napísal:Skus najprv vypnut firewall alebo v ovladaci pozri ci nemas v sprave napajania odfajknute setrenie energie ak ano tak to vypni.Ak nic nepomoze skus preinstalovat ovladac k sietovke.Vyskusaj najprv najnovsi a potom starsie.
//autoeditácia príspevku (09 Dec 2012, 13:42)
Ostatné dva sú v poriadku jeden ide cez LAN druhý netbook ide cez wi-fi a neukazujú trojuholník.typek61 napísal:ine pocitace napojene na modeme ako su na tom?