N7610 vs SE 750
N7610 vs SE 750
ktory z nich si mam radsej zobrat?
-
frodimir1
Star
- Kontaktovať používateľa:
Preco si myslite, ze mu bude symbian na 2 veci, vsak si tam moze fpoho j*bnut ICQ alebo skype, len skoda, ze nema EDGE akoze mne by bol edge na 2 veci, ale ak teraz kupovat phone tak to si este pockam na 3G mobily
Inak by som si z nich nekupil ani 1, lebo SE ma sice dakych34+64 MB, ale to iste si mozes dat do Nokie a to iste aj mp3 player a do nokie mozes dat aj ogg player a nemusis sa bat, ze by ti tie mp3 sa nedali dat ako zvonenie !!!
Porovnaj si ich, ale isto K750i je novsi a ma viac farieb, a ak nepotrebujes Symbian tak sa vyser na Nokiu !! Inac nokia ma celkom obstojne fotky, ale na 2Mpx nema
Inak by som si z nich nekupil ani 1, lebo SE ma sice dakych34+64 MB, ale to iste si mozes dat do Nokie a to iste aj mp3 player a do nokie mozes dat aj ogg player a nemusis sa bat, ze by ti tie mp3 sa nedali dat ako zvonenie !!!
Porovnaj si ich, ale isto K750i je novsi a ma viac farieb, a ak nepotrebujes Symbian tak sa vyser na Nokiu !! Inac nokia ma celkom obstojne fotky, ale na 2Mpx nema
Ta nokia sa mi paci prevazne dizajnovo. Je uplne super, ale ma slabe funkcie. Nie som narocny, ale... fotakom su rovnake, SE ma viac farieb, dlhsie vydrzi, viac pamate. sice si mozem kupit pamatove karty, ale ....
ked nebereme do uvahy tieto 2 tel, ktory by ste mi doporucili?? daky dobry a kvalitny. Na styl typu N90 zabudnite!
ked nebereme do uvahy tieto 2 tel, ktory by ste mi doporucili?? daky dobry a kvalitny. Na styl typu N90 zabudnite!
7610
Bezkonkurencne symbian!!!! tolko moznosti, k750 je oproti tomu "odpad" fakt sory chalani ale kto napise ze symbian ee tak ho asi v zivote nevyuzival a ak ho vyuzival tak nie naplno
-
pishta
Light Professional
Re: 7610
sigot napísal:Bezkonkurencne symbian!!!! tolko moznosti, k750 je oproti tomu "odpad" fakt sory chalani ale kto napise ze symbian ee tak ho asi v zivote nevyuzival a ak ho vyuzival tak nie naplno
To zalezi na co mobil pouzivas ja sa bez symbianu zaobidem
-
frodimir1
Star
Re: 7610
Symbian je ozaj peckasigot napísal:Bezkonkurencne symbian!!!! tolko moznosti, k750 je oproti tomu "odpad" fakt sory chalani ale kto napise ze symbian ee tak ho asi v zivote nevyuzival a ak ho vyuzival tak nie naplno
Ja som velkym zastancom Smartphonov ale tu fakt nieje co riesit. Jednoznacne SE. Darmo ze ta Nokia ma symbian je to crep. Je to hamba Symbianovym telefonom. Sak to ani MP3 neprehrava (aby som bol presny, neda sa pouzit ako MP3 prehravac, standratne MP3 prehrava ale v kvalite ala garage music a myslim ze este stale len MONO. FraGmanN to bude vediet).
Ked uz dajaky Smartphone tak uz poriadny a nie toto
Ked uz dajaky Smartphone tak uz poriadny a nie toto