Samovolne resetovanie a zamrzanie mobilu xperia x10
Samovolne resetovanie a zamrzanie mobilu xperia x10
caute chcem sa opytat ze co moze byt s mobilom ked sa po nejakom zatazeni napr ze zapnem youtube mobil samovolne resetuje a zamrza alebo ze mi brutalne klesa ryhlost baterie...
Najprv to robilo hlavne pri 3g ale teraz uz aj na wifi.
Myslel som ze je to bateriou lenze ono to roby aj ked je v nabijacke a dokonca sa mi sam resetuje aj ked je len tak necinne polozeny a dopredu vam vravim nejde o romku romkou to nebude roby to na kazdej aj na oficalnom 2.3.3...
Uplne uz aj staci ze dam nejaku tazsiu stranku na mobilnom nete a resetuje alebo ze volam a resetuje baterka klesne ryhlo prec a ked nic nerobim zas stupa a caso sa aj prehrieva moj nazor je ze to nieje bateriou aj ked prilozim na jazyk kope dost moze to byt maticna? a dalo by sa to opravit? diki...
Najprv to robilo hlavne pri 3g ale teraz uz aj na wifi.
Myslel som ze je to bateriou lenze ono to roby aj ked je v nabijacke a dokonca sa mi sam resetuje aj ked je len tak necinne polozeny a dopredu vam vravim nejde o romku romkou to nebude roby to na kazdej aj na oficalnom 2.3.3...
Uplne uz aj staci ze dam nejaku tazsiu stranku na mobilnom nete a resetuje alebo ze volam a resetuje baterka klesne ryhlo prec a ked nic nerobim zas stupa a caso sa aj prehrieva moj nazor je ze to nieje bateriou aj ked prilozim na jazyk kope dost moze to byt maticna? a dalo by sa to opravit? diki...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samovolne resetovanie a zamrzanie mobilu xperia x10
Daj tam oficialny romku a daj to reklamovat.
Hojko pisal som ze som dal oficialny android 2.3.3 a v zaruke uz nieje...hojko napísal:Daj tam oficialny romku a daj to reklamovat.
Chcem len radu ci sa da vobec ten mobil daako opravit bez vymeny celej maticnej ci ako sa to v mobile vola.
niekoho kto pozna muchy x10-tky lebo su dost v tomto problemove diki...
-
hojko
Site Admin
Co ine okrem dosky chces menit v mobile??? Sluchadko ani displej ti nepomoze, takze ti ostava jedine doska. O zaruke si nepisal v prvom prispevku nic, preto som reagoval, aby si ho dal reklamovat, kedze je evidentne problem niekde v hw, nakolko sa tvoj problem prejavuje pod kazdou romkou.
netaktoval si nahodou procesor?
to isto ne mozno kalibracia baterie ale zmenou softu sa to zrusiCheZteR napísal:netaktoval si nahodou procesor?
-
guess.whoo
Redeemer
bude to doska, s tym uz nic nespravis
-
Soviet
Darca
Ten telefon bol jeden velky nevydareny kus od Sony-cka..Mal ho brat a po cca 4roch reklamaciach na podobne veci ako mas ty a x vymenenych dieloch ho radsej hodil do kosa, lebo je to velky carajch. Takze radsej pokukuj po niecom inom.
Bratovi tam menili tiez dosku + 2x sluchadlo + 2x display za tie 4 reklamacie.
Reboot sam od seba, ci zamrzanie tam bolo bezne.
Bratovi tam menili tiez dosku + 2x sluchadlo + 2x display za tie 4 reklamacie.
Reboot sam od seba, ci zamrzanie tam bolo bezne.
aj ja som mal podozrenie ale na druhej strane to roby len na mobilnom nete a wifi...guess.whoo napísal:bude to doska, s tym uz nic nespravis
Ked som volal a j ked nahodou obcas vyplo neresetlo proste nebude len nieco s 3g modulom ze by sa vymenil??
-
guess.whoo
Redeemer
mozes skusat vymienat party jeden za druhym..a neviem ci sa to da vymenit vobec samostatne
guess.whoo napísal:mozes skusat vymienat party jeden za druhym..a neviem ci sa to da vymenit vobec samostatne
ake party???
-
guess.whoo
Redeemer
guess.whoo napísal:casti mobilu
Objednal som si tuto bateriu uvidim co to uroby...
http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2680MAH- ... 5aea4edc10
Je to original sony zrejme.
-
guess.whoo
Redeemer
original sony?
mozes sniiivat. je to cinska napodobenina a nevyriesi to tvoj problem
Preco sak vsetko je dnes cinske a aj tak je to mimochodom Made in Japan ta nehapem a tam pise aj sony.guess.whoo napísal:original sony?mozes sniiivat. je to cinska napodobenina a nevyriesi to tvoj problem
ale je rozdiel cina a rozdiel cina druhovyroba
tak ako je rozdiel SONY a SQNY 
-
Soviet
Darca
ako ma baterka vyriesit problem s tym, ze sa ti resetuje telefon? Ti vravim, pokukuj sa po novom, do tohto by som nevrazil ani euro naviac.
Este raz neni to cina ale Japonsko a pise normalne sony
-
guess.whoo
Redeemer
a este raz - je to fake a nevyraba to sony..naco sem nieco pises ked si nenechas poradit? ci cakas kym este dalsich 10 ludi sem napise, aby si tu xperiu cim skor predal aby si z nej aspon nieco mal?
ja pisem ze to nevyrobila cina jasne to tam pise to ty furt stojis za svojimguess.whoo napísal:a este raz - je to fake a nevyraba to sony..naco sem nieco pises ked si nenechas poradit? ci cakas kym este dalsich 10 ludi sem napise, aby si tu xperiu cim skor predal aby si z nej aspon nieco mal?