Internet z mobilu do notebooku
Internet z mobilu do notebooku
Cavko v skratke.
Mam xperiu x8 a 2gb internet. Chcem sa spytat co mam v mobile nastavit aby po pripojeni usb kabla do notebooku som mohol na notebooku vyuzivat internet. Uz som to tu aj hladal aj googlil no nejde mi to.
Viem ze treba nastavit nazvy pristupovych bodov tak ak mi nejaky borec poradi ak to bude mozne dam k+
Mam xperiu x8 a 2gb internet. Chcem sa spytat co mam v mobile nastavit aby po pripojeni usb kabla do notebooku som mohol na notebooku vyuzivat internet. Uz som to tu aj hladal aj googlil no nejde mi to.
Viem ze treba nastavit nazvy pristupovych bodov tak ak mi nejaky borec poradi ak to bude mozne dam k+
Re: Internet z mobilu do notebooku
Netreba na to nejaký program alebo povoliť v mobile zdielanie internetu ? Alebo potom sa dá stiahnuť nejaký program ktorý ti premení tvoj mobilný net (mobil) ako keby na wifi a bude vysielať signál a pripojíš sa naň s NTB ale žere to vela baterky
aky mas android?
bezdrotove siete - vytvorenie pristupoveho bodu(daj tam nejake normalne meno aby si si to lahsie nasiel)
v nb daj hladat cez wifi
neviem co si googlil ale vola sa to tethering a netreba ziadny usb kabel
bezdrotove siete - vytvorenie pristupoveho bodu(daj tam nejake normalne meno aby si si to lahsie nasiel)
v nb daj hladat cez wifi
neviem co si googlil ale vola sa to tethering a netreba ziadny usb kabel
Chez. Android mam este ?1.6? Kupovane pred 2 rokmi ziadny uppdate som nerobil
Ten tethering to som rozmyslal ale x8 nema ten program cez ktory to funguje. Kamarat ma htc wildfire S a ten tam ma na to program. Ja som to chcel len cez kabel pripojit no skusim aj ten tetering
a este otazka. Vytvor pristupovy bod, nazvem si ho a ostatne udaje necham ako su alebo?
Ten tethering to som rozmyslal ale x8 nema ten program cez ktory to funguje. Kamarat ma htc wildfire S a ten tam ma na to program. Ja som to chcel len cez kabel pripojit no skusim aj ten tetering
a este otazka. Vytvor pristupovy bod, nazvem si ho a ostatne udaje necham ako su alebo?
wildfire ma 2.3+, neviem odkedy tam davali tethering
ano iba si das vlastny nazov, nieco ako pri bluetooth, ostatne neriesis
ano iba si das vlastny nazov, nieco ako pri bluetooth, ostatne neriesis
Tethering dali už verzii 2.2
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2012, 18:19)
Nebolo by možno jednoduchšie mobil updejtnuť na 2.2 alebo 2.3 čo podľa mňa x8 má a potom to len pekne cez nastavenia zapnúť a nesťahovať tam zbytočne aplikácie?
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2012, 18:19)
Nebolo by možno jednoduchšie mobil updejtnuť na 2.2 alebo 2.3 čo podľa mňa x8 má a potom to len pekne cez nastavenia zapnúť a nesťahovať tam zbytočne aplikácie?
uppdate robit neviem v zivote som sa o to nezaujimal preto ho ani nebudem robit. Chez posledna vec odo mna, Cez ten USB kabel nevies co nastavit?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pripoj sa cez wifi chod do nastaveni,info o telefone,aktualizacia systemoveho softwaru.das skontrolovat a nainstalovat nic tazke
dik tak uz tam mam 2.1 
tak som to skusal a nic. budem to skusat dalej a hladat.. skoda ze nik nevie cez ten kabel. asi sa opytam na pobocke
tak som to skusal a nic. budem to skusat dalej a hladat.. skoda ze nik nevie cez ten kabel. asi sa opytam na pobocke
-
uplink
VIP
Na klientovom Desire S som pred včerom nacvakol starý PC s XPčkami, len tak, že som v tom výbere módu [iba nabíjanie, mass storage, etc.] vybral zdielanie internetu mobilného telefónu do PC a bolo. XPčka si na P4ke so 160 GB iDE HDD popriadli a bolo. Internet šlapal v HSPDA/HSUPA móde.
-
typek61
Darca
presne tak isto to mam aj ja ,ale neviem ci to ide na starsich verzia androidu
velice pekne dik chlapi, poskusam uvidim