Vône do auta
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vône do auta
Po case sa cuchove bunky na urcitu vonu otupia, takze preto ten sacok uz necitis. Je to uplne normalne, tak to funguje aj pri parfeme, vode po holeni atd... To, ze to ty necitis neznamena, ze to necitia ludia, ktori k tebe nastupia do auta.
Darmo, sacok je sacok a ziadne taketo vone, ktore tu teraz spominate sa mu uz nevyrovnaju.
Darmo, sacok je sacok a ziadne taketo vone, ktore tu teraz spominate sa mu uz nevyrovnaju.
Congrats
Mne z toho hlúpeho e-shopu nič neprišlo a ani mi nenapísali... Takže zatiaľ neúspešne.
Inak... lesné ovocie nič moc, aj som oľutoval, že som kúpil dva kúsky... predtým jahoda bola omnoho lepšia.....
-
hojko
Site Admin
Ostatne su biedne vone, treba brat miesane ovocie (dopredaj) alebo nahradu v podobe jahody.
Tie sacky maju v Hypernove v Ba cena tusim 5€
I'm on my way! 
// @Joker nemali ich tam, iba Fresh forest, ktorý majú všade. Kua už som tým hľadaním zabil toľko času a peňazí (benzín), že som si pre to mohol ísť do Francúzska...
Bol by niekto ochotný mi kúpiť 4 ks niekde, kde to v Hypernove majú a poslať? Bol by som veľmi vďačný (aj finančne, ak bude cena za sáčok rozumná).
// @Joker nemali ich tam, iba Fresh forest, ktorý majú všade. Kua už som tým hľadaním zabil toľko času a peňazí (benzín), že som si pre to mohol ísť do Francúzska...
Bol by niekto ochotný mi kúpiť 4 ks niekde, kde to v Hypernove majú a poslať? Bol by som veľmi vďačný (aj finančne, ak bude cena za sáčok rozumná).
Tak som si dnes v Hypernove kupil aj ja tu FunPeral Provence vonu, konkretne Fresh Forest a vonia vyborne. Pockam pokial v aute mi vyprcha povodna obycajna vona a potom ju nahradim tymto. Skoda tej ceny v Hypernove (5€)
.
-
tacosi
Moderátor
IMI a to miesane ovocie tam nemali ?
Nemali bohuzial
, mali len levandulu aj to bola otvorena asi na 4 prsty
. A Fresh Forest mali asi 20ks .
-
tacosi
Moderátor
IMI,kazdy ma ine cuchove bunky,ale ta vona cerstveho lesa je fakt za 0 bodov. Je to doslova ako borovicove ihlicie
Vsimol si si,kolko tam viselo vykradnutych obalov od voni ? neskutocne.
//ta jedna levandula tam stale bola. Pozeral som,a je to fakt na 4 prsty
Mne ta vona vyhovujetacosi napísal:IMI,kazdy ma ine cuchove bunky,ale ta vona cerstveho lesa je fakt za 0 bodov. Je to doslova ako borovicove ihlicie![]()
Problém s borovicovými a fresh/ice/cold/freeze vôňami je v podstate ten istý - pripomínajú vôňu do záchodu.
-
tacosi
Moderátor
To si tu dal,aby sme slintali ? 
-
lacijawa
Star
ee asi sa chcel pochvaliť novym ericsonom

Tak to ti bude v aute vonat najmenej 5 rokovheker napísal:Cez kamarata sa mi podarilo zohnat jahodove vone, hned 10 kusov
-
tacosi
Moderátor
Ten som si naozaj ani nevsimol
Inak napodobne ako IMI,,ak by Ti nahodou nejake 2 kusky doma v sufliku vadili,tak sa mozme dohodnut.
Obchodoval som uz s kadecim,ale z vônou do auta veru este nie
Darmo tacosi dobra vona, je dobra vonatacosi napísal: Ten som si naozaj ani nevsimol![]()
Inak napodobne ako IMI,,ak by Ti nahodou nejake 2 kusky doma v sufliku vadili,tak sa mozme dohodnut.
Obchodoval som uz s kadecim,ale z vônou do auta veru este nie
Nemam zial zvysne, len som chcel ukazat, ze sa daju zohnat. Boli to vone pre mna a pre dvoch kamaratov este, kde dalej putovali od nich neviem.