Výmena tenisiek

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Angeloss
Novice
Novice

Výmena tenisiek

Príspevok od používateľa Angeloss »

Zdravím , chcel by som sa opýtať ako je to s vymenením tenisiek za iný model. Tenisky som si kúpil včera 9.12 ( známy A * sport v TN Laugo), a zajtra tj .11.12 ich im tam doniesť a vymeniť ich za iný model . Je to možné ? Mal som ich iba raz obute , ae keby ich ocistim su ako nové , nepoužíté , ide mi len o to aby som si vybral iný model , lebo tento nieje s Gora-tex ochranou a mam v tom mokré nohy v tomto počasí .

Dakujem + nejaké rady alebo typy ako sa nedať odbiť , idem niečo také vybavovať prvý krát .

:)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Výmena tenisiek

Príspevok od používateľa audiotrack »

bohužial, nie sú povinní ti to vymeniť takže môžeš sa snažiť ako chceš, ak predajca nebude ochotný tak nepochodíš. Mal si si v predajni pozreť čo kupuješ. Zákon umožňuje vrátiť alebo vymeniť tovar zakúpený cez internet, ale v kamennej predajni to asi neplatí. Tam máš dosť času na vyskúšanie a prezretie
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Zákon im neukladá povinnosť, všetko závisí od ochoty a politiky konkrétneho obchodu. Niektoré zvyknú tovar vziať späť (Exisport) a miesto neho Ti dajú poukážku na nákup tovaru v danej hodnote. Avšak ak uvidia, že sú nosené.. a že Ti už do nich aj natieklo..... asi od toho dajú ruky preč. Môžeš však vyskúšať a daj potom vedieť...
Angeloss
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Angeloss »

Vymenené bez najmenších problémov :))
Napísať odpoveď