Ja som to už prešiel, koniec sem ale písať nebudem
Najviac ma na druhom ostrove potešili zbrane
Tiež som robil len hlavné misie, no teraz to už hrám od znova a hrám si to pekne pomaly. Zatiaľ som urobil 1 misiu a teraz behám po mape a robím vedlajšie misie
MUNICIU ? VIDEL SOM TAM SNAD VSETKO ALE ZIADNE NABOJE ANI SIPY... .prezivam len stymi nabojmi co najdem. Treba tam nieco prekliknut ? ja tam mam kupa a predaj, a iba zbrane su tam (brnenie a injekcie na zdravie) - spotrebny material.
Som teraz neakú dobu nehral a keď som si ktomu zase včera sadol, tak mi hru aktualizovalo na 1.2 myslím. Už aj pred updatom som mal občas pocit, že hra občas zasekáva, no teraz po update je to ešte horšie. Som musel znížiť delaili všetko na stredné, aby to bolo plynulé. Pritom fraps ukazuje teraz 70-80 FPS. Keď dám ultra tak mám tak 40-50FPS no strašne to seká až je to nehratelné. V takej ARMA2 som rád keď mám 30 FPS no je to ovela plynulejšie, ako vo Far cry3 s 50FPS. Nechápem to.
Viete mi dakto poradit s radiovymi vezami? Vyradil som od zaciatku hry dve, a dalsie uz nejdu. Na mapke su oznacene, pridem k nej, vysplham hore a pri tej elektrickej skrinke nejde nič robiť... Aj tabory v okoli veze som vycistil a stale nic...
Guczmann napísal:Viete mi dakto poradit s radiovymi vezami? Vyradil som od zaciatku hry dve, a dalsie uz nejdu. Na mapke su oznacene, pridem k nej, vysplham hore a pri tej elektrickej skrinke nejde nič robiť... Aj tabory v okoli veze som vycistil a stale nic...
ehm, nevyliezas spat na tie "biele"? iba tie cervenou oznacene na mape sa daju znicit..
21rOBO21 napísal:Nemohol by mi niekto uploadnuť save z misie, kde ste museli s plamenometom zapáliť drogové plantáže ? Ďakujem
pouzi molotov, rozstrielvaj tie vybusne sudy, vcelku lahka misia.
Ja viem ako to mám prejsť ale ide oto že som hru mal cez uplay a z ničoho nič mi prestala íst tak som ju musel vymazať a nainštalovať novú a save čo mi ostal nefunguje z nejakého dôvodu a nechce sa mi zase hrať tú hru od začiatku
Ja som to hladal podla tejto cesty Savy su v Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft game launcher\savegames, ale nic tam nemam a to asi preto lebo nemam original