Taktovanie CPU
-
JankoHraško
Medium Expert
Taktovanie CPU
Takže doteraz som bol rozhodnuty pre Intel core i5 3570K ale chcel by som sa vas spytat nieco ohladom taktovania ... Čítal som ze pretaktovanie mi v hrach vôbec nepomôže ... Ale chcem vedieť ako to bude v buducnosti ked bude ina doba a procesor bude uz shit tak pretocim a zvýši vykon v hrách. ? A k comu je vlastne to taktovanie dobre ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Taktovanie CPU
zvýši výkon procesora
v buducnosti uz bude slaby aj po pretaktovani
-
JankoHraško
Medium Expert
Michalkoo a musim ho pretaktovat hned lebo mam plany az v budúcnosti ... Aj v budúcnosti zvýši jeho výkon ? Alebo musim ho teraz pretaktovať
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ty radšej nič netaktuj
-
JankoHraško
Medium Expert
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To CPU ti postaci a neopovaz sa ho taktovat 
Ked o tom nic nevies tak sa o to ani nepokusaj, este ho nahodou odpalis
Vykon ti to zvysi ale taktiez zvysi jeho teploty (o dost) a znizi jeho zivotnost.
Ked o tom nic nevies tak sa o to ani nepokusaj, este ho nahodou odpalis
Vykon ti to zvysi ale taktiez zvysi jeho teploty (o dost) a znizi jeho zivotnost.
-
JankoHraško
Medium Expert
Aha takže stačí mi iba 3570 keď taktovať nebudem lebo vraviš že znižuje jeho životnosť tak ...
pokial budes len hrat hry tak ti vykon CPU bude stacit (dolezite je mat vykonnu grafiku)
a o zivotnost sa neboj, moj Pentium 4 3GHz vydrzal 8 rokov a teploty v hrach cca do 90°C (a este stale funguje)
a o zivotnost sa neboj, moj Pentium 4 3GHz vydrzal 8 rokov a teploty v hrach cca do 90°C (a este stale funguje)
NETAKTUJ HOtaktovat ho mozeš hocikedy ale v hrach ti to nepomoze
a ked o tom nic nevies tak to nehaj tak lebo ako to ja vidim tak len zapecies CPU a s BOX chladicom (ten co si dostal k CPU) NETAKTUJ lebo ho odpeceš
a ked o tom nic nevies tak to nehaj tak lebo ako to ja vidim tak len zapecies CPU a s BOX chladicom (ten co si dostal k CPU) NETAKTUJ lebo ho odpeceš