ahojte potrebujem poradit ohladne tohto domaceho kina co chcem kupit do obyvacky na vianoce
takze toto je ono http://domace-kina.heureka.sk/samsung-h ... #buy-there
chcem sa spytat ci sa da prepojit aj z pc ci mozem prepojit aj z xboxom a externym diskom a ci sa za tu cenu oplati hladal som nejake domace kino aj z bluray do 300eur a stlpove reproduktory a toto mi tak padlo do oka co poviete ??
Dakujem za kazdu radu
Pripojit k tomu pc aj xbox mozes, ale jeden pristroj len stereo, takze zabudni na priestorovy zvuk. Viac uz k tomu ale nepripojis nic. Na taketo pouzitie sa nekupuju take jednoucelove crepy, ale dospely receiver. Tam mozes napchat aj 10 zariadeni a tiez si tam kupis repro ake len chces, takze kvalita zvuku bude tiez niekde inde.
Nie k tomu, miesto toho. Zvlašť by si musel kupiť Blueray prehravač.
Pripadne nejake ine kino, ktore ma viac vstupov. Dospely receiver je ale kvalitou niekde inde.
Tu nevymyslys nic. Proste potrebujes kino s viac vstupmi. Ak to musi byt nutne Samsung, tak aspon vyssi model HT-E5530 alebo HT-5550. Tie maju viac vstupov, tam pripojis vsetko naraz.
este potrebujem poradit ako umiesnit repro, mame starsiu obyvaciu stenu centralny reprak mam kde dat taktiez aj stlpove repraky len mi ide o subak neviem kde ho umiestnit ci moze byt za tv alebo cca 70cm vedla tv za jednym stlpovym reproduktorom nebude to vadit ??
Toto je hovadina ja by som kupil ked uz tak receiver + repraky. Teoreticky by si sa mhol vojst aj do 400 eur. (momentalne sme doma tiez riesili ten isty problem)
To je tiez pravda ale BD je dobra vec ak mas peniaze a chces si tam pustat original blu-ray(teda ak som spravne pochopil BD si myslel blu-ray). Ak chces stahovat a pustat z blu-ray to tiez neni lacna vec. Ja som to vyriesil externym harddiskom z ktoreho prehravam ci uz 3D alebo aj obycajne 2D filmy v HD rozliseni
To ja neriešim, pisal, že chce Blue ray. Receiver som mu odporučal v prvom rade. Ale ten Samsung už ma viac vstupov, v tom by som preto problem nevidel.