Zdravim ,
kamarat ma tuto zostavu, vid obrazky, je to dost slaby PC a chce si kupit lepsiu grafiku, lenze ked mi poslal zostavu, tak by som povedal, ze tam nie je moc co upgradovat... Takze sa mu asi neoplati daco vymienat za lepsie (myslim grafiku) a skor kupit rovno novy PC. Kolko ma asi hodnotu tento PC? Odhadujem to na max 200 eur aj to som asi prehnal
Stary PC - Upgrade alebo novy?
Re: Stary PC - Upgrade alebo novy?
Čo chlapec od toho upgradu očakáva? Ak chce hrávať najnovšie hry, kúpa novej grafiky určite nepomôže. Ale na druhú stranu tá grafika (nie je to integrovaná?) je naozaj dosť slabá... obrovský pokrok by urobil už len kúpou nejakej bazárovky 8800GT/3780 alebo podobne za cca 30-40€... na najnovšie hry to nepostačí, ale hry z roku 2008-2009 by mohli obstojne ísť.
Dakujem a inak cena toho PC cca? No nvm ci je to integrovana, on mi nevie povedat a mam len tento screen
. No praveze on si chce zahrat nove hry, hned som mu vravel, ze upgrade na nove hry nie je realny.. takze bude treba novy pc, tak viac menej som chcel vediet hodnotu tohto starsieho pana 
//autoeditácia príspevku (09 Dec 2012, 12:10)
btw tato zostava sa mi zda uplne lacna za ten peniaz alebo? http://pc.bazos.sk/inzerat/20703011/Nov ... predaj.php
//autoeditácia príspevku (09 Dec 2012, 12:10)
btw tato zostava sa mi zda uplne lacna za ten peniaz alebo? http://pc.bazos.sk/inzerat/20703011/Nov ... predaj.php
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ono ked je to kompletka PC funkcny, tak za tu sumu by to aj slo.
Aj ked: ta grafika nie je nijak vykonna, ten procak rovnako a 4GB RAM no nwm, na najnovsie hry by som dal aspon 8, nech je nejaka rezerva. Taktiez netusis, aky je tam zdroj.
Zalezi na tom aky ma monitor, na akom rozliseni tie hry chce hrat a ci si potrpi na vysoke detaily (teda ci mu stacia Medium detaily, alebo chce ist na maxime).
Ale ak si chce njnovsie hry hrat na vyssich detailoch a na normalnom rozliseni, tak to stacit nebude.
Aj ked: ta grafika nie je nijak vykonna, ten procak rovnako a 4GB RAM no nwm, na najnovsie hry by som dal aspon 8, nech je nejaka rezerva. Taktiez netusis, aky je tam zdroj.
Zalezi na tom aky ma monitor, na akom rozliseni tie hry chce hrat a ci si potrpi na vysoke detaily (teda ci mu stacia Medium detaily, alebo chce ist na maxime).
Ale ak si chce njnovsie hry hrat na vyssich detailoch a na normalnom rozliseni, tak to stacit nebude.
-
typek61
Darca
radsej nech si dolozi 57 a ma nove vykonnejsie
celkova suma 407
/popripade nieco doladit
/popripade nieco doladit
-
MichalkoOo
Zablokovaný
seagate 7200.12 nieje dobrý hdd, prečo GTX550Ti ked je nová generácia za rovnakú cenu? Načo fortron 550W ked stačí aj seasonic 400W? Doska je fakt odpad
-
typek61
Darca
ja som to dal len na rychlo.som pisal ze by sa to doladilo a tento pc by predbehol vo vsetkom ten co daval z bazosu