Cierny screenshot
Cierny screenshot
Zdravim ludia....takze mam problem so screenshotmi, ktore spravim pocas hrania nejakej hry.....po tom ako stlacim PrintScreen, otvorim obrazkovy editor a dam prilepit tak mi tam hodi cierny obrazok......googlil som nieco a som vycital ze vraj to robi viacerym, ale hlavne tym co maju W7, co mam aj ja.....ale nemyslim si zeby v tom bol problem.....budem rad za kazdy nazor:)
Re: Cierny screenshot
Čo tak použiť nejaký program? Skús FRAPS...
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Toto robí asi každému 
Na screenovanie skús Mirillis: Action!
Na screenovanie skús Mirillis: Action!
no ja som to chcel bez nejakeho programu......som myslel ze sa to da vyriesit i tak ze to pojde normalne, no ale asi to bude zbytocne hladat nejake ine riesenie....dal som ten fraps a ide to takze dik moc
-
typek61
Darca
hlavna vec ze mne normalne hadze screenshoty 
-
Michaelo
Hardcore addict
Mne tiez z niektorych hier spravi screen, ale z vacsiny hier ti to hodi len biely alebo cierny screen.
Aj ked u mna to moze byt dvoma monitormi.
IMO je najjednoduchsie zapinat hry cez Steam (ak ho mas), potom cez F12 mozes screenovat kolko chces a rovno to davat na steam.
Aj ked u mna to moze byt dvoma monitormi.
IMO je najjednoduchsie zapinat hry cez Steam (ak ho mas), potom cez F12 mozes screenovat kolko chces a rovno to davat na steam.
Skus kliknut pravym na exe--> vlastnosti-->kompatibilita a tam zaskrtnut vypnut skladanie pracovnej plochy ......neviem presne ci to je tato moznost ale po tomto by to malo ist no nemam to osobne odskusane predsa leb fraps resp f12 v steame je pohodlnejsia moznost
tu moznost "disable desktop composition" som tiez skusal a nepomohlo
ok tak treba aj disable visual themes resp vypnut vizualne motivy
aj to som dal a nic:D....ale uz mam nainstalovany ten program fraps a robi screeny takze je to v pohode
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm zlaty Action! (mirillis) ale jo, na screeny staci i FRAPS.