potreboval by som na jeden notas bez cd romky nahodit XPcko, no mam momentalne iba 120MB USB kluc a externy USB HDD kvoli tomu formatovat nechcem, tak ma napada ci by to neslo takym sposobom, ze by som tu instalacku nejak dostal na disk toho notasu, potom nabootoval z USBcka a spustil to nejak? ak ano, ako? navodov na nete jak nainstalovat Win XP z USB je milion, ale vsetko je to o tom, ze ta instalacka sa nachadza na tom USBcku ..
dik
USB Instalacia Windowsu XP
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: USB Instalacia Windowsu XP
Ak sa nemylim, tak pri instalacii sa formatuje particia, ci uz plnym formatom alebo rychlym. A teda o data na disku prides. Kup si 1GB USB kluc aspon a je po probleme 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
1GB sa este vyrabaju (viem ze sa daju zohnat min 2GB)? Co ja viem, tak sa uz prestavaju vyrabat aj 8GB SD (a vsetky varianty ako micro ci mini) karty a rovnako aj USB kluce pomaly budu koncit s tymito pamatmi.
Ved 8 GB USB 3.0 kluc stoji 8€, to neni problem kupit kdekolvek a mas aj do buducna na nejke svoje data.
http://www.alza.sk/a-data-s102-pro-8gb-sedy-d272810.htm
Ja mam podobny (ale 32GB verziu s o dost vyssymi rychlostami) a som spokojny.
Ved 8 GB USB 3.0 kluc stoji 8€, to neni problem kupit kdekolvek a mas aj do buducna na nejke svoje data.
http://www.alza.sk/a-data-s102-pro-8gb-sedy-d272810.htm
Ja mam podobny (ale 32GB verziu s o dost vyssymi rychlostami) a som spokojny.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak by som tu instalacku dal na novu particiu ak ide iba o to .. no ale ok, asi nema cenu sa tym zaoberat, pojdem kupit to USBcko
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2012, 19:48)
tak som si zohnal USBcko, hodil tam bootovacku a Win XP, no pri instalacii na notas pri vybere particii je tam iba jedna 7GB particia (to bude asi to USBcko) a to je vsetko. akokeby vobec nedetekoval HDD. asi tam bude treba podstrcit nejake drivere, ale to uz vobec netusim ako .. HDD je tam asi tento Seagate Momentus Thin ST320LT020-9YG142
vedel by niekto pomoct?
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2012, 19:48)
tak som si zohnal USBcko, hodil tam bootovacku a Win XP, no pri instalacii na notas pri vybere particii je tam iba jedna 7GB particia (to bude asi to USBcko) a to je vsetko. akokeby vobec nedetekoval HDD. asi tam bude treba podstrcit nejake drivere, ale to uz vobec netusim ako .. HDD je tam asi tento Seagate Momentus Thin ST320LT020-9YG142
vedel by niekto pomoct?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
no nakoniec som to vyriesil tak, ze som naslipstreamoval do XP instalacky SATA drivere cez nLite, vytvoril ISO, z toho upraveneho isa zase spravil bootovatelne USBcko s intalackou cez PeToUSB a vsetko facha