Tuningové války / Car Warriors

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Tuningové války / Car Warriors

Príspevok od používateľa CheZteR »

zakladám túto tému pre vyznávačov auto-moto, kto pozeral pimp my ride, alebo wheeler dealer co chodilo na discovery, toto si urcite zamiluje ako ja
http://www.csfd.cz/film/321422-tuningove-valky/

2 skupiny proti sebe - rovnaké auto - rovnaký časový limit - rovnaký sklad dielov
v 1. sérii je v každej časti tým All Stars zlozeny akoze z tych naj mechanikov proti týmu Vyzývateľov, akože partia mechanikov, ktory sa prihlasia do sutaze a sutazia proti sebe, kto postavi lepsiu masinu za 72 hodin
hodnoti sa vzhlad, vykon, interier a tusim karoseria
kto vyhra, nechava si obe automobily

2. seria je trocha pozmenena, z 3 porotcov, ostal iba jeden, tak isto zmizol moderator, ktoreho tiez nahradil posledny porotca (je to imho lepsie) ale co nie je lepsie, ze sa sutazi iba 48 hodin, sutaziaci tak nemaju tolko casu na drastickejsiu prestavbu, tym All Stars zanikol, tak v podstate teraz su tam dve skupiny mechanikov, co sa tam prihlasia, dalsia zmena je ta, ze kto vyhra, nechava si iba svoje auto

ak to hodnotim vseobecne, prva seria je podla mna lepsia, stale sa to nataca a vysiela, cize to pokracuje, normalka, kazdy tyzden jeden diel tusim, kto usilovne pohlada, najde obe serie v cz dabingu, kto aj tak nenajde - ss, poslem link

urcite to stoji za pozretie, garantujem ze vas to chyti -samozrejme koho to bavi a sa o to zaujima :)
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Tuningové války / Car Warriors

Príspevok od používateľa Syfon »

Diky, urcite si to zozeniem, wheeler dealers mam napozerane vsetky casti, pimp my ride tiez a teraz postupne sledujem overhaulin
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

s2e10 mimoriadne vydarena, auto dodge challenger a prisli tam dedkovia z new jersey :D

//autoeditácia príspevku (10 Dec 2012, 23:21)
to nikto nepozera? :D
najnovsia cast s2e12 ford thunderbird...asi najvyrovnanejsia cast z 2. serie, od zaciatku som mal jasnych favoritov no na konci som neveril vlastnym ociam, obe auta nadherne spravene, nevedel som si vybrat, ktore sa mi viac paci, na jednom ma lakalo to, na druhom tamto, fantazia, bral by som obe a zasluzili si vyhrat obaja :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vdaka za tip do vlaku. Pozriem sa na to. :-)
Napísať odpoveď