všetko závisí od poisťovne... ak má dobrú, vyhoní... ak nie, bude si musieť tento úkon zaplatiť u externej pracovníčky... alebo spraviť to sám zadarmo.
... čo je fajn... horšie, ak máš doktora ale dá sa to prežiť. Budú ťa vážiť, merať, pozrú, či máš držanie tela, budeš čítať z takej knižky a hovoriť, čo tam vidíš a tak
absolutne nicoho sa nemusis bat, sice ja si svoju 15rocnu prehliadku moc nepamatam, ale urcite budes citat, popocuvata jak moc mas prefajcene pluca a odvazi ta odmera ta a tusim ti zoberu krv, moc, potom pecatka do ziackej/studaku a ides domov
..a chytí cicky a gúl - čo je ten absolútny základ týchto prehliadok. Ja si ešte pamätám na mágania a klepanie brucha, pri čom som dostával záchvaty smiechu. Inak, keď sme pri tej cicke a gulách - ja som napr. priama obeť u mojej doktorky, ale u kamošov to bolo rôzne (iný doktor/ka). Buď vôbec nič alebo len formálne zdvihnutie treniek a nakuknutie na úd (čo teda neviem aký má mať zmysel, ale dobre, o traumu menej).
Ja som na takejto prehliadke dokonca ani nebol.
A čo sa týka známych tak tam to bolo rôzne, ale obvykle nikoho za prirodzenie nechytali. Autor témy sa môže pripraviť na prvú interakciu so ženskou rukou
osobne mne ani nepozerala na gule, niektorych kamosov co viem z rozpravania len pozrela a niektorych potazkala, ale bavime sa o roznych doktorkach.....
a potom ze si robia dobre tu svoju robotu.... pfff
Mala by posudit rast ciciny, vyvoj zaluda, ci sa da stiahnut predkozka, ako rastu gulky pohmatat ci tam neni nieco tvrde alebo vajce navyse (:lol:) a skontrolovat ochlpenie co je indikator spravneho hormonalneho koktejlu. Komu to doktorka nerobila asi by som taku zmenil, lebo ak zanedba prevenciu ako chce riesit terapiu ked ochories? Penicilin od dveri.
SRneC napísal:Mala by posudit rast ciciny, vyvoj zaluda, ci sa da stiahnut predkozka, ako rastu gulky pohmatat ci tam neni nieco tvrde alebo vajce navyse (:lol:) a skontrolovat ochlpenie co je indikator spravneho hormonalneho koktejlu. Komu to doktorka nerobila asi by som taku zmenil, lebo ak zanedba prevenciu ako chce riesit terapiu ked ochories? Penicilin od dveri.
Veľmi správny názor - síce to je trochu čudné, ale žiadna hrôza to nie je. Tých pár sekúnd určite stojí za to, ak by sa náhodou mala zistiť nejaká závada. Tí, ktorí to nerobia, sú proste čudní doktori.