Strategická vojnová hra LAN
Strategická vojnová hra LAN
Ahojte, neviete o nejakej dobrej strategickej hre ktorú by bolo možné hrať po sieti ??? .. Doteraz sme s bratom hrávali na dvoch PC Age of mythology .... je to dosť stará hra, len nás už nejako omrzela, chcelo by to niečo iné, novšie .... Chcel by som niečo strategické, kde ovládam určité vojsko, nie hru typu strielačky, na to máme CS-ko
Dik za odpovede
Re: Strategická vojnová hra LAN
company of heroes, men of war... či sa dajú hrať po LAN si ale musíš zistiť (myslim ale že minimalne company sa dá)
World in conflict
TOTAL WAR
Nič lepšie neexistuje
Nič lepšie neexistuje
Men of war mam original, svojho casu sme to s kolegom hravali- dost navykove;)
Ale tiez si nespomin ci ma lan
Ale tiez si nespomin ci ma lan
Men of war som hrával a dá sa hrať aj lane , tiež z bratom . 
Age of Empires 2, ak hrate na XP. Rozbehat to na W7/Vista je skoro nemozne. Z tych komplikovanejsich spomeniem napr. Cossacks. Osobne odporucam Empire Earth 2, ktore podla mna ponuka najviac zabavy.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
A co tak Command&Conquer: Generals? To je vyborna strategia, pri kt. som presedel hodiny a hodiny.
Nemyslím,dá sa to rozbehnút vcelku v pohodedavtex napísal:Age of Empires 2, ak hrate na XP. Rozbehat to na W7/Vista je skoro nemozne. Z tych komplikovanejsich spomeniem napr. Cossacks. Osobne odporucam Empire Earth 2, ktore podla mna ponuka najviac zabavy.
hry od Paradoxu, vyzaduju vsak velmi vela casu
Crusader Kings, Europa Universalis III., Victoria 2, Darkest Hour, Hearts of Iron III., ...
Crusader Kings, Europa Universalis III., Victoria 2, Darkest Hour, Hearts of Iron III., ...
Ahoj.
Tiez som skusal spojazdnit LANku (dve masiny: jedno XP a druhe win7) a nepodarilo sa. Mohol by si napisat ten navod, pls?
Tiez som skusal spojazdnit LANku (dve masiny: jedno XP a druhe win7) a nepodarilo sa. Mohol by si napisat ten navod, pls?
dudo64 napísal:
Nemyslím,dá sa to rozbehnút vcelku v pohodeAk niekto chce navod možem dať
Tiež mám 7-ku a hrame to po sieti furt. Aoe2 je proste fenomenalna aj po n rokoch , je to v podstate jedina hra co som dohral s Warcraftom a Mafiou do konca...
-
typek61
Darca
quake 4, cs 1,6, call of duty, wolfenstain co ma napadlo
//strategicke som si akosi nevsimol
//strategicke som si akosi nevsimol
to znie ako fakt strategicke vojnove hrytypek61 napísal:quake 4, cs 1,6, call of duty, wolfenstain co ma napadlo
kazdopadne company of heroes je na LAN uplne skvele, alebo este ak chces nieco sci-fi tak Sins of a solar empire
-
Michaelo
Hardcore addict
Az na to ze je ta tema rok stara 
Ale tak aj R.U.S.E. je fajn strategia.
Ale tak aj R.U.S.E. je fajn strategia.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja zase nedám dopustiť na World in conflict.
Ja zase na total war po lan kampan pri novsich