Mám v PC GTX 560 1GB GV-N56GOC-1GI Gigabyte graf. kartu a chcel by som si kúpiť ešte jednu aby som ich zapojil do SLI. Problém je, že tá karta sa už nikde zohnať nedá a moja otázka je, či sa dá do SLI zapojiť iná karta tohto typu, čiže napr. Ti verzia, alebo od iného výrobcu? Najlešie by bolo ak by ste mi aj napísali ak sa dá, tak, že ktoré
tvoja odpoveď mi veľmi nepomáha....iný výrobca....to je jedna vec...a čo frekvencia jadra a zbernica? toto ja hlavne potrebujem vedieť....či stačí mať hociakú inú GTX 560ku...len musí byť 560
staci ak bude mat rovnake jadro.. neviem ci sa 560tky predavali aj s orezanym jadrom...zda sa mi ze nie..
po tom si uz lahko nastavis takty tak aby boli rovnake a ta gigabytka ma takty na spodnej hranici takze kup neaku podobnu...
samozrejme budes potrebovat kvalitny zdroj a procak min 4 jadro priblizne na urovni i5 2500k
ja zdroj a procák na to mám, ja už mám pc dlhšie poskladaný len by som chcel to SLI...a nevedel by si mi dať nejaké linky na konkrétne grafiky...lebo sa do toho až tak nevyznám a nechcem kúpiť takú čo mi potom nepôjde
//autoeditácia príspevku (09 Dec 2012, 12:04)
napr. moja grafika:
v 1. rade nemozes spojit 560 ti ma ine jadro viac stream procesorov 384...
Mozes spojit len gtx 560..... s gtx 560 ktora ma 336 stream proc...
a si si skutocne isty ze ti neodide zdroj povedzme po tizdni ? potrebujes znackovy... ziaden eurocase alebo tak podobne lacne zdroje lebo gtx 560 odobera tak 170w a to je dost
ja si myslím, že Corsair TX750 V2 len tak neodíde....a možno som chorý mozog, ale kde ja teraz predám tú grafiku? a navyše nemám dosku na 660Ti lebo mám len PCI x16 2.0...zatiaľ ste mi nič normálneho neporadili
//autoeditácia príspevku (09 Dec 2012, 13:12)
rushhh: ale aj tá moja má 560Ti jadro, ale to asi na veci nič nemení....
Ale nevznikne tam uzke hrlo kvoli pcx 2,0 ? ked 600 - vkote rady chcu uz pcx 3,0 ??????????????????????
napr ja mam msi p67 c45 b3 s pcx 2,0 a tiez by som tam chcel dat nieco z 600vkovej rady
ja by som to na tvojom mieste nemenil...jedie ak kipis peniazmi
no meniť to ani nechcem ani nejdem, to by som túto musel predať a 600ková rada by mi aj tak nesedela....aj táto moja 560ka keď bola len na PCI express x16 nie 2.0 tak nevyužívala maximálny výkon...preto chcem to SLI....ale stále ste mi nič normálneho k tomu nepovedali, a hlavne by som chcel konkrétne grafiky, lebo nechcem hočo kúpiť, niže mi to nepôjde...
rushhh napísal:Ale nevznikne tam uzke hrlo kvoli pcx 2,0 ? ked 600 - vkote rady chcu uz pcx 3,0 ??????????????????????
napr ja mam msi p67 c45 b3 s pcx 2,0 a tiez by som tam chcel dat nieco z 600vkovej rady
ja by som to na tvojom mieste nemenil...jedie ak kipis peniazmi
K tomu jak pises sa vyjadrovat nebudem Ale k podstate veci ja mam GTX 690 v PCie x16 2.0 a rozdiel medzi 3.0 je okolo 5 FPS. Takze rozdiel jednojadrovej karty zapojenej v PCie x16 2.0 a 3.0 je presne VELKA 0!