Zakladne NAS

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
M@thew
Light Star
Light Star

Zakladne NAS

Príspevok od používateľa M@thew »

Zdravim , dosiel cas u mna robit upgrade externeho HDD . Mam 250GB a je to strasne malo . Som maniak do serialov , takze mam cca 600GB serialov v hlavnom PC . Hladam 1-2 TB externy HDD . Od HDD ziadam aby som mohol spravit 2 particie : 1x NFTS ( objemne ISO subory a zalohy PC ) a 1x FAT ( kvoli PS3 aby nacitalo serialy a filmy ) . Taktiez by potesilo keby sa to dalo ovladat cez dajaku app v mobile/tablete ( iOS mam , sprava aspon dajaka tych suborov alebo aby sa dalo pripojit cez FTP( samozrejme ze zapojim do toho router ) . Malo by to podporovat MAC , lebo v buducnosti planujem kupovat . Podmienky co som napisal tak splnuje zrejme iba My Book od WD a netusim ci daco podobne ponuka aj konkurencia . Bude napojeny na 1 PC aby som nezabudol .

Dakujem za Vas cas
Pripojenie USB3/Ethernet kabel

Rozpocet 100+- bez DPH .

Edit 1 : Kupil som WD My Book Live , ale strasny smejd to bol a vratil som to . Hladam dalej externy HDD , 2TB , ethernet/USB 3, povinne FTP

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2012, 19:48)
UP !
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Zakladne NAS

Príspevok od používateľa wladas »

preco bol ten WD smejd?
inac mas divne poziadavky na HDD
obycajny HDD nema FTP a podobne blbosti, na to potrebujes NASko
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Pozri si nieco od synology v cene aku pozadujes. Ma aj aplikacie na appstore.
M@thew
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@thew »

Takze preco bol ten WD smejd ...
Moja story :-) Kupil som , instalujem to pekne .Vsetko ide v poho :-) Spravim update firmwaru
a z toho WD sa stala cisto len kocka bez funkcii . Takze som musel robit reset cez Puty .... Samozrejme pred tym tam bol 1 TB dat a boli fuc . Dam tam zase 1 TB a na druhy den nejde sa dostat so toho disku , skusam ho zmapovat a nic :-/Web interface ide firewall vypaty , NOD32 tiez .Skusam 3 PC a nic , nasledujuci den zase reset cez Puty a uz balim do krabicky :-) a posielam do alzy . Na ich forach je tona prispevkou co nejde , bugov ....

Moje hladanie pokracuje :-)
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

Kup si hociaky interny disk spolu so sata to usb alebo externy s usb a pripoj ho na raspberry pi. Tato kombinacia ti poskytne vsetky sluzby ake pozadujes.
Napísať odpoveď