Odporucte mi mysku
Odporucte mi mysku
Zdravim,
po dlhom case mi odisla myska (ms ie 4 http://img.tomshardware.com/us/2003/10/ ... ilaire.jpg)
Rozmyslam cim ju nahradit, co by sedelo tak dobre v ruke.
Viete mi odporucit nejake mysky, ktorou by som ju mohol nahradit? Moje preferencie su cca:
-Dobre sadla v ruke
-Zvladne hranie
-Nerozpadne sa po pol roku (tu od ms som mal ~ 8 rokov)
Je mi viac menej jedno ci bude drotova alebo nie, hlavne nech tam nie je velke oneskorenie pri niekablovej.
po dlhom case mi odisla myska (ms ie 4 http://img.tomshardware.com/us/2003/10/ ... ilaire.jpg)
Viete mi odporucit nejake mysky, ktorou by som ju mohol nahradit? Moje preferencie su cca:
-Dobre sadla v ruke
-Zvladne hranie
Je mi viac menej jedno ci bude drotova alebo nie, hlavne nech tam nie je velke oneskorenie pri niekablovej.
Re: Odporucte mi mysku
pokial nepotrebujes nieco specialne pro gaming (vela programovatelnych tlacidiel a pod.) myslim ze ti to moze byt jedno co za mysku budes mat len nech ti to dobre sedi v ruke ako pises, co si sem hodil ten link vyzera to byt ako priemerna myska. Takze ja osobne mam mysky od Logitechu a som snimi spokojny konkretny model ti nedokazem odporucit pretoze si neuviedol cenovy strop, a sam nevies ci chces aby bola kablova drotova a pod, preto co ti mozem odporucit vyber si nieco s vyssim dpi kvoli hraniu, ktora sa ti bude pacit a bude dostatocne ergonomicka 
Tak najprv by si mohol specifikovat nejaky cenovy strop. A po druhe aby ti to dobre sadlo do ruky, to je dost subjektivne kazdy ma inu velkost ruky, ja ti mozem poradit hocijaku mysku, nemusi ti vobec vyhovovat.Pnr napísal:Zdravim,
-Dobre sadla v ruke
-Zvladne hranie
Ale ak napises do akej ceny planujes kupovat, tak ti nieco vyberieme.
Preto som tam napisal aku som mal doteraz, nieco na ten styl.
Nepotrebujem tam 13 programovatelnych tlacidiel lebo to nikdy nevyuzijem. Aj tie dve co som mal doteraz bolo len history back a forward.
Co sa tyka ceny.... nerad by som siel nad 50-60 eciek.
Nepotrebujem tam 13 programovatelnych tlacidiel lebo to nikdy nevyuzijem. Aj tie dve co som mal doteraz bolo len history back a forward.
Co sa tyka ceny.... nerad by som siel nad 50-60 eciek.
Razer DeathAdder. Mal som aj IE4 a povedal by som ze co sa ergonomie tyka je skvela.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mne Razer v ruke nesedia a robi sa s nimi hrozne.
myslim ze razora by som bral len v tedy keby som to chcel pouzivat fakt na hranie inak si myslim ze su to zbytocne vyhodene peniaze, btw. chces nieco mensie prenosnejsie alebo to chces k desktopu? ja byt tebou by siel do nakeho kamenneho shopu troska si to pochytaj a ked sa ti to bude pacit kup a mas po probleme
razer sa mi zda byt predrazena. Pojdem asi pozriet na logitech g400 a mozno nejaku a4tech aj ked velku doveru v tu znacku nemam.
A4 techu som mal. Je to srot
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Luxferi: Aky model a preco je to srot???
Mal som A4tech X-7 Oscar gaming mouse . Najskor to bol kabel ktory sa asi po 2 mesiacoch pouzivania zlomil tesne pri koncovke na myske. Po tom co mi ju vyreklamovali dostal som iny model s inym kablom. Tam po case odisli hned 2 tlacitka. Po reklamacii som zase dostal novu mys, ktoru som obratom daroval do skolskej tomboly.
//Btw myslim ze mysku si treba vyskusat ci cloveku sadne do ruk. Je to vysoko individualne. Ja som ich odskusal kvanta a hold najviac mi sadol ten Razer. Mozno to pre viacerych za tie peniaze stat nebude ale pre mna je to pohodlie dolezite ( 100 ludi 100 chuti.)
// Inak Pnr neodisli ti tlacitka na tej IE4 uz skor ? My sme ju tu mali asi 4 a vsetci to iste.
//Btw myslim ze mysku si treba vyskusat ci cloveku sadne do ruk. Je to vysoko individualne. Ja som ich odskusal kvanta a hold najviac mi sadol ten Razer. Mozno to pre viacerych za tie peniaze stat nebude ale pre mna je to pohodlie dolezite ( 100 ludi 100 chuti.)
// Inak Pnr neodisli ti tlacitka na tej IE4 uz skor ? My sme ju tu mali asi 4 a vsetci to iste.
ja som si nedávno kúpil za 19E kvazi gamerskú A4TECH X7 XL740K , http://www.alza.sk/a4tech-xl-740bf-lase ... 107700.htm , v ruke sedí výborne , veľké plus je že má sadu závaží takže si ju vieš presne nastaviť , to je dobré aj pri obyčajnej robote lebo napríklad mne sa s ťažkou myšou nerobí dobre, po technickej stránke, mal som jej optického predchodcu a vydržala asi 4 roky kym odišlo tlačítko ktoré som potom menil . Povrch je taký vrúbkovaný a veľmi príjemný na dotyk a nepotí sa mi na nej ruka ani po veľmi dlhom čase a sedí dobre , bočné tlačítka sú tak akurát na palec , kábel je ale hrubší ako mal optický predchodca a je olátkovaný . Ja si myslím že za tu cenu nie je čo riešiť
Aky je tam kabel ? Taky tenky ci hrubsi ?
-
Lord ANAKIN
Professional
Ja som mal pred rokmi A4tech s tej vyssej rady ... vtedy asi najvyssiu ... perfektrna myska to bola ... tenky kabel ale nemal som s nou problemy ... model som zabudol ... kamarat mal tiez rovnaku znacku ale s 2x scroll kolieckom ... medzi tym som mal este mysku od MS ... ale teraz som presiel k Logitechu GX9 a som nad mieru spokojny ... perfektna myska ... mam velku ruku , 2x "nadstavec" , drvivu vecsinu pouzivam tu vecsiu lebo je pohodlnejsia ... za ten cas co ju mam sa trosku plasty vycuchali ale inak ju musim vychvalit ... najme funkcia scrollu kde sa da prepnut na "volne" koliesko 
Odisli, prvy krat este aj v zaruke. Stratil som ale blocek takze reklamovat som nemohol. Mam mikropajku takze nebol problem prepajkovat. Od kedy som ju mal som menil tlacitka asi 3-4 krat. Tentoraz ale skapal senzor.Luxferi napísal: // Inak Pnr neodisli ti tlacitka na tej IE4 uz skor ? My sme ju tu mali asi 4 a vsetci to iste.
/Dnes som si priniesol g400 domov, velkostne sa mi zatial pozdava.